Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Otkup Blackberry telefona Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Otkup Blackberry telefona Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup Blackberry telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup Blackberry telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup Blackberry telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Ko nudi otkup Blackberry telefona? Blackberry važi za poslovno koncipiran telefon. I zaista, najčešće ga viđamo prislonjenog na uvo raznih biznismena, advokata, političara... On je uvek prvi izbor kada su mobilni telefoni u pitanju, za ljude koji vole pouzdanost i kvalitet ispred svega.

Naravno, ciljna grupa kojoj je namenjen Blackberry ima svoje zahteve, a oni se ogledaju u tome da telefon omogućava stabilan rad, da samo telefoniranje, sms poruke, i e-mailovi funkcionišu besprekorno, kao i da baterija bude dugotrajna.

Polovni Blackberry telefoni

Vremenom, Blackberry mobilni telefoni su napredovali još više u smislu hardvera, adekvatnog User interface-a, kao i dodatnih proširenja u smislu aplikacija, igara, multimedije i slično.

Možda želite Blackberry aparat, ali niste u mogućnosti, iz nekih razloga, da kupite nov? Rešenje uvek postoji, prodavnice mobilnih telefona nude bogat izbor polovnih Blackberry-a. 

Oni imaju zvanje polovan, a možda od novog do polovnog telefona, stoji tek jedna mala sitnica – na primer, neprimetna ogrebotina, dok telefon besprekorno radi. 

Mnogo je razloga zašto je neki telefon svrstan u ovu kategoriju. Znamo da, čim neki proizvod izađe iz prodavnice, on više nije nov. Dalje, ako vi želite da takav proizvod prodate, vi ga ne možete prodati kao novog, već kao polovnog. 

Sa druge strane, prodavnice koje vrše otkup, kasnije mogu dati u ponudu Blackberry telefone koji su stari jedan dan, odnosno sasvim nekorišćene, i vi tako po povoljnijim uslovima, možete doći do svog Blackberry-a. Zvuči dobro, zar ne?

Otkup Blackberry aparata

Ako imate Blackberry Porsche Design P9983, ili Leap, Blackberry Porsche Design P’9982, Z30 ili Passport, svakako ćete dobiti zanimljivu cenu, koja može biti i do 80 posto od tržišne cene. Uslov je još da je vaš telefon nov, ispravan, sa originalnim punjačem.

Ukoliko je Blackberry nešto stariji, al ii dalje pod garancijom, koja obično važi dve godine, i ako je u ispravnom stanju, takođe ćete dobiti realnu otkupnu cenu.

Isplata se vrši odmah, potrebno je da imate dokumentaciju o telefonu, kao i svoju, odnosno ispravu koja poseduje vašu sliku, poput lične karte ili pasoša.

Zamena Blackberry telefona

Postoje dva principa “Novo za novo” i “Staro za novo”.

U prvom slučaju, vi imate odličan nov Blackberry koji vam nije potreban, jer želite skromniji model, u tom slučaju će prodavnica vama ponuditi nov telefon koji želite uz doplatu razlike u ceni.

Obrnut primer jeste kada imate Blackberry koji je nešto stariji, a želite nov, u tom slučaju ćete vi doplatiti prodavnici odgovarajuću razliku i odšetati sa novim modelom u džepu.

Otkup Blackberry – iskustva

Najpre, možete telefonom pozvati izabranu prodavnicu i pri tome će vam biti ponuđena otkupna cena. Ako vam odgovara, možete odmah i doći na adresu. Na licu mesta se vrši provera ispravnosti, i provera stanja, a potom sledi isplata. Ništa lakše, a vi ste sasvim fino profitirali.

Otkup Blackberry telefona – cena:

Za vaš Blackberry telefon, kao otkupnu cenu možete dobiti iznos od 90 do 810 evra, a sve u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u našem tekstu, i od modela aparata koji posedujete.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane