Dodaj firmu

OTKUP mobilnih telefona (064/9876543)

KUPUJEMO mobilne telefone, tablete, laptopove, smart televizore, dslr fotoaparate i objektive, konzole i video igre, akcione kamere, pametne satove, luksuzne švajcarske satove.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10E (YUBC)
Novi Beograd, Beograd

Dobri telefoni - otkup Iphone

Maćoni Iphone telefoni - vrsimo otkup i prodaju Iphone mobilnih telefona i Apple uredjaja. Ukoliko zelite da kupite dobar polovan Iphone ili Mac racunar ili da prodajte vas Apple uredjaj pozovite i raspitajte se na nase kontakt telefone.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

TITAN Servis Mobilnih Telefona

TITAN Servis mobilnih telefona nalazi se na Voždovcu. Od usluga na raspolaganju su sve usluge brzog servisa; zamena ekrana, reparacija, ekrana,zamena zvučnika, zamena mikrofona, otkup telefona i prodaja opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 125
Voždovac, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Otkup iPhone Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Otkup iPhone Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup iPhone Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup iPhone 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup iPhone 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

JET SET mobilni

JET SET prodaja i otkup i servis mobilnih telefona, na Novom Beogradu. Najbolje cene i najnoviji modeli telefona, čekaju vas u našoj radnji.
Pročitaj više

Antifašističke Borbe bb, (Buvljak, na samom ulazu s leve strane, Lokal 63)
Novi Beograd, Beograd

Zanima vas otkup iPhone telefona? Ko ne želi da ima dobar iPhone? Takav telefon požele i deca još u osnovnoj školi, jer to je stvar prestiža među drugarima. Neko više preferira Android kao operativni sistem, dok drugi više vole iOS, za koji znaju da kažu da je pravi „šminkerski softver“. 

Sa druge strane, korisnici ni ne mogu da se odluče između ova dva softvera, jer oba nude odlične performanse. Ukoliko koristite telefon čitavog dana, u smislu telefoniranja, a i u smislu Interneta, muzike i igrica, možete očekivati da vam baterija potraje i dan i po na vašem iPhone.

Polovni iPhone

Interesantno je kako vrlo lako nov telefon može preći u kategoriju polovnog telefona. Recimo, dovoljna je mala nepažnja i eto ogrebotine, koja vam sada „bode oči“. Zaista, iPhone je „slaba tačka“ svakom njegovom vlasniku, koji od istog očekuje perfekciju, u svakom smislu, pa tako i kada je reč o estetici.

iPhone može da padne, o beton ili o pločice, može mu naprsnuti ekran ili se oštetiti unutrašnji delovi...

Pošto je iPhone uvek sa nama, a mi smo uvek u akciji i pokretu, razne nezgode su moguće. Možda vi sada više ne želite svoj iPhone, i rado biste zaradili, tako što ćete ga ponuditi u otkup, prodavnicama koje se tim poslom bave. 

Na taj način omogućujete sebi dodatan novac, pri kupovini vašeg novog telefona.

Od čega zavisi koliko ćemo novca dobiti za polovni iPhone?

Na cenu koja će vam biti ponuđena, utiče više faktora. 

Najpre, u kakvom je stanju vaš telefon? Vi možete donete i sasvim novi iPhone, ali i polovan, on može biti ispravan, poluispravan ili sasvim neispravan.

Može biti star do dve godine, ali i više ili manje. Biće potrebno da donesete originalan iPhone punjač. 

Takođe, na cenu će uticati i to koliko je velika potražnja za vašim modelom iPhone u tom trenutku. Popularni su modeli Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5S...

Isplata će biti obavljena odmah, a bitno je da imate originalnu opremu, odnosno pravi punjač i garanciju, kao i lični dokument koji poseduje vašu sliku, poput lične karte ili pasoša. 

Otkupna cena će biti obično do osamdeset posto od tržišne vrednosti. Uvek se možete odlučiti i za zamenu, vaš telefon za neki drugi koji prodavnica ima u ponudi u tom momentu. 

Da vam novac ne bi skupljao prašinu, dajte vaš iPhone u otkup i lepo zaradite!

Otkup iPhone – cena:

Za vaš iPhone, u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u našem tekstu, kao otkupnu cenu možete dobiti iznos od 150 do 880 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane