Dodaj firmu

Hollymi bicom

Centar za kvantnu medicinu i biorezonantnu tehniku, kao i Bahovu metodu i test intolerancije na ishranu u Beogradu
Pročitaj više

Sretena Mladenovića Mike 18 a
Rakovica, Beograd

Bicom Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic

Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic bavi se dijagnostikom i terapijom iz oblasti kvantne medicine koja je poznata kao medicina 21. veka. U radu kombinujemo znanja iz više grana medicine i hiroprakse, kao i najsavremenije aparate biorezonantne kvantne medicine.
Pročitaj više

Požeška 58/9
Čukarica, Beograd

U tekstu koji je pred vama biće reči o bicom biorezonantnoj terapiji, koja se koristi u oblasti biofizičke medicine. Glavni zadatak ove vrste terapije jeste da se iznova uspostavi sposobnost organizma za odbranu i samoregulaciju u situacijama kada su one pod dejstvom unutrašnjih ili spoljašnjih faktora blokirane ili na neki način poremećene.

Bicom terapija

Ova vrsta terapije se primenjuje preko trideset godina. Svoju primenu je pronašla širom Evrope, dok se u Srbiji prvi put koristi od 1995. godine.

Svako od nas, ima svoju elektromagnetsku kartu. To je zapravo jedna posebna oscilatorna šema, u kojoj su sadržane zdrave oscilacije i one druge, bolesne ili patološke. Bicom terapija se sprovodi na bikom aparatu. U ovom aparatu se nalaze zdrave oscilacije organa i sistema ograna, ili drugim rečima kazano – to je model zdravlja. Preuzimaju se vibracije pacijenta, uz pomoć elektroda, a zatim se odvode u aparat gde se upoređuju sa spomenutim modelom zdravlja.

Bicom aparat

Bicom aparat izdvaja i obrađuje patološke talase, dakle one koji nisu zdravi i koji imaju neke promene. Zatim sledi jačanje zdravih talasa i oni se vraćaju u organizam. Potrebno je da se sprovede niz terapija, zahvaljujući kojima će patološki signal oslabiti ili će nestati, a zdravi signal će ojačati.

Bikom kvantna medicina

Patološke oscilacije ometaju fiziološke procese. Do određenog intenziteta, svaki organizam je u stanju da sam neutrališe patološke talase, pa se tako održava neophodna unutrašnja ravnoteža. Ova ravnoteža je preduslov za zdravlje i dobro stanje ljudskog organizma.

Međutim, u životu se događa da odbrambene sposobnosti organizma oslabe, odnosno da se naruši dinamička ravnoteža. Tada se stvara jedna, nazovimo je, lančana reakcija, u kojoj se patološki procesi sa energetskog nivoa prenose na biohemijski, a potom i na čelijski i na organski nivo.

Lečenje Bicom aparatom

Kada se dogodi situacija koju smo opisali, potrebno je da se neutrališu patološki talasi, da se ublaže, ili preobrate u zdrave. Kao najvažniji efekat primene Bicom aparata jeste aktiviranje prirodne isceliteljske snage organizma čoveka.

Bicom aparat za alergije

Kada neko dobro poznaje bicom terapiju, reći će vam da skoro ne postoji nijedno stanje koje ne može da se tretira na ovaj način, uključujući i alergije, naravno. Terapeutski potencijal bicom terapije je zaista fascinantan, upravo iz razloga što se jačaju prirodne odbrambene sposobnosti organizma.

Modeli Bicom aparata

Postoje različite vrste Bicom aparata, a sve ih odlikuju visoke performanse koje su neophodne za biorezonantnu terapiju, kao i izuzetno precizna dijagnostika.

Bicom aparati svoju primenu nalaze u medicini, veterini, farmaciji i stomatologiji.

Bicom iskustva

Bicom terapija ima izuzetne rezultate kod lečenja stanja kao što su:

  • Migrene
  • Sportske povrede
  • Bolna stanja kičme
  • Lečenje alergija
  • Kod stresa
  • Kod hroničnog umora
  • Kod sindroma intolerancije na osnovne životne namirnice
  • Kod bolnih menstruacija i ginekoloških poremećaja
  • Parodontopatije
  • Hormonskog disbalansa...

Bicom terapija – cena:

Cene su različite i kreću se od 1500 dinara za antistres terapiju, preko 5000 dinara za test intolerancije na hranu, pa sve do 10000 - 12000 dinara koliko treba izdvojiti za testiranje Bicom aparatom i za testiranje negativnih emocija i strahova.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane