Dodaj firmu

U našem tekstu biće reči o prirodnom, jednostavnom, i što je najvažnije, efikasnom načinu lečenja, koga je osmislio doktor Bah, a u pitanju su Bahove kapi. Poenta je u tome da se postiže unutrašnja ravnoteža ljudskog bića, koja individuu čini srećnom, zadovoljnom, zdravom.

Šta su Bahove kapi?

U pitanju su preparati čija je upotreba veoma jednostavna, i oni ne utiču na dejstvo lekova koje neko koristi zajedno sa Bahovim kapima. Sa druge strane, lekovi takođe ne deluju na Bahove preparate.

Možda niste znali, ali ova metoda lečenja se širom sveta koristi već osamdeset godina, a pošto je veoma jednostavna, spada u grupu metoda samopomoći.

Čemu služe Bahove kapi?

Glavno polazište jeste da je uzrok svih problema u zdravstvenom smislu, zapravo u disbalansu, emotivnom ili mentalnom. Doktor Bah je metodu usmerio ka karakteristikama čoveka kao individue, a ne prema karakteristikama bolesti i njenim simptomima.

Zvanična medicina potvrđuje da je u današnjem svetu, stres glavni okidač za oko 50 -70 posto oboljenja. Stres je u osnovi visokog krvnog pritiska, problema sa štitnom žlezdom, migrena, moždanih udara, srčanih oboljenja, dijabetesa, astme, osteoporoze, ali i raznih fizioloških promena.

Bahove kapi utiču na naša raspoloženja, kao što su strah, bes, povređenost, tuga... Osim toga, utiču i na mentalno stanje, na primer – pesimizam, bezvoljnost, dekoncentrisanost, nestrpljenje...

Koje vrste Bahovih kapi postoje?

Ovakvi preparati su podeljeni u sedam grupa, i mi ćemo ih nabrojati:

  1. Preparati namenjeni ljudima koji pate od strahova različitog intenziteta i porekla
  2. Za ljude koje karakteriše nesigurnost koja nastaje iz raznih razloga
  3. Za usamljenost, a to bi značilo različite oblike izolacije od okruženja
  4. Bahove kapi za ljude koji su duhom odsutni – to bi značilo da je čovek nezainteresovan za sve aktuelno što se oko njega dešava
  5. Bahove kapi za preosetljive ljude, a to su osobe koje su vulnerabilne, odnosno reaguju emotivno snažnije nego što bi trebalo na razne uticaje spolja
  6. Kapi za očaj i utučenost – namenjene ljudima koji pate od neraspoloženja i depresije
  7. Bahove kapi za ljude koji vole da kontrolišu i utiču na živote drugih ljudi, a to rade na različite načine i iz raznih motiva.

Gde se mogu kupiti Bahove kapi?

Preparati se nalaze u upotrebnoj flašici i njihov broj može da varira, a to zavisi od toga koliko aspekata stanja pacijenta treba njima pokriti. Iz prethodnog dela teksta vidimo da može biti najmanje jedan, a najviše sedam vrsta kapi.

Da biste saznali gde da nabavite Bahove kapi, savetujemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Bahove kapi – cena:

Bahove kapi mogu da se upakuju u bočicu od npr. 30 mililitara, i cena je oko šest stotina dinara u proseku. Imajte na umu da su Bahove kapi sasvim prirodni lekovi.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na stranici.

Idi na vrh strane