Dodaj firmu

Etas Medica homeopatija

Etas Medica je homeopatsko-lekarska ordinacija koja pruža usluge lečenja i prevencije akutnih i hroničnih bolesti. Osnivač ordinacije dr Đurđina Cvjetković, licencirani homeopata. Održavajte zdravlje i balans Vašeg organizma, pozovite Etas Medica
Pročitaj više

Šumatovačka 48/21
Vračar, Beograd

Homeopatija Holikvant - Kvantna medicina

Uz pomoć kvantne medicine i adekvatnih aparat možete uraditi skrining organizma i birezonantne tretmane na Voždovcu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 26
Voždovac, Beograd

Holistički Terapeut Daniela Lukić

Holistički terapeut Daniela Lukić u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza, Bahove kapi, hipnoterapija Tokom terapija praktikuju se holistički pristup, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Homeopatija HOLISTIČKI SALON DETELINA

Holistički salon Detelina je Vaša oaza zdravlja u samom srcu Beograda. U svetlom i prijatnom ambijentu našeg centra kombinuju se različite holističke tehnike i metode sa ciljem da se doprinese poboljšanju stanja ljudskog organizma
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat
Stari grad, Beograd

Riznica Duše Crkveni proizvodi

Crkveni proizvodi „Riznica duše“ nalaze se na Banovom Brdu. U svom asortimanu imaju veliki izbor ikona, kandila, svećnjaka, hilandarskih ikona, fresaka.
Pročitaj više

Požeška 79, (TC City Hall, lokal 13)
Čukarica, Beograd

Homeopatija Goran Lukačević

Studentska 37a
Novi Beograd, Beograd

Životna Sila Homeopatija

Udruženje homeopatije Životna Sila osnovano je sa ciljem da ljude informiše o Homeopatiji kao holističkom medicinskom sistemu prevencije i lečenja bolesti. Homeopatija je vrlo uspešna u izlečenju raznih hroničnih bolesti i pri akutnim stanjima.
Pročitaj više

Dalmatinska 27
Palilula, Beograd

Prvo što bi trebalo reći jeste da homeopatija leči bolesnika a ne bolest. I u tome je glavna razlika u odnosu na klasičnu zapadnu medicinu.  

Homeopatija zapravo ne leči bolest u uobičajenom smislu te reči, već leči poremećenu energiju čija je ta bolest samo manifestacija. Da bi se došlo do ozdravljenja, potrebno je da se energija uravnoteži. 

Homeopatija može lečiti sve zdravstvene probleme, ali kao ni klasična medicina, ona nije svemoguća. Konstitucija samog čoveka, njegova nasledna i stečena predispozicija za bolesti, da li postoje faktori koji održavaju bolest – najbolje bi bilo reći da izlečenje čoveka zavisi od njega samog a ne od bolesti od koje boluje. Zbog toga u homeopatiji nije moguće dati prognozu lečenja samo na osnovu dijagnoze, jer se ovde pristupa svakom čoveku ponaosob, kao zasebnoj individui. 

Već više od 200 godina, homeopatija se potvrđuje i naučno i praktično. Lekovi se spravljaju od prirodnih supstanci i podstiču čovekovu sopstvenu moć izlečenja. Može se reći da se ova grana alternativne medicine zasniva na stavu „slično se sličnim leči“. 

Homeopatija iskustva

Homeopatija ne želi da leči posledice neke bolesti, već se koncetriše na njene uzroke, i da njihovim ukidanjem doprinese izlečenju osobe. Bolest se posmatra kao sveukupno stanje duha i tela a ne kao poremećeni rad jednog organa. Homeopatija se trudi da pronađe jedan – konstitucionalni – lek koji će razrešiti celokupan poremećaj koji čovek ima, a ne davanjem lekova za određene simptome. 

Homeopatski lekovi nemaju nikakvo toksično dejstvo ili nekakve propratne i neželjene efekte. Oni su u veoma malim dozama, i veoma su pogodni za decu i novorođenčad, trudnice i sve ljude koji zahtevaju da im se priđe obazrivo prilikom tretmana. 

Naravno, homeopatija najbolje pomaže u ranom stadijumu bolesti kada je njena slika jasna. Pacijenti koji se jave na vreme, a ne u poodmakloj fazi oboljenja, biće u prilici da iskoriste sve prednosti homeopatskog načina lečenja.

Homeopatija u nekim oblastima pokazuje izuzetno dobre rezultate, na osnovu statistike. Na primer, nesanica i mentalno-emotivni problemi koji nastaju usled stresnog načina života, kakav uglavnom, svi vodimo; endokrini problemi, ginekološki problemi; razna stanja koja se ne mogu definisati pomoću metoda klasične medicine; alergije, bolesti sistema za disanje, za varenje; kožne bolesti; glavobolje i vrtoglavice...

Homeopatijom se mogu tretirati i mnoge druge bolesti, čak i do tumora. Ovom metodom alternativne medicine mogu se lečiti ljudi apsolutno svih starosnih doba, od rođenja do najdublje starosti.

Homeopatija - cene pregleda

Cene su u rasponu od 2500 do 5000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane