Dodaj firmu

Sanja Dejanović - Reiki Učiteljica

4.9 | 17 ocena
Član od 2018.

U nedelju 16.05.2021. organizovala sam Reiki radionicu za učenike koji su u ovom gradu s obzirom da je velika većina u drugim gradovima, državama i kontinetima.
Ovaj put je bila malo drugačija zbog procesa koje smo radili. Najpre su tu bile tehnike disanja (pranajame) koje sam odavno naučila ali i potvrdila kroz joga kurs koji sam nedavno pohađala.
Onda sam vodila meditaciju po energetskim centrima (čakrama) a koju sam dobila tokom nekog od Reiki tretmana. Samo se spustilo kako treba sa izgleda i čekalo trenutak da se primeni. Svima je prijala, osetili su dejstvo iste, a svako je istakao šta mu je posebno prijalo, tj. gde je najviše odrađeno.
Posle kratke pauze imali smo malu edukaciju, razgovor na temu donjeg stomaka i zbog čega žene često suočavaju razne pa nekad i teške tegobe u tom predelu, kakve to veze ima sa drugim energetskim centrom, sa podsvesnim tj. metafizičkim uzrocima, kao što su krivica i stid, neprihvatanje ženske energije i nevoljenje sosptvenog tela, a opet kroz primere iz mog desetogodišnjeg reiki rada sa ljudima, i na koje načine to može da se razreši. Nakon još jedne pauze vodila sam ih kroz meditaciju na sopstvenu sahranu u cilju oslobađanja straha od smrti i sve četiri su bile vidno oduševljene. Jedna učenica je rekla da joj je ideja o tome bila strašna da je uradi sama, ali kad je prošla kroz proces pod mojim vođenjem da joj je sve lako išlo i da je osećaj neverovatan.

Druga je rekla: Ah, nisam htela da se vratim u telo jer osećaj duše je lakši jer prosto možeš svuda da putuješ bez ograničenja.

Direktno iz te medtiacije smo nastavili grupni hiling planete za uvećanje ljubavi i mira. Vođenje je bilo posve intuitivno, a svaka je opet doživela hiling na svoj način. Neko je bio iznad zaraćenih teritorija, neko je slao reiki za svu dečicu u bolnicama, neko utehu majkama koje su ispratile decu na drugi svet i tako dalje.

Sve u svemu, vrlo jaki i intezivni procesi su bili, i osećaj radosti je bio ogroman. Na kraju radionice, večerale smo zajedno, s ljubavlju s moje strane spremljenu vegansku čorbicu i salatu i do sledećeg susreta razišle se u ljubavi i kroz iskrene zagrljaje.

Zahvalna i blagoslovena,
Sanya.

www.reikiskolica.org

Kategorija: Alternativna medicina Beograd
Podkategorija: Reiki Beograd
Objavljeno: 20.05.2021.
# ID Oglasa: 060798
Firma: Sanja Dejanović - Reiki Učiteljica
Website: www.reikiskolica.org
Idi na vrh strane