Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kuhinje od drveta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kuhinje od drveta

Drvo je živ materijal. Ono nikada neće izaći iz mode, jer je pre svega kvalitetno i daje prostoru osećaj topline. Kuhinja izrađena od punog drveta je pravi izbor za prostoriju za koju se može reći da ima dušu. Porodična okupljanja i pozivitna atmosfera, učiniće ovaj deo kuće najomiljenijim mestom u domu. 

 

Kuhinje od punog drveta

Slobodno možemo reći da su kuhinje izrađene od punog drveta najkvalitetnije ali i najskuplje na tržištu. Klasična kuhinja od drveta je idealna za stilski opremljene apartmane, vikendice ili kuće. 

Ovakva kuhinja daće utisak toplog i bogatog doma, gde se posvećuje pažnja kvalitetu i svakom detalju u uređenju prostora.

Kuhinje izrađene od punog drveta po svojoj toplini i lepoti odskaču od svih drugih kuhinja koje su rađene od drugačijih materijala, poput iverice i medijapana. 

Sama izrada ovakvih kuhinja zahteva veliko zanatsko umeće, pri čemu se koriste plemeniti materijali, što sve govori u prilog tome zašto su kuhinje od punog drveta najbolje i najskuplje na tržištu. 

Klijenti najčešće biraju bukvu, trešnju, hrast, orah, mahagoni kao materijale koji su standardni pri izradi, te ovakve kuhinje izgledaju zaista posebno.

Kako se izrađuju kuhinje od drveta?

Verovatno mnoge naše čitaoce ovo pitanje zanima, bez obzira na to da li imaju ili ne nameru da sebi priušte jednu ovakvu lepoticu. 

 

 

Dakle, frontovi klasičnih kuhinja nisu ravni. Prostor dodatno ukrašavaju venci iznad visećih elemenata, raskošne ručkice i otvoreni kaminski aspirator. Na nekim od elemenata, umesto pune ispune pojavljuje se prozirno staklo sa podelama. 

Kod kuhinja od punog drveta, radna ploča je najčešće izvedena od mermera, što će zaokružiti raskošni utisak.

Postoji mnogo načina da se dodatno ukrasi kuhinja od drveta. Na primer, mogu se stvarati nove površine, koje su isprekidane minimalnim pločastim umecima. Na taj način, dobijate kuhinju koja je živa, zbog savršenog spoja prirode i savremene tehnologije, pa će biti zadovoljeni najviši kriterijumi najzahtevnjih klijenata. 

Drvo i metal mogu biti spojeni u savršeno skladan kontrast. Ova dva materijala jako se lepo dopunjuju, i prelepo izgledaju zajedno. 

Kuhinje od drveta – iskustva

Ovako skupocene kuhinje se mogu izrađivati po vašem projektu, ili mogu biti dizajnirane specijalno za vaš prostor od strane arhitekata i dizajnera koji imaju dugogodišnje iskustvo u oblasti dizajna ekskluzivnih enterijera i nameštaja. 

Prednosti kuhinje po meri od masiva, odnosno punog drveta, su dodatni kuhinjski elementi koji vašoj novoj kuhinji daju funkcionalnost, pa će svakodnevni rad u njoj biti više od zadovoljstva.

Za gornje elemente postoji mogućnost izrade staklenih vrata od providnog, peskiranog i farbanog stakla. 

Kuhinje od punog drveta su ekskluziva, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pa ni vas same, iako u njoj provodite sate i sate svakoga dana, uvek ćete iznova biti oduševljeni njenom lepotom i luksuzom.

Kuhinje od drveta – cena:

Potrebno je izdvojiti po dužnom metru, između 400 i 550 evra, dok u cenu izvođenja ulaze i donji i viseći elementi, bez ugradne tehnike.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Mladen Todorovic
Ukoliko trazite kvalitetne kuhinje od drveta posetite firmu Home line plus jer su zaista profesionalci u svom poslu. Rade izradu veoma kvalitetnih drvenih kuhinja po meri i mogu reci da su im i cene povoljne.
30.03.2017
Ivana Petrovic
Kuhinje od drveta su po meni zaista nesto najlepse ali je pre svega problem u tome sto one upijaju masnocu i svasta nesto ostalo.
29.03.2017
Petar Jankulovski
Nema sta, one su po meni idealno resenje ali su u isto vreme i resenje koje treba onako ozbiljno da se plati.
15.03.2017
Marina Zivkovic
Po meni su ove sudopera odlicna stvar ali je problem pre svega u tome da sve te kuhinje moraju da se debelo plate.
23.02.2017
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, mogu samo slobodno da kazem da su ovo i vise nego posebne kuhinje.
23.02.2017
Jovana Milinkovic
Moje licno misljenje je da su ovo kuhinje koje su odlicnog kvaliteta. Sve drugo je pod velikim znakom pitanja.
07.02.2017
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta kuhinja. U svakom slucaju u njih mozete da imate puno poverenje.
07.02.2017
Lea Stankovic
Sto se tice kuhinja od drveta, odmah treba da znate da je veoma bitno da od pocetka znate sta tacno hocete kako se kasnije ne biste pokajali.
26.01.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, sto se tice ovih kuhinja, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
26.01.2017
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, kuhinje od drveta su i pak nesto sto je posebno. Mada mislim da kod nas i ne postoje neke koje su narocito dobrog kvaliteta.
10.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih kuhinja, samo treba da se odlucite za kvalitet u suprotnom slucaju se uvek mozete pokajati.
10.01.2017
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, samo treba da znate da je veoma bitno da kupite kvalitetne kuhinje. Primer takvih kuhinja su sigurno kuhinje od drveta.
20.12.2016
Todor Markovic
Neko se na kraju mozda i pokaje. Pre svega se to odnosi na ljude koji od pocetka ne znaju sta tacno zele da urade.
20.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Licno, ako mene pitate, kuhinje od drveta su ipak nesto poprilicno posebno. Ako se bas za to opredelite sigurno ne biste trebali da se pokajate.
01.12.2016
Janko Zivanovic
Ukokoliko su vam potrebne kvalitetne kuhinje od drveta, onda odmah treba da budete spremni da izdvojite par hiljada eura bez problema.
16.11.2016
Nikolina Pantelic
Kuhinje od drveta po pravilu mogu da budu veoma lepe i atraktivne. zato je onda po tom pitanju potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem ili da posetite salon Kat dizajn.
26.10.2016
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetne kuhinje od drveta mozete da kupite u salonu Eurodom. To je salon u koji mozete jednostavno da imate puno poverenje.
31.08.2016
Petar Jankovic
Kada pricamo o kvalitetnim kuhinjama od dveta meni je na prvom mestu bitna estetitka. Veoma mi je vazno da su to kuhinje koje su lepe i koje nisu narocito tesko za odrazavanje.
31.08.2016
Ivan Stojanovic
Oov su po meni kuhinje koje mogu da izgledaju poprilicno lepo i moderno. To su kuhinje cije drvo moze da zasija u punom sjaju.
26.07.2016
Dusan Markovic
Kuhinje od drveta su mi uvek izgledale jako lepe. Prijatelj moj je pre dve godine svojoj cerci uradio kuhinju od drveta po meri i prezadovoljna je kako mu je ispala. Jeste cena bila nesto skuplja se na kraju svaki dinar isplatio.
27.06.2016
Marko Petrovic
Tip kuhinja od drveta mi ostavlja utisak prefinjenosti i tradicionalnosti. Ovo je tip kuhinja za sve ljubitelje nesto starijeg stila. Narocite moze da se uklopi u ambijent kuca koje su radjene tradicionalnom stilu.