Dodaj firmu

OTKUP mobilnih telefona (064/9876543)

KUPUJEMO mobilne telefone, tablete, laptopove, smart televizore, dslr fotoaparate i objektive, konzole i video igre, akcione kamere, pametne satove, luksuzne švajcarske satove.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10E (YUBC)
Novi Beograd, Beograd

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Otkup Samsung telefona Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup Samsung telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup Samsung telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup Samsung telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

JET SET mobilni

JET SET prodaja i otkup i servis mobilnih telefona, na Novom Beogradu. Najbolje cene i najnoviji modeli telefona, čekaju vas u našoj radnji.
Pročitaj više

Antifašističke Borbe bb, (Buvljak, na samom ulazu s leve strane, Lokal 63)
Novi Beograd, Beograd

Ko nudi otkup Samsung telefona? Možda imate dobar Samsung mobilni telefon, ali ste kupili nov, a stari ne želite da zadržite. Telefoni stari do dve godine, imaju svoju vrednost, tako da možete lepo i zaraditi. 

Ponekad je teško odreći se prijatelja koji nas je verno služio par godina, i svakog trenutka bio uz nas, da li na radnom stolu, u džepu ili u rancu ili tašni... On nam je omogućio da obavimo važne pozive, pomoću njega smo primali bitne poruke, surfovali internetom, slikali lepe ljude i lepe predele...

Polovni Samsung telefoni

Sa druge strane, zašto biste zadržali vaš telefon samo kao uspomenu? Verujte, iskustva mnogih korisnika govore, da stari telefon samo skuplja prašinu, a novi model, sa daleko boljim performansama (jer tehnika vrtoglavo napreduje) lako ga zamenjuje i mi stari zaboravljamo.

Pravo pitanje glasi – da li želite da vam i pare skupljaju prašinu? Ako je odgovor ne, onda je pravi put za vas da stari telefon date da se otkupi, a vi da na tome zaradite.

Šta je važno pri otkupu Samsung telefona?

Specijalizovane prodavnice koje se bave ovom vrstom posla, ipak postavljaju određene uslove pred vas. Neki od njih mogli bi biti:

- da je Samsung telefon star do dve godine

- da poseduje originalan punjač. 

Sa druge strane, prodavnice će rado otkupiti i nove i polovne Samsung telefone, bez obzira na to da li su ispravni ili neispravni. 

Od čega zavisi otkupna cena Samsung telefona?

Ovo pitanje zanima mnoge potencijalne prodavce polovnih telefona.  

Na cenu najviše utiče to kolika je trenutna potražnja za modelom koji vi nudite. Uglavnom možete planirati da ćete zaraditi do osamdeset posto od tržišne cene. 

Modeli Samsung telefona koji se najviše traže su: Samsung Galaxy J1, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge +, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 Neo, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy Grand Prime VE, Samsung Galaxy Core Prime VE...

Kada se vrši isplata otkupa polovnih Samsung telefona?

Važno je znati, da ćete odmah biti isplaćeni čim donesete svoj telefon u specijalizovanu prodavnicu koja vrši otkup. Možete računati na realnu cenu koja će vam biti ponuđena. 

Prodavnice koje se bave ovom vrstom posla, obično imaju svoje lokacije na više mesta u gradu, pa ćete vi izabrati onu koja je vama najbliža.

Otkup Samsung telefona – cena:

Za vaš Samsung mobilni telefon, u zavisnosti od karakteristika navedenih u tekstu iznad, možete dobiti od 80 do 400 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane