Holistički salon Detelina

 • 3
 • %
5.00 | 7 ocena

O nama - HOLISTIČKI SALON DETELINA


Holistički salon Detelina je pravi holistički kutak kreiran po meri svih onih koji žele da na potpuno prirodan način povrate harmoniju i ravnotežu u svoj život. U svetlom i prijatnom našeg centra kombinuju se različite holističke tehnike i metode sa ciljem da se doprinese poboljšanju stanja ljudskog organizma.

Na čelu salona Detelina koji je počeo sa radom 2014. godine nalazi se Ana Strugar Savić, HOLA terapeut, Sertifikovani terapeut za masaže i akupresuru, Reiki master učitelj i Bahov praktičar. Posle višegodišnjeg boravka u inostranstvu (Austrija i Rusija), svoje usavršavanje nastavlja kod vodećih stručnjaka u zemlji: Olivere Ene za Gendai Reiki učitelja i HOLA terapeuta; Svetlane Mićić za Bahovog praktičara po programu italijanskog instituta za naturopatiju; Tanje Jevđović za Globwell i Holističku masažu.

NOVI TRETMAN U NAŠEM SALONU

KVANTNI MAGNETNI ANALIZATOR - PROVERA FUNKCIONALNOG STANJA ORGANIZMA

Brzo cete saznati: deficite minerala,vitamina,koenzima,aminokiselina,ph krvi,stanje vitalnih organa,kostano-zglobnog sistema,hormonalni status......
Ovo je najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela – otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu da ukažu na neka oboljenja mnogo pre nego što se manifestuju na fizičkom nivou.

Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja dobija se za samo 1 min kompletna analiza stanja organizma (kardio vaskularni sistem, funkcija organa za varenje, jetre, pankreasa, bubrega, pluća, reproduktivnih organa, nivo šećera u krvi, minerala, vitamina, aminokiselina, toksina, stanje kože, mozga, endokrinog i imunog sistema).

U skladu sa rezultatima analize dobijaju se osnovne preporuke o načinu ishrane, fizičke aktivnosti i suplemenata koji će nadomestiti deficite u organizmu.

Ceo tretman sa konsultacijom traje oko 60 minuta.
Cena 5000 din AKCIJA 3.500 din!!!


Salon Detelina nudi sledeće holističke tretmane:

 • - HOLA tretmani
 • - Različite vrste masaža: holističke, relax, šijacu i druge vrste masaža, limfna drenaža, akupresura
 • - Reiki
 • - Bahove kapi

Holistički salon Detelina Beograd sa ponosom predstavlja jedinstvene HOLA tretmane koji obuhvataju širok spektar holističkih metoda pomoći, kao što su: kolorterapija, kristaloterapija, aromaterapija, masaža, floriterapija, savetovanje, muzikoterapija… U pitanju su potpuno individualizovani tretmani prilagođeni potrebama klijenata, koji tretiraju osobu, a ne ispoljene simptome disbalansa. Cilj svakog tretmana jeste revitalizacija protoka vitalne energije, uklanjanje blokada i uspostavljanje balansa u relaciji različitih nivoa bića.

HOLA metod preporučuje se svima koji žele da unaprede svoje zdravlje, a kao zvanična metoda priznat je 2008. godine. Zasnovan na tradicionalnoj medicini Starih Slovena i Dalekog istoka, ovaj metod doprinosi poboljšanju zdravlja primenom jednostavnih i bezbednih tehnika, poput primene kamena oblutka i morske soli.

HOLA metod pomaže kod:

 • - akutnog i hroničnog stresa
 • - umora i iscrpljenosti
 • - bezvoljnosti, apatije i utučenosti
 • - preosetljivosti na spoljne uticaje

Kao deo HOLA metoda praktikuje se isceljujuća Hola masaža koja sagledava sve nivoe, od fizičkog do emotivnog i duhovnog. Pomoću Hola masaže efikasno se rešavaju potisnute emotivne tegobe, ostvaruje harmonizacija energetskih centara, otpušta nakupljen stres kao posledica savremenog načina života, poboljšava varenje i pokreće detoksikaciju organizma. Hola masaža je vrlo popularna kod žena, jer ublažava hormonske disbalanse i migrene, koji se javljaju pred sam ciklus ili tokom njegovog trajanja, otklanja bolove, natečenost, kao i probleme u menopauzi.

Holistički salon Detelina – Vaša oaza zdravlja u samom srcu Beograda!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-21h
Subota od 10-21h
Nedeljom ne radimo

Posetite naše Facebook stranice:
www.facebook.com/salondetelina
www.facebook.com/anasavics

Holistički salon Detelina, Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Alternativna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Holistički salon Detelina
 • Holistički salon Detelina,
 • Salon Detelina,
 • Holistički salon Detelina Stari grad,
 • Holistički salon na Starom gradu,
 • Holistički salon Detelina Beograd,
 • Holistički salon Detelina radno vreme