Dodaj firmu

Interesuju vas Samsung polovni telefoni? Od Samsung telefona očekuje se mnogo. Ali, kada obavite kupovinu, uvek se može reći da je – zadovoljstvo dobiti više od očekivanog.  Samsung telefoni su postavili određeni standard kada su u pitanju mobilni aparati, i vrlo često su birana marka telefona.

Opravdano se za Samsung može reći da je korak ispred konkurencije. I upravo to ga čini vašim prvim izborom. Noviji modeli poseduju metalno kućište, na šta korisnici nisu navikli, pa je to veliki plus. Tasteri i portovi su odlično uklopljeni pa se lako mogu dohvatiti. 

Prodaja polovnih Samsunga

Mnogo od nas pate za sjajnim modelima Samsung aparata, ali su oni, ipak nešto previše za naš džep, barem u tom trenutku. Obzirom da tehnika vrtoglavo brzo napreduje, Samsung koji danas ne možemo kupiti zbog njegove previsoke cene, za par meseci, isti takav možemo pronaći u prodavnicama koje se bave prodajom polovnih mobilnih telefona. 

I eto vama, toliko željenog Samsunga!

Ovde možete pronaći i sasvim nove modele, koji se vode pod “Samsung star jedan dan“, što bi se reklo – nekorišćeni, kao i one veoma malo upotrebljavane, pa sve do telefona koji imaju radni staž do dve godine, ali su još uvek u garanciji.

Posebno traženi modeli su Samsung Galaxy J1, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge +, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 Neo, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy Grand Prime VE, Samsung Galaxy Core Prime VE...

Prodavnice garantuju da vam prodaju ispravan model, jer oni pri otkupu vode računa da testiraju ispravnost uređaja i njegovo stanje. Punjač koji dobijate uvek će biti originalan. 

Samsung polovni telefoni – iskustva

Što se tiče iznosa novca koji je potrebno da izdvojite, sve zavisi od toga koliko je željeni Samsung nov/star, odnosno koliko je taj model trenutno tražen na tržištu – logično, popularni modeli imaju više cene. 

Uvek ćete birati aparat koji i vizuelno dobro izgleda, odnosno, nije ogreban i slično, mada se to vešto može sakriti raznim atraktivnim maskama. Ako će jedna ogrebotina sniziti cenu, a maska je sakriti – u tom slučaju – zašto da ne?

Na mnogim polovnim telefonima još uvek ćete zateći folije na ekranu, i dalje su pod garancijom, i može se desiti da ćete vi biti prvi koji će ga uključiti, bez obzira što se nalazite u prodavnici koja trguje polovnim Samsung telefonima.

Obično dobijate i svu potrebnu opremu, kao što su slušalice, originalni punjač, kutiju...

Ako je Samsung telefon malo radio, to mu garantuje i dobru očuvanost baterije, koja će i vama lepo služiti prilikom dugih poziva ili surfovanja internetom, te igranja igrica koje crpe energiju.

Polovni Samsung, kakav ste oduvek želeli, možda je varijanta “2 u 1“ – ušteda novca i odličan aparat! Razmislite o tome!

Samsung polovni telefoni – cena:

Polovni Samsung telefoni, u zavisnosti od modela, mogu se naći po cenama u rasponu od 70 evra za Samsung I9105 Galaxy S2 Plus, preko 180 evra za Samsung Galaxy J5 Dual 8GB, zatim 350 evra za Samsung Galaxy S6 G920 32GB, sve do 550 evra za Samsung Galaxy S6 Edge Plus G928 32GB…

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Idi na vrh strane