O nama - PROFESIONALNI MASER I KOUČ BISERA R


Profesionalni maser i kouč Bisera R pomaže Vam da se oslobodite stresa, fizičkog ili emotivnog bola i da se spremno suočite sa svim izazovima koje postavlja savremen način života. Pored brojnih sertifikata, njen rad se zasniva na ličnom iskustvu koje nastoji da prenese svim ljudima kojima je pomoć neophodna.

Koučing predstavlja razgovor između klijenta i terapeuta koji ima za cilj da pojedincu pomogne da ponovo sagleda problem koji ga opterećuje, ali iz drugog ugla. Na taj način se izoštrava percepcija i osoba je u mogućnosti da sama pronađe najbolje rešenje nekog problema ili situacije u kojoj se nalazi.

Ukoliko terapeut nakon razgovora utvrdi da je to potrebno, može se preći na neku od metoda koje se bave podsvešću, razgraditi negativne emocije i uverenja koja više nisu korisna na putu pozitivne promene.

Profesionalni terapeut i kouč Bisera R u svom radu primenjuje sledeće metode:

-Transformacija karmičkih obrazaca – predstavlja jedinstveni sistem za rad na sebi koji je kreirao Tomislav Budak i koji omogućava vrlo uspešno otkrivanje uzroka različitih problema: strahovi, problemi u partnerskim odnosima i sl. Svaka situacija ili problem za koji čovek primeti da mu se neprestano ponavlja kao šablon tako da ima osećaj da se nalazi u začaranom krugu, može se uspešno razrešiti transformacijom karmičkih obrazaca.

-Wingwave – je metoda za coaching emocija koja pomaže da se otklone prošla iskustva koja nas blokiraju u svakodnevnom životu. Izazivanjem REM faze u budnom stanju, uspešno se razgrađuju negativne emocije u odnosu na problem. Samim tim problem nestaje, jer njega održava u životu naša negativna emocija i energetski ga hrani.

-Reiki – energetska tehnika

-Kvantna harmonizacija – pokreće energiju i inicira kvantni talas, koji uvek ide tamo gde je najpotrebniji i razrešava gorući problem.

-Hipnoza – sve ono što zamisilimo i poverujemo da je istinito, sve ono što se unese u podsvest, to može da se realizuje u stvarnosti.

U prijatnom ambijentu našeg centra dostupne su i raznovrsne masaže: relax, sportska, terapeutska, anticelulit (masaža oklagijama)... Vešte ruke masera oslobodiće Vas napetosti, stresa i fizičkog bola, i učiniti da se ponovo osećate poletno, zadovoljno i spremno da se vratite svakodnevnim obavezama.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 10-19h
nedelja neradni dan

OBAVEZNO prethodno zakazivanje termina

Profesionalni maser i kouč Bisera R, Braće Radovanović 24, Kaluđerica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Alternativna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Profesionalni terapeut i kouč Bisera R
  • Terapeut i kouč Bisera R,
  • Profesionalni terapeut Bisera R,
  • kouč Bisera R,
  • Terapeut i kouč Bisera R Kaludjerica,
  • Profesionalni terapeut u Kaludjerici,
  • Bisera Rujevic,
  • Terapeut i kouč Bisera R radno vreme