Reiki

5.0 | 1 ocena
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Reiki
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Obuka za I stepen Usui Reiki drevne tehnike

Akcija -17% 10000 Din.
Obuka za I stepen Usui Reiki drevne tehnike - 10.000 din! Reiki centar Karuna!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Bahove kapi + individualna seansa za određivanje lične kombinacije kapi (60 min)

Akcija -40% 3000 Din.
Bahove kapi + individualna seansa za određivanje lične kombinacije kapi (60 min) - 3.000 din! Reiki centar Karuna!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Theta healing online (60 min)

Akcija -17% 5000 Din.
Theta healing online (60 min) - 5.000 din! Karuna!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Reiki

Za sam početak našeg teksta, definisaćemo šta je Reiki: "Reiki je grana tradicionalne medicine, odobrena od Ministarstva zdravlja Srbije i regulisana Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, “Službeni glasnik RS”, br.107/05.”

Sastoji se iz dve reči:

REI – duhovno vođena energija

KI – univerzalna životna energija.

reiki

 

Šta još podrazumeva REIKI?

Reč je o japanskoj tehnici za koju se smatra da leči, potpomaže relaksaciju i značajno smanjuje nivo stresa. Zasniva se na polaganju ruku, a u osnovi je verovanje da kroz naš organizam protiče životna energija.

Iz toga sledi, da osoba koja poseduje nisku životnu energiju ili KI, tada će biti veoma podložna uticaju stresa i raznoraznih bolesti; u suprotonom slučaju, kada je visok nivo KI energije, čovek se oseća zdravo i srećno.

Reiki – iskustva

Možda vas zanima i to ko je tvorac tehnike Reiki. U pitanju je Mikao Usui, koji je ranih dvadesetih godina prošlog veka osnovao Reiki, i pri tome je tvrdio da je na ovaj način moguće lečiti ljude, a da se pritom ne izgubi sopstvena energija.

Ako postavljate pitanja sebi da li je Reiki za vas, evo nekih odgovora koji bi mogli da rasvetle tu temu.

reiki

 

Prvo i osnovno – Reiki uvek „radi“, čak i kod onih ljudi koji u početku sumnjaju u njegovu delotvornost. Obično se kaže da osoba koja se leči treba da veruje u tehniku kojoj se podrvrgava. Ako to sa vama nije slučaj, to jest, ukoliko ste podozrivi prema efikasnosti duhovno-energetskih metoda, onda je Reiki pravi izbor.

Zbog čega to tvrdimo?

Naime, ovde je aspekt vere odsutan, i ta tehnika vam može pomoći, verovali vi u nju ili ne. Reiki je metoda koja je veoma istražena, tako da za njeno delovanje nisu potrebni posebni dokazi.

Svi smo čuli kada neko kaže da je „pun energije“, ili nasuprot tome, „da nema dovoljno energije“. Da li ste se ikada zapitali o kakvoj je energiji zapravo reč? Energija svoj izvor ima u Univerzumu, ona pomaže funkcionisanje Svemira, i prisutna je svuda oko nas.

Drugačije rečeno, život ne bi mogao da postoji bez energije. Slikovito rečeno, Univerzalna energija predstavlja krv organizma koji zovemo Svemir.

Dakle, šta Reiki „radi“ sa našim telom? Omogućeno je proticanje energije kroz ljudski energetski kanal, tako da osoba dobija potrebne količine Životne energije da bi bila u dobroj psihičkoj i fizičkoj kondiciji.

Za vreme tretmana ćete se osećati sigurnost koja vas ispunjava, mir i duboko zadovoljstvo. Sve to je iz razloga što ova energija nama nije strana, već veoma dobro poznata i za nas prirodna. Dlanovi se polažu na određenu oblast tela i na taj način se vrši isceljivanje, odnosno, dokazuje se veza između Životne energije i čoveka, tj. njegovo jedinstvo sa prirodom.

Reiki tehnika nema nikakvih štetnih dejstava, i može da bude usklađena sa svim drugim metodama lečenja, čak i poboljšava njihov učinak.

Efekti koji se dobijaju su poboljšan kvalitet življenja, jer zahvaljujući Reiki metodi uspostavljate neophodnu ravnotežu između psihe i duha, postižete harmoniju svog tela, što se odražava na sve aspekte života.

Reiki – cena:

Jedan tretman traje oko sat vremena i prosečna cena je oko 2500 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.