Dodaj firmu

Kristaloterapija Kozmetika Harmonija salon lepote

Kozmetika Harmonija salon lepote je mesto gde na bezbedan i prijatan način možete dovesti Vaš izgled do savršenstva. Kod nas možete srediti lice, rešiti se celulita, relaksirati se masažom, istetovirati obrve, uraditi nokte na rukama i nogama lakom, gelom ili dipping tehnikom
Pročitaj više

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Palilula, Beograd

Kristaloterapija HOLISTIČKI SALON DETELINA

Holistički salon Detelina je Vaša oaza zdravlja u samom srcu Beograda. U svetlom i prijatnom ambijentu našeg centra kombinuju se različite holističke tehnike i metode sa ciljem da se doprinese poboljšanju stanja ljudskog organizma
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat
Stari grad, Beograd

Caesar club & spa slana soba

„Caesar club&spa“ nalazi se na Dedinju. Svojim gostima nudi veliki izbor usluga iz wellness usluga, kao što su korišćenje slane sobe, turskog kupatila, saune, jakuzzija.
Pročitaj više

Pukovnika Bacića 1a
Savski venac, Beograd

Salon za dušu

Osetite miris mora u Beogradu, posetite Salon za dušu koji se nalazi na Voždovcu. Naša slana soba uređena po najvišim standardima pruža Vam mogućnost da dišete punim plućima i doživite potpuni užitak i opuštanje organizma. Promotivne cene četvrtkom i nedeljom!
Pročitaj više

Strumička 66
Voždovac, Beograd

Sta je to i kada se primenjuje kristaloterapija? Kristali su lepi i čudesni, i kao takvi oduvek su interesovali ljude. Pored toga, tokom istorije, dodavana su im i neka naročita svojstva, kao što su zaštita od negativnih sila, razna magične moći i slično.

Potrebno je naglasiti da sve svetske religije na drugačiji način tumače ulogu kristala ali je važno da sve ka njima imaju pozitivan stav.

U našem tekstu možete da saznate sve o korišćenju kristala u procesu terapije, koje sve tehnike postoje, koja su značenja kristala i još mnoštvo korisnih i zanimljivih informacija.

Šta je kristaloterapija ili terapija kristala?

Kristali deluju tako što prerađuju razne vrste negativnih vibracija u pozitivne. Koriste se kod različitih stanja kao što su nesanica, mesečarenje, celokupno loše zdravstveno stanje bez poznatog uzroka, pri detoksikaciji organizma, kod uznemirenosti i različitih tenzija u okruženju...

Koje tehnike polaganja kristala postoje?

Polaganje kristala se drugačije naziva Crystal layout. Ovim putem, objedinjuje se moć koju imaju kristali. Terapija kristalima je poznata među ljudima već više od pet hiljada godina. U odnosu na problem koji imate, tretira se određena čakra.

To znači da se kristal koji odgovara toj čakri postavlja na energetski centar i ostavlja se tamo da stoji od pet do dvadeset pet minuta.

Koja su značenja kristala prema vrstama?

Vrsta kristala ima jako puno, a mi ćemo izdvojiti najvažnije i objasniti njihovo značenje:

-          Žad – privlači prijateljstvo i sreću

-          Ametist – umiruje, visoko duhovni kamen

-          Gorski kristal ili kvarc – podiže energetske nivoe, i smatra se univerzalnim čistačem

-          Opal – reguliše vodu

-          Rubin – pročišćava krv i limfu, a simbolizuje snagu, strast i ljubav

-          Roze kvarc je kamen ljubavi

-          Oniks – daje snagu i pospešuje spontanost

-          Mesečev kamen je kamen plodnosti i novih početaka

-          Lapiz Lazuli – jača ljubavne i prijateljske odnose i štiti od nadčulnih napada

-          Malahit – pomaže kod seksualnih problema

-          Jaspis – pospešuje vitalnost

-          Bodži kamenje ima moć da usaglasi žensku i mušku energiju

-          Ahat – dovodi u harmoniju telo, emocije i duh.

Da li je važno koje su boje kristali?

Bitno je koje boje je kamen, to jest, kristal, najviše iz razloga što svaki od njih drugačije deluje na energiju čoveka. Nije dobro da gomilamo kristale, niti da ih biramo nasumično, već da se dobro informišemo šta želimo uz njihovu pomoć da postignemo.

Na primer, u zavisnosti od čakri koriste se kristali različitih boja – grlena čakra – plavo kamenje; solarni pleksus – žuto kamenje; zemaljska čakra – tamni kristali; krunska čakra – belo plavičasti kristali; srčana čakra – ružičasto i zeleno kamenje...

Šta se sve može poboljšati terapijom kristala?

Kao što smo naveli u tekstu do sada, kristali su veoma moćni, i mogu dovesti do poboljšanja mnogih stanja i problema kod čoveka. Kristali deluju na glavobolje, mozak i nervni sistem, regulaciju hormona, bolesti očiju, reproduktivne organe, kosti i kožu, srčane tegobe, alergijske reakcije, imunitet, kičmenu moždinu, jetru i toksine, plodnost, regulaciju šećera, želudac, creva, astmu, štitnu žlezdu...

Da li postoje neželjena dejstva nakon terapije kristalima?

Terapija kristalima vam može puno pomoći, ali samo ukoliko se izvodi od strane stručnog lica. Postoje pravila koja bi trebalo poštovati, da bi se postigao boljitak u vašem stanju.

Iskustva nakon kristaloterapije

Interesantno je istaći da se ljudski mozak prema kristalima ponaša kao prema prijateljima, odnosno – to su pozitivne vibracije koje čovek prima. Kao i svaka osoba, i kamenje je neponovljivo, tako da će pravi odabir pomoći da se uspostavi harmonija i zdrav balans u organizmu.

Koja je cena tretmana kristaloterapije?

Cena kristala zavisi od njihove vrste i može se kretati od 800 do 10000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane