Dodaj firmu

OTKUP mobilnih telefona (064/9876543)

KUPUJEMO mobilne telefone, tablete, laptopove, smart televizore, dslr fotoaparate i objektive, konzole i video igre, akcione kamere, pametne satove, luksuzne švajcarske satove.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10E (YUBC)
Novi Beograd, Beograd

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup HTC telefona Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Otkup HTC telefona Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup HTC telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup HTC telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup HTC telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Ko nudi otkup HTC telefona? Posedovati dobar HTC isto je kao da nosite više stotina evra u svom džepu. To vam daje izvestan osećaj moći i stila. Kada uporedite svoj stari telefon sa HTC novijim modelom, ovaj prvi ćete doživeti kao dečiju igračku. 

Ponekad će vam, zbog veličine ovog telefona, biti potrebne čak obe ruke pri korišćenju, kao da imate tablet. Ipak, veličina ekrana daje preglednost, ugodno surfovanje, i vama neće zauzeti pola ranca ili tašne.

Polovni HTC telefoni

Nekad je dovoljan jedan dan da sasvim nov telefon pređe u stanje i zvanje polovnog telefona. To niko ne želi, ali se desi. Na primer, možete prosuti čašu vode ili šolju kafe preko vašeg HTC-a; pošto telefon uvek nosite sa sobom, on lako može pasti, dobro se ugruvati, ili se jednostavno može izgrebati...

Obzirom na to da znamo koliko je estetika bitna, pored funkcionalnosti telefona, za pretpostaviti je da sada želite da imate nov HTC ili neki drugi model, a stari, oštećeni telefon da prodate, odnosno, date u otkup.

Sa druge strane, možda vaš HTC savršeno radi, i na sebi nema ni najmanju mrlju, ali vam je jednostavno – dosadio, jer tehnika tako brzo napreduje, pa ste posle šest meseci korišćenja, već poželeli neki novi, bolji model.

Otkup HTC

Rešenje uvek postoji, i to dobro rešenje, na kome vi možete solidno da zaradite. Ukoliko je vaš HTC u dobrom stanju, i ukoliko je potražnja za takvim modelom kao što vi imate na tržištu velika, vi možete da dobijete i osamdeset posto od tržišne cene. Zvuči dobro, zar ne?

Taj novac kasnije lako možete upotrebiti kao dodatak za novi i bolji telefon. 

Prilikom otkupa, biće obraćena pažnja da li je telefon sasvim ispravan, poluispravan ili neispravan; da li je nov ili je polovan; koliko je star – obično se traže i najbolje plaćaju telefoni stari do dve godine.

Prodavnice koje su specijalizovane za otkup polovnih telefona, za vaš HTC mogu vam ponuditi i zamenu, tako što ćete izabrati drugi telefon iz njihove bogate ponude.

Potrebno je da donesete originalni punjač, ili garanciju, a prilikom obavljanja samog otkupa, biće vam zatražen dokument koji ima vašu sliku, poput lične karte ili pasoša.

Obično prodavnice imaju svoje filijale na više mesta u gradu, pa ćete vi izabrati da skoknete do one koja vam je fizički najbliža. 

Sa dobrom cenom možete računati ako nudite neki od HTC telefona kao što su HTC One (M8), HTC One E9 + dual SIM, HTC Desire 526G, HTC One A9, HTC Desire 626...

Na kraju, zaključićemo da je otkup dobar izbor, jer zašto da se vaš ljubimac zaboravi na dnu neke fioke, kada ga možete unovčiti ili zameniti? To je svakako dobar potez na putu do još boljeg i novijeg telefona.

Otkup HTC telefona – cena:

Za vaš HTC, u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u našem tekstu iznad, možete kao otkupnu cenu dobiti vrednost od 70 do 400 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane