Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Otkup Huawei telefona Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Otkup Huawei telefona Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup Huawei telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup Huawei telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup Huawei telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Ko nudi otkup Huawei telefona? Modeli Huawei telefona donose nam mnoga unapređenja i pristupačnu cenu, zbog čega ih ljudi neobično vole. Neki od modela poseduju određene delove koji su gotovo identični kao kod telefona kompanije Apple, a prednost Huawei mobilnih telefona je u tome što nude veći ekran i drugačije dimenzije.

Dobar procesor i odlična radna memorija su postali uobičajen standard kod telefona ove marke. Prednja kamera kod nekih modela ima čak 8 megapiksela, što vam obećava veoma kvalitetne toliko popularne selfije.

Polovni Huawei telefoni

Mobilni telefon se tako i zove, jer je u svakom trenutku u pokretu, zajedno sa nama. Obično ga nosimo u rancu, u džepu, u tašni, ali isto tako lako mu se može dogoditi da padne, i ogrebe se.

Vaš Huawei mnogo toga govori o vama, vašem ukusu i stilu. Jedna ružna ogrebotina, možda ne narušava funkcionalnost telefona, koja je i dalje besprekorna, ali vama smeta, pa ćete možda poželeti da date svoj Huawei u otkup, i pri tome još i solidno zaradite.

U otkupu se često mogu naći čak i telefoni koji su stari svega jedan dan; u tom slučaju, pošto imate garanciju od dve godine, originalan punjač, te ako je ispunjen i uslov da na tržištu vlada potražnja baš za takvim modelom koga vi nudite – slobodno se možete nadati da ćete doći i do cene koja iznosi do 80 posto od ukupne tržišne vrednosti.

Modeli koji su trenutno popularni su Huawei P8, Huawei Honor7, Huawei P8 Lite, Huawei Ascend G630, Huawei Y6, Huawei Ascend G620S, Huawei Ascend Y550, Huawei Y5, Huawei Y625, Huawei G7...

Ako je to dobar i skup Huawei, vi ćete lepo profitirati.

U drugim slučajevima, ako je vaš telefon neispravan, i nije više pod garancijom, biće vam ponuđena drugačija cena, ali i dalje realna spram kvaliteta telefona.

Zamena Huawei telefona

Možda vam je Huawei dosadio, pa sada želite neki drugi model i drugog proizvođača, a pri tome ne biste izdvajali novac za kupovinu novog aparata, zgodno rešenje predstavlja mogućnost zamene – jednostavno donesete svoj Huawei, i odaberete neki drugi telefon, koji vam se više dopada. Jedino ćete morati da doplatite razliku u ceni.

Otkup Huawei telefona – iskustva

Specijalizovane prodavnice koje se bave otkupom i prodajom polovnih i novih mobilnih telefona, svoja prodajna mesta imaju na više lokacija u gradu, pa ćete odabrati onu koja je vama najbliža.

Novac će vam biti isplaćen odmah, ali je potrebno da pokažete ispravu sa slikom, kao što je lična karta ili pasoš, a takođe morate imati i dokumentaciju o telefonu, odnosno garanciju i originalan punjač.

Neke prodavnice postaviće uslov da ne otkupljuju telefone čija tržišna vrednost ne prelazi 20 do 30 evra. 

Ceo posao oko kupovine polovnog Huawei telefona, zamene ili prodaje vašeg starog mobilnog aparata, završićete za par minuta, a vi ćete izaći iz prodavnice daleko zadovoljniji.

Otkup Huawei telefona – cena:

Za Huawei mobilni telefon, u zavisnosti od karakterstika koje su navedene u našem tekstu, možete dobiti kao otkupnu cenu iznos od 60 do 510 evra, shodno modelu aparata koji posedujete.

 *Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane