Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Alcatel polovni telefoni Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Alcatel polovni telefoni Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Alcatel polovni telefoni Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Alcatel polovni telefoni 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Alcatel polovni telefoni 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Interesuju vas Alcatel polovni telefoni? Kada neko kaže „onetouch“, najčešće pomislimo na modele Alcatel telefona. Interesatno je da su ovi telefoni uvek nudili najviše spram cene. Francuski proizvođač mobilnih telefona Alcatel je veoma poznato ime, osim možda među najmlađom populacijom. Njihovi uređaji na našem tržištu su bili veoma popularni pre petnaestak godina, da bi se posle tog perioda, njihova prisutnost nešto smanjila. 

2011. Alcatel se ponovo vraća, ali sada sa smart telefonima. Alcatel mobilni telefoni deluju veoma prijatno za oko, što će reći da su lepo dizajnirani. Neki od skupljih modela se ističu zanimljivim detaljem, a to je providni deo uz gornje i donje ivice. Kvalitet materijala od koga su napravljeni Alcatel telefoni, takođe je odličan, tanki su i male težine.

Polovni Alcatel telefoni

Svi Alcatel-i deluju lepo i uglađeno, što nije ni čudo kada su Francuzi. Dizajnom dosta podsećaju na smart telefone iz Samsungove linije Galaxy. Dovoljno su veliki da ćete imati prijatno iskustvo njihovog korišćenja, ali opet nisu nezgrapni. Najčešće se pojavljuju sa ekranom od 5 inča. 

Svi telefoni imaju vrlo lepu sliku i prijatno osvetljenje, dok korisnici koji su manje zahtevni svakako neće ni primetiti nižu rezoluciju kod nešto povoljnijih modela što se cene tiče. 

Kada je reč o ceni, kupovina polovnog Alcatel telefona jedan je od načina da sebi obezbedite dobar uređaj, još uvek pod garancijom i ispravan, a i da uštedite novac.

Pri otkupu telefona, u specijalizovanim prodavnicama mobilnih aparata, najpre se testira ispravnost uređaja, pa zatim i njegovo opšte stanje. Najčešće se otkupljuju uređaji starosti do dve godine, što automatski znači i da poseduju garantni list. 

Alcatel prodaja

Neka estetska mana, koju polovni telefon ima, može zapravo da – radi za vas. Jer, ona će znatno oboriti cenu telefonu, dok ne igra nikakvu ulogu što se tiče funkcionisanja aparata. U tom smislu do novog/polovnog Alcatel-a možete doći i tako što ćete nabaviti uređaje koji se vode pod „star jedan dan“, što će reći da nisu ni korišćeni, i vi ćete biti prvi koji će skinuti foliju sa ekrana, te uključiti telefon po prvi put u rad.

Alcatel zamena

Možda imate najnoviji model Alcatel telefona, sa odličnim performansama, ali zapravo, ne pratite tehniku baš „u korak“? U tom slučaju uvek se možete odlučiti za zamenu, vaš super novi Alcatel za neki manje zahtevan model, i tada će vam biti isplaćena razlika u novcu. Ovakva varijanta naziva se još i „novo za novo“.

U suprotnoj situaciji, kada želite „staro za novo“, birate odličan polovni Alcatel, a prodavnici morate doplatiti razliku koja se stvara u ceni, između onoga što menjate i telefona koga uzimate.

Prodavnice koje se bave prodajom polovnih telefona obično imaju svoja prodajna mesta širom grada, pa izaberite ono koje vam je najbliže, jer je svuda izbor odličan, prilagođen svakom novčaniku i ukusu korisnika, kada su u pitanju performanse aparata ali i dizajn.

U ponudi su Alcatel Pop Star, Alcatel OneTouch Pop D5, Alcatel OneTouch Pixi 3, Alcatel Pixi 3 4.5, Alcatel 2007X...

Svaka kombinacija je ekonomski isplativa, a vaše iskustvo korišćenja potvrdiće da ste napravili pravi potez izborom polovnog Alcatel telefona. 

Alcatel polovni telefoni – cena:

Cene se kreću od 25 evra za Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012X, star oko godinu dana, preko 59 evra za Alcatel One Touch Pop C7 OT-7041D, star oko 11 meseci, do 110 evra za Alcatel Idol X OT-6040X Dual, star oko šest meseci i 250 evra za Alcatel Idol 3 6045K, starosti oko mesec dana. U ponudi su još i mnogobrojni drugi modeli.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane