Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup Alcatel telefona Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Otkup Alcatel telefona Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup Alcatel telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup Alcatel telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup Alcatel telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Ko nudi otkup Alcatel telefona? Prateći stalno nove trendove Alcatel telefoni bivaju sve veći i sve tanji. Telefoni ove marke su kompaktni, jednostavni i funkcionalni mobilni uređaji. Njih krase aktuelni, moderni dizajni koji su uobičajeni kod Android smart telefona, a aluminijumska lajsna, koju obično poseduju, daje im notu elegancije i prefinjenosti.

Velike ekrane karakteriše jasna slika, živih boja. Na Alcatel telefonima možete u potpunosti uživati u video igrama, filmovima, kao i svim drugim multimedijalnim sadržajima koje preferirate.

Otkup Alcatel-a

Alcatel telefoni, obično nude odličan odnos cene spram kvaliteta, i to je dobra praksa koja se poštuje godinama. Mobilni telefoni ove marke su atraktivni i funkcionalni, i mogu predstavljati pravi izbor za vas.

Polovne Alcatel telefone možete pronaći u specijalizovanim prodavnicama, koje ujedno vrše i otkup telefona.

Pošto tehnologija napreduje neverovatnom brzinom, lako se može dogoditi da vaš nedavno kupljeni Alcatel više ne podržava neku zahtevnu igricu, na primer, koju želite da koristite. Shvatili ste da vam je potreban brži uređaj, snažnijih performansi.

Međutim, vaš Alcatel je još uvek nov, i možda i pod garancijom? Otkup je način i da uštedite novac za noviji model i da se rešite starog telefona, koji bi u protivnom završio na dnu neke fioke, zaboravljen.

Polovni Alcatel telefoni

Specijalizovane prodavnice polovnih telefona pri otkupu vašeg Alcatel-a će vam ponuditi sasvim realnu cenu. Ta se cena formira tako što se posmatra stanje na tržištu, odnosno, koji modeli su trenutno aktuelni i traže se. Ako je vaš model Alcatel-a među njima, neće biti problem da dobijete i do 80% od tržišne cene.

U protivnom, ako je vaš Alcatel stariji od dve godine, ukoliko je neispravan ili poluispravan, ta će cena srazmerno kvalitetu telefona, biti manja.

Uvek vam može biti ponuđena zamena, znači, vaš Alcatel za neki drugi telefon koji se nalazi u bogatoj ponudi prodavnica. 

Da bi do otkupa došlo, neophodno je da imate originalnu opremu, znači pravi punjač ili garanciju, kao i dokument sa slikom, odnosno, ličnu kartu ili pasoš. Novac će vam biti isplaćen odmah.

Modeli koji su zanimljivi drugim ljudima, od proizvođača Alcatel su Alcatel Pop Star, Alcatel OneTouch Pop D5, Alcatel OneTouch Pixi 3, Alcatel Pixi 3 4.5, Alcatel 2007X...

Sigurni smo da i imate šta da ponudite, ali i šta da pronađete za svoj ukus i svoj džep.

Otkup Alcatel telefona – cena:

Za vaš Alcatel telefon, u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u tekstu iznad, možete dobiti otkupnu cenu od 50 do 120 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane