Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup Lenovo telefona Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Otkup Lenovo telefona Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup Lenovo telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup Lenovo telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup Lenovo telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Ko nudi otkup Lenovo telefona? Jednostavno rečeno – Lenovo telefon će vam obogatiti život! To nije neka bombastična fraza, već istina. 

Lenovo smart telefoni su savršeno stilizovani uređaji, koji su vodeći po mnogim karakteristikama, kao što su sasvim novi doživljaj prilikom korišćenja kamere ili rekordno vreme telefonskih razgovora, u smislu trajanja baterije.

Polovni Lenovo telefoni

Kako uopšte doći do polovnog Lenovo telefona? Jednostavno tako, što ga je neko, pre nego što ste vi došli da ga kupite, dao u otkup. A u celoj toj priči, kao posrednik, nalazi se specijalizovana prodavnica mobilnih telefona.

Reklo bi se da je to sasvim jednostavna stvar. I jeste. Ukoliko imate Lenovo telefon koji vam nije potreban, i pri tome se vodi kao da je „star svega jedan dan“,  odnoso nekorišćen, a reč je o modelu koji je trenutno veoma popularan na tržištu – možete izvući maksimalnu cenu, i profitirati sa oko 80 posto od tržišne cene.

Modeli koje ljudi vole su Lenovo Vibe P1m, Lenovo A6000, Lenovo A2010, Lenovo A1000... 

Na ovaj način sebi ćete napuniti džep, a sa druge strane, omogućiti nekom drugom da dođe do novog Lenova pod povoljnijim uslovima. 

Otkup Lenovo smart telefona

Sa druge strane, ako je vaš Lenovo korišćen, na primer jednu godinu, i vi ga više ne želite, odnosno, poželeli ste u svojim rukama neki još bolji model ovog proizvođača, rešenje je da date svoj stari Lenovo mobilni telefon u otkup. 

Važno je da je telefon ispravan, da nije stariji od dve godine (što će sve značiti da je još pod garancijom), kao što smo naveli – da je tražen na tržištu, i spram tih uslova formiraće se realna cena za vaš Lenovo aparat.

Prodavnice mobilnih telefona ne pristaju na otkup onih aparata čija tržišna vrednost ne prelazi 20 do 30 evra, a takođe su poželjniji ispravni od poluispravnih ili neispravnih telefona. 

Zamena Lenovo telefona

Možda imate sasvim nov, super model Lenovo aparata, ali vam iz nekog razloga nije potreban, jer ne pratite tehniku baš „u korak“, i nije vam potrebna prednja kamera od 8 megapiksela uz pomoć koje biste pravili selfije. 

U tom slučaju, možete zameniti takav Lenovo za manje zahtevan model, i biće vam isplaćena razlika u ceni. 

U suprotnoj situaciji, ako želite „staro za novo“, isto se može napraviti odgovarajuća zamena, s tom razlikom što ovde vi vršite doplatu.

Otkup Lenovo telefona - iskustva

Ceo posao se završi u roku od desetak minuta, važno je da imate dokumentaciju o telefonu, kao i vaše lične isprave koje poseduju fotografiju (lična karta, pasoš...)

Staro za novo ili novo za novo, kao i otkup, ili kupovina polovnog Lenovo telefona – sve su to varijante koje vam nude prodavnice mobilnih telefona, a u svakoj od tih kombinacija, vi ćete profitirati – sa više novca, ili sa telefonom koji poseduje bolje performanse.

Otkup Lenovo telefona – cena:

Za vaš Lenovo telefon, u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u našem tekstu, biće vam ponuđena cena u rasponu od 90 do 330 evra, shodno modelu aparata koji posedujete.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane