Kontakt podaci za vašu firmu

VIPER servis mobilnih telefona

  • 7
5.0 | 2 ocena
Viper servis mobilnih telefona se nalazi u Beogradu u Balkanskoj ulici broj 14, i to je mesto na kome možete brzo, kvalitetno i povoljno rešiti svaki problem vezan za Vaš mobilni telefon ili tablet. ...
Pročitaj više
Balkanska 14
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
Cene Sony polovnih teleofna su razlicite i krecu se od 80 do 200 eura. Uglavnom je najbolje da ukoliko vec planirate da kupite sony polovan mobilni telefon, onda licno zovete po oglasima i kupite jedan takav telefon od vlasnika a ne preprodavca.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, Sony ima po pravilu u smislu platforme i procesora odlicne mobilne telefone koji kako god da okrenete, nekako drze svoju cenu. Sa druge strane, nisu ni sve cene bas identicne, odnosno to sto zelite da kupite uvek mozete da kupite po nesto povoljnijim cenama.
Jovana Milinkovic
Ukoliko o ovim telefonima pricamo, pre ilin kasnije cete sigurno moci da se oslonite na kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju oni nisu ni malo jeftini. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Lea Stankovic
Ukoliko trazite kvalitetne telefone ove vrste, onda su Sony telefoni pravo resenje za vas.
Todor Markovic
Po meni je sto se ovih telefona tice, kvalitet isto nesto bez cega se ne moze.
Simona Vucinic
Zaista nista ne fali polovnim Sony telefonima.
Janko Zivanovic
Uvek sto se tice ovih telefona kvaltiet treba da bude nesto sto je na prvom mestu.
Marta Dencevic
Sto se tice Sony telefona, oni su po meni zaista jedno od boljih resenja, od kojih zaista ne moze i ne treba da postoji bilo sta bolje.
Petar Jankovic
Licno mislim da je sot se mene tice veoma bitno da se na pravi nacin odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, Sony polovan telefon je nesto sto treba dosat da se plati i to jednostavno tako funkcionise.
Nikolina Pantelic
Sto se ovoga tice, licno mislim da je veoma vazno da se po tom pitanu odlucite samo za kvaltiet. Ako to budete uradili siguro je samo to da se necete pokajati.
Jana Stankovic
Pre nekog vremena sam koristila Sony telefon koji sam kupila polovan i mogu samo da kazem da i nisam bas nesto bila zadovoljna.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po pitanju ove vrste polovnih telefona samo treba da posetite neko mesto koje je poznato bas po otkupu i vise nista ne treba da brinete.
Biljana Brankovic
Veoma pouzdane kvalitetne Sony polovne teleofne mozete da kupite u radnji Svet tehnike. To je prema tome radnja u koju mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Nije problem generalno pronaci kvalitetan Sony polovni telefon u Beogradu. Pri tome, definitivno je najbolje kako ljudi kazu da posetite radnju Viper koja se uspesno vec nekoliko godina u nazad bavi sa otkupom polovnih mobilnih telefona.
Dusan Markovic
Uglavnom se cene krecu u tom nekom opsegu. Ono sto je opet ptrebno imati na umu je to da ove nove verzije Sony mobilnih telefona su zaista vrhunske. Zbog toga i polovnim verzijama ne pada tako brzo cena.
Petar Jankovic
Cene Sony polovnih teleofna su razlicite i krecu se od 80 do 200 eura. Uglavnom je najbolje da ukoliko vec planirate da kupite polovan mobilni telefon, onda licno zovete po oglasima i kupite jedan takav telefon od vlasnika a ne preprodavca.