Radni stolovi Beograd

Adresa: Autoput za Novi Sad 124-126, Shopping centar Zemun Park
Beograd
Adresa: Marsala Tita 225
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321, Beograd
Beograd
Adresa: Smederevski put 5, Ugrinovacki put35v, Zrenjaninski put br.128b
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Beograd

Radni stolovi Pančevo

Adresa: Vojvode Petra Bojovića 4
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radni stolovi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Radni stolovi

U radnoj sobi, radni sto suvereno gospodari prostorom. Bez obzira da li imate dete koje pohađa školu, ili vi sami koristite sto za neku vrstu intelektualnog rada, potrebno je da isti bude prilagođen vašim potrebama, u smislu površine, da bi na njemu vladao red i urednost.

 

 

Poznata je činjenica, da kod svakog umnog rada, „haos“ na radnom stolu smanjuje koncentraciju i vi ćete se veoma brzo osetiti umornim, a rezultati rada će biti minimalni. Iz tog razloga potrebno je obratiti posebnu pažnju prilikom odabira radnog stola.

Kako odabrati radni sto?

Naravno, radne stolove zateći ćemo i u kancelarijama. Pošto smo u eri elektronske komunikacije i interneta, svaki sto će na sebi nositi kompjuter. U tom smislu je potrebno da ekran, odnosno monitor stavite u krajnji levi ili desni ugao stola, kako biste maksimalno dobili na prostoru. 

Fioke su posebno važne, jer papirića sa raznim zabeleškama, nikada nema malo, bitni dokumenti takođe će tu pronaći svoje mesto. 

Ljudi se često nađu u dilemi da li da kupe kompjuterski sto ili radni. Istina je da i sto za računar može poslužiti za pisanje i čitanje, ali je njegova površina nešto manja, a često se dešava da ne poseduje fioke ili vrata kao pravi radni sto.

U ponudi salona nameštaja pronaći ćete modele radnih stolova od ukrasnog furnira, na primer u boji johe ili bukve. On može imati i četiri fioke i jedna vrata, a dimenzije nakon montaže mogu biti 125 cm širina, visina 75 cm i dubina 60 cm.

Takođe, lep izbor su i stolovi crne boje u minimalističkom stilu. Oni imaju metalnu konstrukciju u boji srebra. Površina stola je izrađena od 15 cm medijapana a poleđina od 12 cm istog materijala. Stolove je najčešće potrebno montirati.

Beli radni stolovi su veoma popularni, materijal koji se koristi za izradu je beli ukrasni furnir. 

Radni stolovi za decu

Kada dete ima svoj prostor za učenje, psiholozi tvrde da to deluje veoma motivišuće na najmlađe članove porodice. Čim sedne za svoj radni sto, zna se da sleduju sati vrednog čitanja, učenja i rada. To doprinosi stvaranju dobrih radnih navika.

 

 

Stoga, posebno ako imate đaka prvaka, veoma je važno da mu u startu obezbedite radno mesto. Deca vole zanimljive stolove, veselih boja, ali i sa dovoljno prostora za sve knjige, sveske i geometrijski pribor.

Radni stolovi – iskustva

Ukoliko imate potrebu za dodatnim prostorom u svom domu za organizaciju raznih papira, plaćenih računa i slično, radni sto je pravo rešenje da obezbedite najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji. 

U ponudi salona nameštaja koji se nalaze ispod našeg teksta su stolovi različitih modela, boja i veličina, kao i materijala. Postoje modeli jednostavnih stolova za računar pa sve do celokupnih rešenja stolova koji poseduju fioke, police i gornje delove. To je praktično za sve ljude kojima je potreban dodatni prostor za fascikle za lična dokumenta i papire u vezi sa domaćinstvom, razne olovke i papir za štampanje. 

Radni stolovi mogu imati beli visoki sjaj, sačinjeni od materijala kao što je hrast premazan uljem, možete birati stolove kojima sjaj daje bezbojni lak, te izrađene od metala ili stakla...

Studenti su „posebna kategorija“, da se tako izrazimo, odnosno osobe kojima je potreban veliki  prostor za knjige, nepovezane papire i fascikle. 

Kada govorimo o radnim stolovima, ne možemo a da ne pomenemo radne stolice, koje su posebno važne zbog pravilnog stava pri sedenju i uspravnog držanja kičme. Uvek je preporuka da odaberete stolice koje imaju podešavajući naslon i visinu.

Radni stolovi – cena:

Cene radnih stolova se kreću od 3490 din. za jednostavne kompjuterske stolove za decu, sve do 13999 dinara za ugaone radne stolove.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Milana Aleksic
Nedavno smo renovirali firmu i trebali su nam novi radni stolovi. Posetili smo Nativo salon nametsaja i kupili zaista kvalitetne i dobre radne stolove za kancelarije. Sve pohvale i preporuke za Nativo.
Milen Jovanovic
U skoro svakom salonu namestaja u danasnje vreme u Beogradu, mozete da kupite neki kvalitetan radni sto. Kod takvih stolova je najvaznije da dobri videte da li vam njegove dimenzije i koliko odgovaraju.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ovi stolovi nisu ni malo jeftini, kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se tice radnih stolova pre ili kasnije sigurno je samo to da mozete i trebate da se odlucite za kvalitet.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, oni su nesto sot treba i mora d ase debelo plati. Nista tu posebno ne treba da vas cudi.
Mihajlo Nastasovic
Pre ili kasnije sot se ovih stolova tice, kvalitet je nesto sto treba da dodje do izrazaja.
Marta Dencevic
Licno smatram da je radni sto srediste i srce jedne kuce.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta stolova. Najvolje je onda da se za njih odlucite.
Ljubinka Sreckovic
Licno, do sada nikada nisam videla bas neki kvalitetan radni sto.
Janko Zivanovic
Bitno je samo da radni stolovi budu i vise nego kvalitetni. Tako da je po tom pitanju bitno samo da potrazite neko strucno lice i strucno mesto.
Nikolina Pantelic
Radni sto po meni je uvek potreban, nevezano za to da li ste poslovan covek ili vec nesto drugo.
Petar Jankovic
Ako ste vec izrazito poslovan covek, onda je u svakom slucaju neki kvalitetan sto pravo resenje za vas posto on u svakom slucaju treba da predstavlja neki statusni simbol.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni radni stolovi, onda je svakako potrebno da posetite salon namestaja Blagojev naslednik.
Biljana Brankovic
neko cak velicinu radnog stola kod nekog poslovnog muskarca uporedjuje sa velicinom njegove muskosti. Ne znam koliko u tome ima istine ali svakako da treba probati.
Ivan Stojanovic
radni stolovi su sastavni deo svake kancelarije i pri tome je njihova velicina odredjena obimom i prirodom posla na koji se odnose.
Dusan Markovic
Ukoliko zelite da kupite kvalitetan radni sto, onda je su vakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite salon namestaja Djeram, posto je kvalitet u ovom slucaju svakako bitan. Ovaj salon namestaja je takodje poznat i po veoma povoljnim cenama.
Marko Petrovic
Veoma kvalitetne radne stolove mozete da kupite u salonu namestaja Steffes. Ovo vam svima pricam iz licnog isksutva. Meni je zbog vrste posla kojim se bavim kvalitetan radni sto bio i vise nego potreban.