Dodaj firmu

Profizikal ambulanta - kiropraktika

Moć pokreta rukama profesionalnih kiropraktičara u ambuanti Profizikal izlečiće sve vaše tegobe u vezi sa bolovima u kičmi, išijasa, bolova u leđima i vratu.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 13
Novi Beograd, Beograd

Psihobata

Ako želite da saznate više o sebi ili rešite neke od svojih problema, Psihobata je tu za Vas. Pored standardne hipnoze, u svom radu primenjuje metodu regresije koja omogućava povratak u prošlost u cilju otkrivanja uzroka problema koji nas m...
Pročitaj više

Karpoševa 89a
Čukarica, Beograd

Ukoliko vas je oduvek zanimalo šta je to hipnoterapija - hipnoza i kako ta tehnika deluje na čoveka, na pravom ste mestu da saznate.

Svaki čovek poseduje svest i podsvest. Naravno, ono što se nalazi u našoj podsvesti, utiče na nas, iako mi toga, zapravo, nismo ni svesni. Hipnoza je sjajan način da razna osećanja, razmišljanja, stavove i sve ostalo što nas možda muči ili sprečava da pozitivno razmišljamo i da se dobro osećamo, vrati u svest i da se suočimo sa tim.

Šta je hipnoza?

Hipnozu mora da obavlja isključivo psiholog, psihoterapeut ili psihijatar. Najjednostavnije rečeno, ovom metodom se postiže da se pomera kritički faktor svesti, koji ometa komunikaciju sa podsvešću. Zavhaljujući tome, uspostavlja se pozitivno selektivno razmišlanje.

Hipnoza za samopouzdanje

Ako nismo samopouzdani, ili to nismo u dovoljnoj meri, onda je mala verovatnoća da ćemo biti uspešni u bilo kom segmentu života. Samopouzdanje je neophodno za školu, fakultet, posao, društvene i socijalne aktivnosti... – jednom rečju, bilo gde i bilo kada.

Zbog toga postoji tehnika hipnoze koja može da podigne vaše samopouzdanje, jer otkriva razloge zbog kojih se vi podsvesno osećate nesigurno u sebe.

Hipnoza za spavanje

Kada se nalazite pod hipnozom, vaša svest se ponaša drugačije nego u uobičajenom stanju. Na primer, vi jasno čujete svaku reč koju vam hipnotizer daje, a ono što je korisno da se zna, jeste da se sugestije jedini alat zahvaljujući kome će tokom terapije biti postignut uspeh ili neuspeh.

Lečenje hipnozom

Ukoliko imate nekih psiholoških problema, teškoća u životu i funkcionisanju na poslu ili u porodici, najbolje je da se podvrgnete hipnozi i da se nađe koren svega toga. Bez ove vrste terapije, čovek teško može sam da bude svestan svega, i da dozove u svest uzroke problema.

Hipnoza terapija

Zbog svega navedenog, hipnoza kao terapija je postala veoma popularna kako u svetu, tako i kod nas, i može da se kaže da je veoma učinkovita.

Šta je hipnoterapija?

Sada dolazimo i do hipnoterapije. U pitanju je jedinstvena metoda koja vam omogućava da putujete kroz vreme, odnosno, zalazite u svoju podsvest koja je čuvar svih sećanja. Na taj način, dolazi se do situacija i događaja koji su se desili u prošlosti i koji su izazvali negativna osećanja, ili neke pogrešne stavove koje imate.

Hipnoterapija iskustva

Najveća prednost hipnoterapije jeste u tome što se čovek emotivno prazni. Nagomilane emocije, posebno ako su negativne, mogu da budu okidač za razne bolesti, mentalne ili fizičke. Stoga je dobro da se one uklone iz podsvesti, osveste i da se čovek sa njima suoči.

Ono što ćete osetiti nakon ovog interesantnog procesa je jedno prijatno i veliko olakšanje, tako da ćete se svakako zapitati, zašto ranije niste došli i pomogli sebi? Cilj je na kraju da postignete toliko željeni unutrašnji mir i  harmoniju.

Hipnoterapija cena

Cena zavisi od ordinacije do ordinacije, i najpreciznije informacije možete da dobijete ako kontaktirate mejlom ili telefonom odabranog hipnotizera. Ipak, radi vaše orijentacije i boljeg uvida, reći ćemo da jedna seansa košta oko 6500 dinara. Koliko seansi će biti potrebno, zavisi od dogovora vas i vašeg hipnotizera i terapeuta.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije koje se nalaze oglašene na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane