Dečije sobe Beograd

Adresa: Jagnjilo 503v
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321, Beograd
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Beograd

Dečije sobe Pančevo

Adresa: Vojvode Petra Bojovića 4
Pančevo

Dečije sobe Šabac

Adresa: Pop Lukina 74
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečije sobe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečije sobe

Ovo je verovatno najbezbrižnije mesto na celom svetu. Dečije sobe trebalo bi da budu mesta iz bajki, na kojima se snivaju najslađi snovi, pričaju najlepše priče, gde se meda grli cele noći a jutra su radosna uz poljupce mame i tate, i odakle smeh odjekuje kroz ceo porodični dom.
 
 
 
Da, to su dečije sobe, a kako ih urediti, da se u njima vaš mališan oseća sigurno, zaštićeno, voljeno i bezbrižno, pročitajte u nastavku našeg teksta.

Kako opremiti dečiju sobu?

Uz savete stručnjaka ali i prateći vaše lične želje, soba vašeg deteta može delovati drugačije. Sa lepo opremljenom dečijom sobom, vi dobijate radosno dete, kome će svaki dan biti sa osmehom, gde će rado dovoditi svoje prijatelje i igrati se sa njima.
Ukoliko imate veću visinu prostorije, opredelite se za krevete na sprat, ispod koga ćete moći da postavite policu za knjige ali i radni sto. 
Krevet za vaše dete je veoma bitan, odnosno najvažniji element nameštaja u sobi. Potrebno je da bude anatomski, odnosno da se prilagođava obliku tela vašeg mališana, na pravi način. Ni previše mekan, ni previše tvrd, trebalo bi da bude ulegnut na mestima na kome trpi najveće opterećenje, kao što su kukovi i ramena vašeg deteta, naravno dok dete na njemu spava. Kada dete ustane sa kreveta, dušek treba da bude sasvim ravan. 
Investicija u dobar krevet za dete nikada nije previsoka, jer vi time ulažete u zdravlje svog mališana. Kičma je stub zdravlja, a loši dušeci i te kako opterećuju kičmu, što vremenom može dovesti do raznih deformiteta, posebno kada se uzme u obzir da vaše dete raste i razvija se.
Kada govorimo o posteljini, vaše dete će sigurno želeti da ona bude šarena i vesela. Opredelite se za ukrasnu posteljinu, živih boja i iste takve jastučiće. 

Dečije sobe – iskustva

Zanimljiva je činjenica da deca uzrasta do 12 ili 13 godina vole stvari sa napadnim bojama i netipičnog izgleda. Evo i primera: ako pokažete detetu jedan običan pisaći sto od furniranog panela i sto u jarkim bojama koji je neobičnog dizajna, šta mislite za koji će se vaše dete odlučiti? Za drugi, naravno!
Dečije sobe bi trebalo da budu životne i vesele, sa različitim sadržajima, jer se u takvim ambijentima naši najmlađi najbolje osećaju. Psiholozi tvrde da vesele boje pozitivno utiču na dečiju kreativnost, druženje i stvaranje pozitivne energije.
 
 
Ako soba vašeg mališana nije dovoljno osvetljena prirodnom svetlošću, najbolje je da je okrečite u žuto, ili da birate nameštaj u svetlijim bojama. Razni detalji u sobi mogu biti u zelenkastim tonovima, što će prostor učiniti osvežavajućim i dinamičnijim. 
Što se tiče učenja vašeg deteta, potrebno je reći da je dobra stolica „čuvar kičme“. Stolica treba da bude udobna, ali pre svega dovoljno visoka kako bi dete sedelo u što prirodnijem položaju. Preporučuju se modeli sa pomičnim naslonom i podesivom visinom. Savet lekara jeste da do kraja srednje škole dete promeni tri stolice.
Orman je obavezan stanovnik dečije sobe, pa bi takođe trebalo da bude interesatnog dizajna, ali i funkcionalan i praktičan, da bi se uredno odložile sve dečije stvari i igračke. 
Ako imate školsko dete, radni sto sa pratećim fiokama, idealan je za organizaciju knjiga i školskog pribora. Uvek je dobro da dete ima svoj radni prostor, jer će samo sedanje za radni sto stvarati naviku za učenjem i izvršavanjem obaveza.
Nadamo se da smo ovim tekstom otklonili bar deo nedoumica kada je u pitanju opremanje sobe za vašeg najmlađeg člana, te da će se on osećati bezbrižno, veselo i kreativno, dok se igra ili izvršava školske zadatke.

Dečije sobe – cena:

Za dečije krevete, potrebno je izdvojiti od 12.709 din.  do 19.239 dinara;
Za dečiji radni sto, od 3990 din. do 34999 dinara;
Za dečije ormariće, cene se kreću od 5361 din. do 73699 dinara, za trokrilni ormar sa četiri fioke, ekskluzivnog dizajna.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Marina Dakic
Ako planirate da opremate decije sobe, onda je ubedljivo najbolje resnje za vas da se potrudite da deciju sobu opremite kvalitetno i funkcionalno. Pri tome, ne treba da zalite novac ali u svakom slucaju treba da se potrudite da sve izgleda lepo i funkcionalno.
Filip Milutinovic
Koliko se samo meni cini, svaka decija soba bi trebala da ima neku svoju posebnu cenu. Sto se cena drugih tice, za decije sobe je najvaznije da budu zaista funkcionalne. Samo tako nece i ne moze nista da im fali.
Lea Stankovic
U svakom slucaju moraju one da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Pre svega je najvaznije da sve decije sobe moraju da se dobro i debelo plate. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
Simona Vucinic
Po pravilu su ovo sobe koje su i vise nego dobrog kvaliteta. Nista tu vise ne treba da sumnjate.
Todor Markovic
Od kasa samo nasem detetu kupili sobu i evo koliko vec ima godina a da se nigde nije pomerila.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, svaka decija soba ima nesto svoje. Sve drugo je daleko losijeg kvaliteta.
Janko Zivanovic
Sva sreca pa se u danasnje vreme vecina stvari moze kupiti bez nekih vecih problema na rate.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se cini, sramota je samo to toliko se za smesne pare prodaju decije sobe a da pri tome, one moraju bas onako ozbiljno da se plate.
Petar Jankovic
Uvek decije sobe mogu bas onako poprilicno da kostaju. Ako se ipak odlucite bas za njih, sigurno se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih soba, samo treba da se odlucite za neku koja je funkcionalan. To treba ipak da bude soba u kojoj ce dete da ima neki svoj mir.
Ivan Stojanovic
Naravno da ceije sobe po meni treba da budu i vise nego kvalitetne kako bi se deca na najbolji moguci nacin razvijala.
Jana Stankovic
Ako nista, bar decije sobe moraju da budu odredjenog kvaliteta. Pri tome, salon namestaja Euroantik je po tom pitanju i vise nego dobar.
Biljana Brankovic
Da sada imam malo dete bila bih u velikom problem po pitanju izbora decije sobe. ovi mederni saloni namestaja su poprilicno siromasni po pitanju ponude decijih soba da bi prosto trebalo da ih je sramota.
Marko Petrovic
Ukoliko vec opremate decije sobe, onda je ubedljivo najbolej resnjee za vas da se potrrudite da deciju sobu opremite kvalitetno i funkcionalno. Pri tome, ne treba da zalite novac ali u svakom slucaju treba da se potrudite da sve izgleda lepo i funkcionalno.
Dusan Markovic
Ukoliko vec imate finansijskih mogucnosti, i zelite da kupite deciju sobu onda mislim da zaista na tome i ne treba da stedite. Uvek je lepo kada deca imaju kvalitetno opremljenu sobu.
Milen Jovanovic
Kada smo kupovali deciju sobu vodilo smo racuna da ona u potpunosti bude funkcionalan. Nismo tezili posto poto luksuzu vec smo vodili racuna da ona detetu stvarno nesto predstavlja.