Dodaj firmu

OTKUP mobilnih telefona (064/9876543)

KUPUJEMO mobilne telefone, tablete, laptopove, smart televizore, dslr fotoaparate i objektive, konzole i video igre, akcione kamere, pametne satove, luksuzne švajcarske satove.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10E (YUBC)
Novi Beograd, Beograd

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Otkup Sony telefona Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup Sony telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup Sony telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup Sony telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Ko nudi otkup Sony telefona? Sony telefoni su veoma popularni, jer imaju u svojoj ponudi modele čija baterija može trajati i do dva dana, znači, ima produžen vek, što je veoma bitno kada su Adroid smart telefoni u pitanju.

Svi mi volimo igrice, da surfujemo Internetom, razgovaramo, dopisujemo se, pratimo razne multimedijalne sadržaje, a sve to nemilosrdno troši telefon, pa nam je potrebna „jaka mašina“.

Polovni Sony telefoni

Možda iz nekog razloga niste u mogućnosti da priuštite sebi nov Sony, pa će polovan telefon biti pravo rešenje za vas. Često se dešava da ljudi u otkup daju tako reći, nove telefone, iz prostog razloga, što su ih na primer, dobili na poklon, ili im se jednostavno ne dopadaju više.

Sa druge strane, tu su malo korišćeni Sony telefoni, koji će nekome dobro doći narednih i par godina, ukoliko osoba ne prati tehniku „u korak“. 

Vaš Sony se lako može i oštetiti, izgrebati ili pasti, i možda ga nećete želeti više. Jer, telefon na neki način, predstavlja vaš imidž i stil; on mora biti besprekoran, pa ako je zadobio ružnu ogrebotinu, svakako da mu je mesto u otkupu polovnih telefona.

Ako vaš Sony radi besprekorno, i pod garancijom je još uvek (garancija je obično dve godine), pri tome posedujete originalan punjač, i još ako je ispunjen i uslov da je ovakav model tražen trenutno na tržištu, vi možete lepo profitirati sa vašim Sony-jem, jer ćete od specijalizovanih prodavnica dobiti i do 80 posto od tržišne cene. 

Modeli koji su ljudima zanimljivi su Sony Xperia E4G, Sony XperiaE, Sony Xperia M4 Aqua, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5...

U svakom slučaju, vaš telefon koji više ne želite da koristite, samo bi skupljao prašinu, a bolje je da skuplja novac, zato vam toplo preporučujemo da ga date u otkup. 

Uvek postoji i varijanta zamene: vaš Sony za neki drugi telefon koji više preferirate, ili isto Sony, samo drugi model. 

Novac će vam biti isplaćen odmah, samo je potrebno da pokažete dokument kao što je garancija, a takođe i ispravu sa slikom, kao što je vaša lična karta ili pasoš.

Nemojte gubiti vreme, jer vreme je novac, a tehnika napreduje takvom brzinom da je teško uhvatiti ritam.

Otkup Sony telefona – cena:

Za vaš Sony, u zavisnosti od karakteristika navedenih u tekstu iznad, možete dobiti otkupnu cenu od 100 do 400 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane