Dodaj firmu

Hollymi biljne kapi

Centar za kvantnu medicinu i biorezonantnu tehniku, kao i Bahovu metodu i test intolerancije na ishranu u Beogradu
Pročitaj više

Sretena Mladenovića Mike 18 a
Rakovica, Beograd

Supplemento i Dr Dunjić dijetetski suplementi

Online prodavnica prirodnih suplemenata bez hemijskih dodataka u službi poboljšanja vašeg imuniteta i zdravlja u celini
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153a, II sprat (TC Piramida)
Novi Beograd, Beograd

Biljne kapi Čarobni špajz

Odaberite samo najbolje za ishranu i unapređenje zdravlja Vaših najmilijih, posetite prodavnicu zdrave hrane i market Čarobni špajz. Pored velikog izbora zdrave hrane, u našoj ponudi očekuju Vas najslađe torte i kolači, sladoledi i konditorski proizvodi.
Pročitaj više

Titova 10
Čukarica, Beograd

Biljne kapi Zoran Veselinović travar - terapeut

Zoran Veselinović pravi biljne eliksire za lečenje teških oboljenja (kanceri, benigni tumori, ciste, multipleskleroza)
Pročitaj više

Slobodana Penezića 145, Guncati
Barajevo, Beograd

Etarska ulja Vitalia Farm

Ostanite zdravi uz pomoć prirode, izaberite etarska ulja Vitalia Farm. Blagotvorno dejstvo etarskih ulja poznato je još odavnina, a mi Vam nudimo kvalitetna etarska ulja, biljne kapi (tinkture) i čajeve koji se izrađuju od pažljivo odabranog lekovitog bilja
Pročitaj više

Stevana Brakusa 4
Čukarica, Beograd

Riznica Duše Crkveni proizvodi

Crkveni proizvodi „Riznica duše“ nalaze se na Banovom Brdu. U svom asortimanu imaju veliki izbor ikona, kandila, svećnjaka, hilandarskih ikona, fresaka.
Pročitaj više

Požeška 79, (TC City Hall, lokal 13)
Čukarica, Beograd

Biljne kapi se drugačije nazivaju tinkture. Od davnina je poznato lekovito dejstvo biljaka na ljudski organizam. Biljne kapi se izrađuju ekstrakcijom usitnjene biljne sirovine uz pomoć razblaženog etanola. 

Taj postupak se obavlja prema preciznim specifikacijama, a sve uz nadzor farmaceuta. Ako bismo vršili podelu biljnih kapi, onda bi to bile jednokomponentne, kao što su kapi artičoke, belog luka, rastavića i slično, ili su u pitanju mešavine tinktura, što recimo mogu biti kapi koje pomažu kod poboljšavanja cirkulacije ili kapi za želudac, na primer.

Biljne kapi za želudac

Dosta ljudi ima problema sa probavom, a biljne kapi za želudac mogu poboljšati varenje. U pitanju su tinkture kamilice, matičnjaka i pitome nane. Način na koji kapi pomažu je da aktivni sastojci (etarska ulja, flavonoidi) deluju spazmolitično. Zahvaljujući tome, hrana se brže razgrađuje i resorbuje. 

Biljne kapi za smirenje

Savremeni tempo života neminovno donosi stres, koji često prati nesanica. Prirodne biljne kapi mogu delovati pozitivno na simptome nervoze, tako što opuštaju organizam i omogućavaju miran i dubok san. 

Biljne kapi za sinuse

Problemi sa sinusima su dosta česti i prema nekim istraživanjima, od troje ljudi, barem jedan ima tegobe vezane za njih. Kada je reč o kapima koje mogu biti blagotvorne i delotvorne, spomenućemo divlji krastavac, koji je po svojim lekovitim svojstvima poznat još iz vremena starog Egipta. Kapi od divljeg krastavca podstiču čišćenje upalnog sekreta.

Biljne kapi za menopauzu

Dosta žena strahuje od ulaska u menopauzu, jer je poznato da to nije prijatan period, koji prate mnogi neželjeni simptomi. Uz pomoć odgovarajućih biljnih kapi, otklanjaju se problemi menopauze, ali se u isto vreme deluje i preventivno protiv raznih bolesti (osteoporoza, dijabetes, visoki krvni pritisak...). Ako je bolest već prisutna, može doći do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja.

Biljne kapi za dijabetes

Dijabetes ili povećan šećer u krvi, smatra se bolešću koja je u ekspanziji. Biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera, predstavljaju prirodno rešenje za kontrolu visokih nivoa šećera u krvi kod dijabetičara ili kod osoba koje su na granici. Uz pomoć biljnih kapi mogu se izbeći nagli skokovi glukoze, koji mogu nastati usled stresa ili obilne ishrane. 

Biljne kapi sremuš

Sremuš je zapravo, divlji beli luk. Poznato je da beli luk ima veoma pozitivno dejstvo kod smanjenja krvnog pritiska ali i čišćenja masnoća iz krvi. Na takav način deluje i sremuš, to jest, kapi koje su stvorene od ove biljke. 

Sremuš pomaže kod snižavanja nivoa triglicerida, poboljšava cirkulaciju, poseduje antimikrobno dejstvo, kao i antioksidativno, pomaže čišćenje organizma od štetnih materija, blagotvorno deluje na rad srca, kao i kod tegoba disajnog sistema, dermatitisa, ekcema i posebno lišajeva.

Biljne kapi od koprive

Kopriva je veoma lekovita biljka. Za izradu kapi se koriste koren, stabljika i listovi. Biljne kapi od koprive se preporučuju anemičnim osobama, zatim ljudima koji su skloni urinarnim infekcijama; kopriva je dobar diuretik, što bi značilo da pomaže kod izbacivanja vode iz organizma; kapi od koprive se koriste i kod jačanja korena kose i sprečavanje opadanja.

Biljne kapi cena

Za biljne kapi belog luka trebalo bi izdvojiti u proseku oko 250 din, koliko koštaju i kapi za spavanje, kapi gloga, koprive, kao i kapi protiv proliva i gasova u stomaku; za kapi nane, matičnjaka, hajdučice, oraha, sremuša, valerijane – u proseku oko 350 dinara; kapi za inhalaciju koštaju oko 400 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane