Dodaj firmu

Hollymi Kvantna medicina

Centar za kvantnu medicinu i biorezonantnu tehniku, kao i Bahovu metodu i test intolerancije na ishranu u Beogradu
Pročitaj više

Sretena Mladenovića Mike 18 a
Rakovica, Beograd

Kvantna medicina HOLISTIČKI SALON DETELINA

Holistički salon Detelina je Vaša oaza zdravlja u samom srcu Beograda. U svetlom i prijatnom ambijentu našeg centra kombinuju se različite holističke tehnike i metode sa ciljem da se doprinese poboljšanju stanja ljudskog organizma
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat
Stari grad, Beograd

Kapilar savetovalište za ishranu i kvantna medicina

Savetovalište za ishranu i kvantnu analizu, razgovor sa nutricionistom na staroj adresi na Paliluli
Pročitaj više

Bogdana Tirnanića 21, lok 6
Palilula, Beograd

Kvantna medicina Holikvant

Uz pomoć kvantne medicine i adekvatnih aparat možete uraditi skrining organizma i birezonantne tretmane na Voždovcu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 26
Voždovac, Beograd

Kvantna medicina Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic

Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic bavi se dijagnostikom i terapijom iz oblasti kvantne medicine koja je poznata kao medicina 21. veka. U radu kombinujemo znanja iz više grana medicine i hiroprakse, kao i najsavremenije aparate biorezonantne kvantne medicine.
Pročitaj više

Požeška 58/9
Čukarica, Beograd

Kvantna medicina Perineuma

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u zemljama EU zastupljen više od 20 godina.
Pročitaj više

Molerova 10/1
Vračar, Beograd

3D Balance centar za unapređenje zdravlja

Pregled čitavog organizma biorezonantnom metodom uz pomoć kvantnog aparata traje od 60 do 90 min. Obavlja se samo sa slušalicama, neinvazivan je, bezbedan i bezbolan, a sa druge strane pokazuje stanja organizma i svakog organa u njemu.
Pročitaj više

Cara Lazara 13, prizemlje ,interfon 1
Stari grad, Beograd

Kvantna medicina Beograd

Slobodno se može reći da kvantna medicina polako osvaja svet, pa bi mogla postati vodeća grana u 21. veku. To su i ranije bila predviđanja naučnika, koja su pronašla svoj dokaz u praksi.

Šta je kvantna medicina?

To je sasvim nova grana medicine, zajedno sa klasičnom i najnovijim saznanjima iz biofizike i elektronike čini integrativnu medicinu. Kvantna medicina detektuje sve promene naizgled zdravog, kao i bolesnog organa. To može uraditi sa velikom preciznošću čak i kada su najmanje promene ćelije u pitanju. Sve to omogućava blagovremenu terapiju što dalje povećava šanse za ozdravljenjem. 

Kada govorimo o prevenciji, dijagnostici i terapiji mnogih oboljenja, možemo reći da je kvantna medicina garant dobrog zdravlja. 

Mogućnosti nove grane medicine su neizmerne, kada se radi o dijagnostikovanju i blagovremenom otkrivanju patoloških promena u organizmu. Ovakve promene mogu čak i da promaknu drugim aparatima kao što je ultrazvuk, skener ili magnetna rezonanca. 

Kako se primenjuje kvantna medicina?

Napomenimo da se ona naziva i medicinom budućnosti, a koristi potpuno neinvazivne metode u dijagnostici i terapiji, bez kontrasta, zračenja, zatvorenog prostora. Za pacijenta je potpuno bezbedna i komforna. 

Pacijent se posmatra kao celina, odnosno, leči se čovek a ne bolest. Za vrlo kratko vreme može se dobiti niz informacija o zdravstvenom stanju pacijenta, o svim organima i organskim sistemima. 

Zasniva se na biološkoj rezonanci, tako da svaka ćelija predstavlja elektromagnetnu jedinicu koja šalje elektomagnetne talase, kao rezultat biohemijskih procesa u njoj. 

U čemu je tajna kvantne medicine?

Kombinuju se znanja i metode klasične medicine sa drevnim metodama lečenja i najsavremenijim dostignućima kvantne fizike i elektronike. Cilj kvantne medicine jeste da se u organizmu oslobode biološke aktivne supstance, koje deluju kao lekovi na nivou molekularnih i submolekularnih čestica od kojih je naše telo sačinjeno. 

Posebno je bitno da se uspostavi normalizacija svih važnih procesa u organizmu i da se pojača njegova odbrambena snaga. Dakle, kvantna medicina traži lekove iz samog organizma čoveka.

Savršena dostignuća kvantne fizike, biorezonantni i termovizijski skener koriste se za sagledavanje zdravstvenog stanja organizma. Veoma je važno istaći da nema nikakvog štetnog zračenja. Lekari mogu dobiti mnogo informacija, kao što su prisustvo bakterija, virusa i parazita, zatim informacije o alergenima, degenerativnim, upalnim i drugim procesima u telu. 

Terapija u kvantnoj medicini

Verovatno vas sada sve zanima kako se čovek zapravo leči uz pomoć kvantne medicine, kada smo već istakli da se traži lek koji je u samom čoveku i da se leči čovek a ne boljka. 

Dakle, za svakog pacijenta se posebno testira lek koji postoji u memoriji aparature. Takođe, to može biti lek koji pacijent donese, i utvrđuje se da li povoljno deluje na bolest ili ima neke neželjene efekte na organizam. Na ovaj način se može kvalitetno odrediti krvna slika, kao i biohemijske promene, a sve bez uzimanja krvi.

Kvantni dijagnostički pregled - cena:

Cene za pregled kvantne medicine se krecu u rasponu od 4.000 pa do 22.000 din. Velika varijacija u ceni postoji prvenstveno iz razloga što nisu svi pregledi isti, neki obuhvataju "kompletan" pregledn kvantnom metodom, dok neki drugi koji su takodje " kompletni" obuhvataju daleko detaljnije pregledem na većem broju kvantnih aparata, a pored toga bitnu ulogu igra i model i kvalitet samog uređeja na kome se radi pregled. Uz sve to naravno ključnu ulogu igraju i specijalnost doktora koji Vas pregleda.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije iznad našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane