Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Nokia polovni telefoni Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Nokia polovni telefoni Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Nokia polovni telefoni Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Nokia polovni telefoni 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Nokia polovni telefoni 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Interesuju vas Nokia polovni telefoni? Sigurno se svi sećamo, a mnogi od nas su i imali legendarni Nokia 3310! To je bio telefon koji može da pada na beton, baterija je mogla potrajati i do nedelju dana, zvuk je bio odličan, mogli su vaši prijatelji čuti sagovornika sa druge strane žice, a kada vas probudi alarm Nokie 3310 momentalno se skakalo iz kreveta... Nokia 3310, to je bio mobilni!

Međutim, godine su prošle pa se pojavio naslednik, doduše za sada samo u najavi, u obliku Nokia 3310 PureView, naravno sa tač skrinom (touchscreen). Ovo je unapređeni model, sa aktuelnim karakteristikama, ali sa starim dobrim dizajnom. 

Ostale karakteristike su: Windows Phone 8 OS, 2 GB RAM memorije, podrška za izmenjive microSD kartice i dual-core procesor na 1.5 GHz. Očekujemo ga u prodaji na radost svih nekadašnjih korisnika starijeg modela.

Polovni Nokia telefoni

Zanimljivo je da se i dan danas u ponudi polovnih telefona može pronaći “stara cigla”, Nokia 3310! Naravno, posle ovog modela stizale su i druge Nokie, a svi modeli su se odlikovali odličnim softverom, kvalitetom i funkcionalnošću. 

Ko god da je imao bilo kakav model Nokie, nije mogao reći da nema odličan mobilni telefon. 

U ponudi možete pronaći odlične očuvane telefone, sa futrolom, veoma malo korišćene. Obično možete dobiti i full pakovanje, u smislu, kutija, originalan punjač, slušalice… Telefoni su najčešće pod garancijom, koja je uglavnom dve godine.

Nokia telefoni – prodaja

Važno je naglasiti da se prilikom otkupa posebno vodi računa o tome da je mobilni aparat ispravan, i gleda se u kakvom je stanju.

To sve znači, da će do vas kao kranjeg kupca, polovni telefon doći sa svim onim karakteristikama koje ste i želeli, i neće imati neke mane koje su skrivene. 

Nokia telefoni – zamena

Možete zameniti staro za novo, ili novo za novo. U smislu, novi telefon za novu Nokiu, uz doplatu, u zavisnosti od onoga šta nudite, kao i suprotan primer, gde vi dajete telefon sa manje kvalitetnim karakteristikama, a uzimate bolju Nokiu, i u tom slučaju vi doplaćujete određen iznos novca prodavnici mobilnih telefona.

Sinonim za kvalitet, neprevaziđeni Nokia telefoni, i dalje popularni za sve verne korisnike i ljubitelje ove marke uređaja.  

Možete se odlučiti za Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 1520, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia Asha 500, Asha 500 Dual...

Nokia polovni telefoni – cena:

Cene se kreću od 17 evra za Nokia Asha 302, preko 35 evra za Nokia Asha 205 Dual, za telefono koji je star jedan dan, potom 170 evra za Nokia Lumia 830, stara 5 meseci, sve do 340 evra za Nokia Lumia 1520…

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane