Kontakt podaci za vašu firmu

Salon namestaja Djeram

  • 5
5.0 | 4 ocena
Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi...
Pročitaj više
Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321, Beograd
Beograd

Namestaj Steffes

  • 9
5.0 | 11 ocena
Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naći nameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete, komadni nameštaj, nameštaj po meri), s...
Pročitaj više
Smederevski put 5, Ugrinovacki put35v, Zrenjaninski put br.128b
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Milana Aleksic
Nedavno smo renovirali firmu i trebali su nam novi radni stolovi. Posetili smo Nativo salon nametsaja i kupili zaista kvalitetne i dobre radne stolove za kancelarije. Sve pohvale i preporuke za Nativo.
Milen Jovanovic
U skoro svakom salonu namestaja u danasnje vreme u Beogradu, mozete da kupite neki kvalitetan radni sto. Kod takvih stolova je najvaznije da dobri videte da li vam njegove dimenzije i koliko odgovaraju.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ovi stolovi nisu ni malo jeftini, kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se tice radnih stolova pre ili kasnije sigurno je samo to da mozete i trebate da se odlucite za kvalitet.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, oni su nesto sot treba i mora d ase debelo plati. Nista tu posebno ne treba da vas cudi.
Mihajlo Nastasovic
Pre ili kasnije sot se ovih stolova tice, kvalitet je nesto sto treba da dodje do izrazaja.
Marta Dencevic
Licno smatram da je radni sto srediste i srce jedne kuce.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta stolova. Najvolje je onda da se za njih odlucite.
Ljubinka Sreckovic
Licno, do sada nikada nisam videla bas neki kvalitetan radni sto.
Janko Zivanovic
Bitno je samo da radni stolovi budu i vise nego kvalitetni. Tako da je po tom pitanju bitno samo da potrazite neko strucno lice i strucno mesto.
Nikolina Pantelic
Radni sto po meni je uvek potreban, nevezano za to da li ste poslovan covek ili vec nesto drugo.
Petar Jankovic
Ako ste vec izrazito poslovan covek, onda je u svakom slucaju neki kvalitetan sto pravo resenje za vas posto on u svakom slucaju treba da predstavlja neki statusni simbol.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni radni stolovi, onda je svakako potrebno da posetite salon namestaja Blagojev naslednik.
Biljana Brankovic
neko cak velicinu radnog stola kod nekog poslovnog muskarca uporedjuje sa velicinom njegove muskosti. Ne znam koliko u tome ima istine ali svakako da treba probati.
Ivan Stojanovic
radni stolovi su sastavni deo svake kancelarije i pri tome je njihova velicina odredjena obimom i prirodom posla na koji se odnose.
Dusan Markovic
Ukoliko zelite da kupite kvalitetan radni sto, onda je su vakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite salon namestaja Djeram, posto je kvalitet u ovom slucaju svakako bitan. Ovaj salon namestaja je takodje poznat i po veoma povoljnim cenama.
Marko Petrovic
Veoma kvalitetne radne stolove mozete da kupite u salonu namestaja Steffes. Ovo vam svima pricam iz licnog isksutva. Meni je zbog vrste posla kojim se bavim kvalitetan radni sto bio i vise nego potreban.