Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Plakari za predsoblje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Plakari za predsoblje

Stalak za kišobrane, cipelarnik, čiviluk i naravno – plakar. Ovo je najveći komad nameštaja koji se nalazi na ulazu u naš dom, i najvažniji je, jer ostavlja najjači utisak na naše goste a i na nas same koji svakodnevno prolazimo ovim delom doma.

 

 

Plakari su zgodni i neophodni, jer pružaju kvalitetno organizovanje garderobe i obuće, pa tako u svakom trenutku znate gde vam se šta nalazi i neće vas uhvatiti panika u “pet do dvanaest”, kada ne možete pronaći omiljenu kravatu ili cipele, na primer.

Kako odabrati plakar za predosblje?

Često se dešava da se plakar kupuje kao pojedinačni element nameštaja, pa je potrebno voditi računa da se on uklapa sa ostalim delovima koji u predsoblju već postoje, ali i sa bojom zidova ovog dela doma.

To sve govori o vašem ukusu i stilu, i ostavlja utisak na sve vaše goste i više nego što možete da zamislite.

Materijal od koga možete kupiti plakar za predsoblje može biti medijapan, upravo iz gorepomenutog razloga, a to su – boje. Medijapan se lako farba, u mnogo različitih nijansi, pa ćete svakako dobiti onu koja će biti najzgodnija za vaše predsoblje. Saloni nameštaja već poseduju gotove modele u raznim koloritima.

Ekonomski povoljnija varijanta od medijapana je oplemenjena iverica ili univer. Ona isto dolazi u raznim bojama, kantovana je kant trakama, radi što lepšeg vizuelnog utiska. Prati je dobar glas da je dugovečna, te otporna na razne uticaje.

Puno drvo je uvek u modi, tako da plakar za predsoblje izrađen od njega, predstavlja i najskuplju i najbolju varijantu. Pošto se ovaj deo nameštaja ne kupuje svakoga dana, nije loše da imate skupocen deo enterijera koji će kroz dugi niz godina krasiti vaš prostor.

Plakari za predsoblje – kako naručiti?

Pošto čitate naš tekst o plakarima, verovatno imate na umu da nabavite jedan, koji će oplemeniti vaš životni prostor. Da bi odabir bio lakši, vi udobno zavaljeni, iz fotelje možete obaviti naručivanje.

 

 

Naime, firme koje su oglašene ispod našeg teksta, poseduju lepo osmišljene web prezentacije, sa kataloškom ponudom, tako da se možete informisati o svemu što vas zanima o vašem novom plakaru za predsoblje: od kog materijala je napravljen, koliko ima vrata, da li su klizna, da li poseduje ogledala; možete pogledati slike iz više uglova i pod uvećanjem, uporediti cene i kada se napokon odlučite šta  zaista želite, naručite u samo par klikova. Odabrani plakar će ukrašavati vaše predsoblje za svega par dana.

Plakari za predsoblje – iskustva

Klizna vrata su uvek dobra varijanta, jer štede na prostoru, a predsoblja su retko baš velike kvadrature. Sem toga, vrata koja se otvaraju levo-desno, svakako doprinose još lepšem vizuelnom utisku. 

Ona poseduju mehanizam koji usporava zatvaranje vrata, pa će ona nežno i bešumno prileći na svoje ležište.

Ogledala su uvek poželjna, jer u predsoblju smo tek toliko vremena koliko je potrebno da se pogledamo i izjurimo u još jedan užurbani radni ili školski dan.

Dobrim izborom plakara za predsoblje, zapravo oplemenjujete ceo svoj dom, upravo iz razloga što gosti koji vam prvi put dolaze u kuću, utisak stiču kroz prvu prostoriju kroz koju prolaze; kada ta prostorija nosi vaš lični pečat, pozitivne impresije su zagarantovane.

Plakari za predsoblje – cena:

Možete ih pronaći po cenama od  22064 din. sve do 68649 dinara za eskluzivne modele šestokrilnih plakara, sa krilima od medijapana, sa visokim sjajem.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

03.08.2018
Mladen Todorovic
Mislim da jedan lep plakar u predsoblju moze da bude veoma koristan. Neke prosecne cene po kojima se plakari za predsoblje mogu uraditi se krecu od nekih 300 pa sve do 500 eura. Naravno, sve zavisi od materijala od kojeg zelite da ga uradite.
10.08.2017
Filip Milutinovic
Naravno da je kod plakara za predsoblje kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije sigurno da dodje do izrazaja. Dalje je svako pitanje jedno koliko mi se samo cini cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
15.05.2017
Lea Stankovic
Ukoliko pricamo o kvalitetnim plakarima ove vrste, odmah treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
13.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ovo plakari koji pre ili kasnije sigurno vrede. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
30.03.2017
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, ovi plakari uvek mogu da se dosta plate. Nista po tom pitanju ne treba nesto posebno da vas cudi.
15.03.2017
Todor Markovic
Nisu ni cene za plakare za predsoblje vise toliko jake kao sto su nekada bile. To je po meni potpuno normalno.
23.02.2017
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, ovo su po meni veoma vazni plakari i veoma je vazno da umete da prepoznate sta je pravi kvalitet.
07.02.2017
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih plakara, odmah treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
26.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo su posebni plakari. Mada, tesko kod nas mogu da se pronadju neki koji su posebno kvalitetni.
10.01.2017
Petar Jankovic
Ova vrsta plakara, bas uvek moze da budu funkcionalna.
20.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih plakara, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto i nista vise dalje po tom pitanju ne treba da brinete.
02.12.2016
Ivan Stojanovic
Mnogo je u danasnje vreme kvalitetnih plakata za predsoblje i bas je iz tog razloga bitno da se oko tog pitanja posavetujete sa nekim strucnim licem.
16.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko vec trazite kvalitetne plakare za predsoblje, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite salon namestaja Iverak.
26.10.2016
Biljana Brankovic
Plakari u predsoblju ne samo da zauzimaju jako puno mesta vec su u stanju da bukvalno pojedu citav proctor.
31.08.2016
Marko Petrovic
Licno nisam neki veliki pristalica plakara u predsoblju zbog toga sto mogu da zauzmu jako puno mesta.
26.07.2016
Dusan Markovic
Mislim da jedan lep plakar u predsoblju moze da bude veoma koristan. Neke prosecne cene po kojima se plakar za predsoblje moze uraditi se krecu od nekih 300 pa sve do 500 eura. Naravno, sve zavisi od materijala od kojeg zelite da ga uradite.
28.06.2016
Ivana Petrovic
Vec sam negde napisala kakvo je moje misljenje o plakarima za hodnike. Ista je situacijama i sa plakarima za predsoblje. U svakom slucaju moraju biti dovoljne velicine da svakakve sitnice i garderoba mogu da stanu u njih.