Dodaj firmu

Sana beauty & nutrition

Sana Beauty nutrition kozmetički salon nalazi se na Savskom vencu. Tretmani lica, masaže i tretmani tela, usluge nutricionista dovešće vaše telo i lice do savršenstva.
Pročitaj više

Durmitorska 17/2
Beograd

Nataša Reiki Master

Reiki Master terapeut Nataša Cvetković Lazić radi Usuji reiki tretmane i Anđeoski reiki za odrasle i decu. Tretmani se mogu primenjivati direktno na klijentu ili se praktikuje rad na daljinu. Pored reiki tretmana pruža i coaching sesije.
Pročitaj više

Durmitorska 4a
Beograd

Karuna Reiki Centar

Karuna Reiki centar bavi se promocijom tehnika koje podržavaju razvoj ljudskih potencijala i zdrav život. U okviru centra dostupne su obuke u sve stepene Usui, Karuna, Seičim i Gendai reikija, Theta tretmani i Raskidanje vezanosti po metodi ...
Pročitaj više

Zeleni Venac 11
Beograd

Holistički Centar Za Lični Razvoj Plava Zvezda

Holistički centar za lični razvoj Plava Zvezda bavi se lečenjem različitih psihosomatskih poremećaja alternativnim metodama, kao što su: floriterapija, odnosno lečenje cvetnim esencijama, NLP tehnike i Reiki, japanska alternativna tehnika le...
Pročitaj više

Stojana Aralice 8
Beograd

HOLISTIČKI SALON DETELINA - TRETMANI BAHOVIM KAPIMA

Holistički salon Detelina je Vaša oaza zdravlja u samom srcu Beograda. U svetlom i prijatnom ambijentu našeg centra kombinuju se različite holističke tehnike i metode sa ciljem da se doprinese poboljšanju stanja ljudskog organizma
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat
Stari grad, Beograd

Sanja Dejanović - Reiki Učiteljica

Neka i Vaš život postane srećniji, ispunjeniji i kvalitetniji, uz jednu od najpopularnijih metoda lečenja i ličnog razvoja, Reiki. Sanja Dejanović Reiki učiteljica neguje individualni rad sa svakim klijentom, bilo da je u pitanju direktan k...
Pročitaj više


Beograd

Profesionalni terapeut i kouč Bisera R

Oslobodite se stresa, fizičkog ili emotivnog bola i spremno se suočite sa izazovima, uz profesionalnu pomoć masera i terapeuta Bisera R. Pored brojnih sertifikata, njen rad se zasniva na ličnom iskustvu koje nastoji da prenese svim ljudima ...
Pročitaj više

Braće Radovanovića 24, Kaludjerica
Beograd

Peti element - reiki i feng shui

Oslobodite Vaš dom od negativnih emocija uz energetsko čišćenje prostora Reikijem koje je potpuno bezbedno i efikasno. Pored energizacije unutrašnjosti i spoljašnjosti prostora, Udruženje Peti element praktikuje i uređenje prostora po drevno...
Pročitaj više

Teodora Drajzera 8
Beograd

Za sam početak našeg teksta, definisaćemo šta je Reiki: "Reiki je grana tradicionalne medicine, odobrena od Ministarstva zdravlja Srbije i regulisana Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, “Službeni glasnik RS”, br.107/05.”

Sastoji se iz dve reči:

REI – duhovno vođena energija

KI – univerzalna životna energija.

Šta još podrazumeva REIKI?

Reč je o japanskoj tehnici za koju se smatra da leči, potpomaže relaksaciju i značajno smanjuje nivo stresa. Zasniva se na polaganju ruku, a u osnovi je verovanje da kroz naš organizam protiče životna energija.

Iz toga sledi, da osoba koja poseduje nisku životnu energiju ili KI, tada će biti veoma podložna uticaju stresa i raznoraznih bolesti; u suprotonom slučaju, kada je visok nivo KI energije, čovek se oseća zdravo i srećno.

Reiki – iskustva

Možda vas zanima i to ko je tvorac tehnike Reiki. U pitanju je Mikao Usui, koji je ranih dvadesetih godina prošlog veka osnovao Reiki, i pri tome je tvrdio da je na ovaj način moguće lečiti ljude, a da se pritom ne izgubi sopstvena energija.

Ako postavljate pitanja sebi da li je Reiki za vas, evo nekih odgovora koji bi mogli da rasvetle tu temu.

Prvo i osnovno – Reiki uvek „radi“, čak i kod onih ljudi koji u početku sumnjaju u njegovu delotvornost. Obično se kaže da osoba koja se leči treba da veruje u tehniku kojoj se podrvrgava. Ako to sa vama nije slučaj, to jest, ukoliko ste podozrivi prema efikasnosti duhovno-energetskih metoda, onda je Reiki pravi izbor.

Zbog čega to tvrdimo?

Naime, ovde je aspekt vere odsutan, i ta tehnika vam može pomoći, verovali vi u nju ili ne. Reiki je metoda koja je veoma istražena, tako da za njeno delovanje nisu potrebni posebni dokazi.

Svi smo čuli kada neko kaže da je „pun energije“, ili nasuprot tome, „da nema dovoljno energije“. Da li ste se ikada zapitali o kakvoj je energiji zapravo reč? Energija svoj izvor ima u Univerzumu, ona pomaže funkcionisanje Svemira, i prisutna je svuda oko nas.

Drugačije rečeno, život ne bi mogao da postoji bez energije. Slikovito rečeno, Univerzalna energija predstavlja krv organizma koji zovemo Svemir.

Dakle, šta Reiki „radi“ sa našim telom? Omogućeno je proticanje energije kroz ljudski energetski kanal, tako da osoba dobija potrebne količine Životne energije da bi bila u dobroj psihičkoj i fizičkoj kondiciji.

Za vreme tretmana ćete se osećati sigurnost koja vas ispunjava, mir i duboko zadovoljstvo. Sve to je iz razloga što ova energija nama nije strana, već veoma dobro poznata i za nas prirodna. Dlanovi se polažu na određenu oblast tela i na taj način se vrši isceljivanje, odnosno, dokazuje se veza između Životne energije i čoveka, tj. njegovo jedinstvo sa prirodom.

Reiki tehnika nema nikakvih štetnih dejstava, i može da bude usklađena sa svim drugim metodama lečenja, čak i poboljšava njihov učinak.

Efekti koji se dobijaju su poboljšan kvalitet življenja, jer zahvaljujući Reiki metodi uspostavljate neophodnu ravnotežu između psihe i duha, postižete harmoniju svog tela, što se odražava na sve aspekte života.

Reiki – cena:

Jedan tretman traje oko sat vremena i prosečna cena je oko 2500 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane