Dodaj firmu

Homeopatski lekovi Holikvant - Kvantna medicina

Uz pomoć kvantne medicine i adekvatnih aparat možete uraditi skrining organizma i birezonantne tretmane na Voždovcu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 26
Voždovac, Beograd

Aloe vera - put zdravog zivota

Aloe Vera je koncept zdravog života, zvanični je distributer kompanije„ Forever Living“. Bavi se promocijom zdravog načina života i preparata na bazi Aloa Vere, različitih namena, od poboljšanja imuniteta, do nege kože i gubitka suvišnih kilograma.
Pročitaj više

Baštovanska 56b
Voždovac, Beograd

Aloe vera - buducnost

Aloe Vera je nezavisni distributer kompanije „Forever Living“. Aloa Vera je koncept zdravog života, koji preporučuje proizvode na bazi ove jedinstvene biljke koji će Vam pomoći da na prirodan način sačuvate svoju prirodnu lepotu.
Pročitaj više

Baštovanska 56a
Voždovac, Beograd

Riznica Duše Crkveni proizvodi

Crkveni proizvodi „Riznica duše“ nalaze se na Banovom Brdu. U svom asortimanu imaju veliki izbor ikona, kandila, svećnjaka, hilandarskih ikona, fresaka.
Pročitaj više

Požeška 79, (TC City Hall, lokal 13)
Čukarica, Beograd

Sta su to homeopatski lekovi? Za razliku od klasične zapadne medicine, homeopatija leči bolesnika a ne bolest, i to ne u uobičajenom smislu te reči, već se homeopatija bavi poremećenom energijom čija je bolest samo manifestacija. 

Homeopatski lekovi donose povećanu energiju, bolji imunitet, veću psihičku stabilnost, odnosno dešavaju se pozitivne mentalne promene u samoj osobi. Homeopatija nas uči da je za proces ozdravljenja potrebno duže vreme, iz razloga što su dubinske promene unutar našeg bića.

Homeopatski lekovi – iskustva

Prvo što želimo da napomenemo, jeste da su to energetski lekovi prirodnog porekla, odnosno, biljnog, životinjskog ili mineralnog. Mogu se još praviti i od patoloških tkiva ili ekskreta. Oni u sebi nose energiju, a ne materiju, i rade na principu spajanja energija. Klasični lekovi rade na principu biohemijskih reakcija. 

Ukoliko se izabere pravilan homeopatski lek, on nema nikakvih štetnih nuspojava. 

Sa druge strane, osetićete niz pozitivnih promena, ali ipak ne “preko noći“, jer homeopatija nije instant terapija. Ovo je veoma lako razumeti, ako kažemo da to kako se sada osećamo, svakako nije rezultat današnjeg dana, niti proteklih meseci, već svih godina našeg života.

Homeopatski lekovi – kako deluju?

Već smo napomenuli da homeopatski lekovi leče čoveka a ne samu bolest. U tom smislu, ne postoji homeopatski lek za alergiju, bronhitis, psorijazu, nervozu, nesanicu, ili bilo šta drugo što vas muči. Čovek se posmatra kao jedinstvo duše, uma, osećanja i tela. 

Ono što je potrebno napomenuti, jeste da se u homeopatiji daje samo jedan jedini lek i da se lekovi nikada ne mešaju. To je jedan od osam osnovnih principa homeopatije. 

Lek se može ponoviti više puta u različitim vremenskim intervalima, dok se drugi lek može dati tek posle isteka aktivnog dejstva prethodnog leka. 

U praksi to izgleda tako, da se obično po gore navedenom principu, promene lekovi, ali se lek promeni tek onda kada se javi potreba za drugačijim lekom, dok se ne postigne izlečenje.

Homeopatski lekovi – reakcije

Kada uzmemo homeopatski lek mogu se, ali i ne moraju, javiti promene u našem telu ili psihi. One su kratkotrajne a nazivaju se reakcijom na homeopatski lek. Možda ste se sada zabrinuli, ali reći ćemo vam da je ovo zapravo znak da sve ide kako treba, i da u budućnosti možemo očekivati izlečenje. U takvim reakcijama nema ničeg štetnog. 

Šta se zapravo događa? Reakcija na homeopatski lek zapravo predstavlja čišćenje energetskog tela čoveka, odnosno oslobađanje od energetskih nepravilnosti, koje su i uzrok vašeg zdravstvenog problema. Kada homeopatski lek naiđe na nepravilnosti, on ih „izbacuje“ napolje, a ceo ovaj proces, radi lakšeg razumevanja možemo uporediti sa pospremanjem kuće koja je u neredu. 

Recimo: kada spremamo kuću, najpre napravimo još veći nered, tako što sve stvari stavimo na sredinu sobe, pa biramo šta nam je potrebno, a odbacujemo ono što nije. Odnosno, pravimo red u kući. 

Ovo je slikovito prikazana reakcija, koja se dešava u našem organizmu kada uzmemo homeopatski lek.

Homeopatski lekovi – cena:

Cena homeopatskog pregleda je od 2500 do 5000 dinara. U ovu cenu je uključena i cena leka.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane