Dodaj firmu

Detoksikacija organizma Beograd

Revolucija u mršavljenju LIS AH detoksikacija organizma

Revolucija u mršavljenju i poboljšanju zdravlja tela kroz revolucionalni tretman koji istovremeno oblikuje telo, ubrzava metabolizam, smanjuje obim tela i čini telo zdravijim.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 19a
Novi Beograd, Beograd

Relax & Revive massage detoksikacija organizma

Relax, terapeutska, masaža za parove, masaža za trudnice u salonu za masažu u centru Beograda. Masaža za kompanije, dolazak na adresu.
Pročitaj više

Bulevar despota Stefana 101
Palilula, Beograd

Brižna Sestra kućna nega detoksikacija organizma

Pomoć starim i bolesnim licima, kućna nega i medicinske usluge u saradnji sa privatnim klinikama i laboratorijama u Beogradu
Pročitaj više

Igora Vasiljeva 6
Palilula, Beograd

Detoksikacija organizma Holikvant - Kvantna medicina

Uz pomoć kvantne medicine i adekvatnih aparat možete uraditi skrining organizma i birezonantne tretmane na Voždovcu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 26
Voždovac, Beograd

Detoksikacija organizma Kvant Medic

Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic bavi se dijagnostikom i terapijom iz oblasti kvantne medicine koja je poznata kao medicina 21. veka. U radu kombinujemo znanja iz više grana medicine i hiroprakse, kao i najsavremenije aparate biorezonantne kvantne medicine.
Pročitaj više

Požeška 58/9
Čukarica, Beograd

Aloe vera - put zdravog zivota

Aloe Vera je koncept zdravog života, zvanični je distributer kompanije„ Forever Living“. Bavi se promocijom zdravog načina života i preparata na bazi Aloa Vere, različitih namena, od poboljšanja imuniteta, do nege kože i gubitka suvišnih kilograma.
Pročitaj više

Baštovanska 56b
Voždovac, Beograd

Aloe vera - buducnost

Aloe Vera je nezavisni distributer kompanije „Forever Living“. Aloa Vera je koncept zdravog života, koji preporučuje proizvode na bazi ove jedinstvene biljke koji će Vam pomoći da na prirodan način sačuvate svoju prirodnu lepotu.
Pročitaj više

Baštovanska 56a
Voždovac, Beograd

Detoksikacija organizma HOLISTIČKI SALON DETELINA

Holistički salon Detelina je Vaša oaza zdravlja u samom srcu Beograda. U svetlom i prijatnom ambijentu našeg centra kombinuju se različite holističke tehnike i metode sa ciljem da se doprinese poboljšanju stanja ljudskog organizma
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat
Stari grad, Beograd

Detoksikacija organizma Azeco Suplementi

BIOČAGA i BIODIHIDROKVERCETINVerujte prirodi i kada je najtežeIzlazeći u susret onima kojima je najpotrebnije: obolelim od karcinoma, dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti.
Pročitaj više

Maršala Birjuzova 48
Stari grad, Beograd

Riznica Duše Crkveni proizvodi

Crkveni proizvodi „Riznica duše“ nalaze se na Banovom Brdu. U svom asortimanu imaju veliki izbor ikona, kandila, svećnjaka, hilandarskih ikona, fresaka.
Pročitaj više

Požeška 79, (TC City Hall, lokal 13)
Čukarica, Beograd

Holistički studio Vivaton

Otkrijte vekovima čuvanu tajnu mladosti i zdravlja, posetite holistički studio VIVATON. U prijatnom ambijentu možete uživati u jedinstvenim tretmanima uz upotrebu potpuno prirodnog ekstrakta Vivaton koji je predstavlja kombinaciju 26 lekovitih biljaka.
Pročitaj više

Višegradska 12, I sp.st.10
Savski venac, Beograd

Recovery By Sergej studio za masaže

Yumeiho tradicionalna japanska masaža na Novom Beogradu, kao i drugi tretmani i orektivne vežbe.
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 11
Novi Beograd, Beograd

Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Sta podrazumeva detoksikacija organizma? Zdravo telo ima bubrege, jetru, kožu i pluća i svi ti organi upravo vrše detoksikaciju vašeg organizma i dok čitate ove redove. Međutim, mi često sami i sasvim svesno trujemo naše telo, tako što se hranimo brzom hranom, ili unosimo prerađene namirnice, što sve ostavlja posledice na naše zdravlje, kroz duži vremenski period.

Detoksikacija tela

Čišćenje organizma je veoma bitno za normalno funkcionisanje tela. Detoksikacija je prirodan proces neutralizacije ili eliminacije otrova iz ljudskog tela. Otrovi su sve ono što može potencirati oštećenje telesnog tkiva. Oni se hemijskim putem pretvaraju u manje štetne materije, koje se potom izlučuju preko stolice i urina. 

Otrovi mogu nastajati od normalnih procesa koji se u našem organizmu odvijaju putem unosa hrane, poput amonijaka proizvedenog tokom razgradnje proteina, ili od udisanja ili unosa hemikalija, poput pesticida, sredstava za čišćenje, aditiva hrani, lekova, zagađenja, dima cigarete i teških metala, poput olova. 

Kada kažemo detoksikacija, obično mislimo na eliminisanje otrova koji su nastali u organizmu usled alkohola ili lekova, termin detoksikacije se odnosi i na dijete, biljke i ostale metode odstranjivanja ekoloških i dijetalnih otrova iz tela, a sve u cilju optimalnog zdravlja. 

Detoksikacija jetre

Jetra je jedan od najbitnijih organa u našem telu. Loše navike u pitanju ishrane, uzimanje alkohola ili nekih lekova, ostaviće negativnog traga na ovom važnom organu. Zato je bitno da sa vremena na vreme, napravite malu detoksikaciju kako bi vaša jetra funkcionisala što bolje. 

Potrebno je pomoći jetri u njenoj regeneraciji, kao i u sprečavanju ili lečenju „masne jetre“, na taj način što se smanjuje insulinska rezistencija, a time se smanjuje i oksidativni stres jetre. 

Detoksikacija creva

Svakodnevna stolica nije znak da su creva čista od naslaga. Naslege na crevima su rezultat redovne upotrebe namirnica kao što su proizvodi životinjskog porekla, jaja, beli hleb, beli šećer, slatkiši, mleko, termički obrađena hrana. Ovakve naslage remete rad creva, sprečavaju apsorpciju hranljivih materija, te stvaraju uslove za razvoj raznih vrsta mikroorganizama i parazita. 

Ono što možete da učinite po pitanju detoksikacije creva, jeste da uradite test intolerancije na hranu, a što se promenjenog režima ishrane tiče, najbolje rešenje su biljna vlakna.

Detoksikacija – iskustva

Svako ko razmišlja o detoksikaciji, odnosno o sprovođenju detoksikacijske dijete, trebalo bi prvenstveno da se konsultuje sa svojim lekarom kao i nutricionistom. Razlog tome je, ako sprovodite detoksikacijsku dijetu „na svoju ruku“, to može imati veoma štetne posledice, naročito ako imate pojedine zdravstvene tegobe. 

Detoksikacija – kako se radi?

Planovi detoksikacije mogu uključivati specijalne dijete, bilje i suplemente, hidroterapiju, vežbe, tehnike disanja i terapije u sauni. Neke detoksikacijske dijete su usmerene na konkretne organe, poput jetre, bubrega, limfnog sistema, pluća... Prilikom detoksikacije, vi ćete minimalizovati količinu unosa hemikalija (na primer, upotrebom organske hrane), potenciraćete hranu bogatu vitaminima, nutrijentima i antioksidansima, što je sve telu potrebno za izbacivanje otrova; detoksikacijska dijeta trebalo bi da sadrži namirnice, poput vlakana i vode, koji izvlače i eliminišu otrove, istovremeno povećavajući frekvenciju varenja i uriniranja. 

Kao rezultat detoksikacije, dobićete povećan energetski nivo, čišću kožu, poboljšanje probave, kao i povećanje koncentracije.  

Detoksikacija – cena

Pregled i konsultacije, saveti nutricioniste, u proseku cena se kreće od 1500 do 2500 dinara.

Test intolerancije na hranu, cena od 2800 do 4200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane