Dečiji krevetac Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečiji krevetac
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečiji krevetac

Mama i tata imaju francuski ležaj, baka ili deka možda imaju krevet „samac“, a najmlađi članovi porodice imaju dečiji krevetac. I svako se oseća udobno na svom „terenu“, a naša priča prati ležajeve za mališane.
 

Kako odabrati dečiji krevetac?

Dečiji krevetac bi zapravo bio – bebi krevetac. Kada donesemo bebu po prvi put kući, ovo će biti pravo mesto za nju, u kome će ona provoditi najveći deo svog vremena. Iz tog razloga je bitno da se na ovom delu nameštaja za decu ne štedi, jer je veoma važno da vašem novom članu bude udobno, prostrano, da krevetac bude osiguran, a za mame jednostavan i praktičan za upotrebu.
Možda se pitate koje sve to smernice bi trebalo da sledite pri odabiru najadekvatnijeg kreveca za dete, koji će ispuniti sve vaše visoke kriterijume? 
Dakle, mi vam preporučujemo krevece koji se sastoje iz tri dela. Ovi delovi čine jednu celinu. Najpre, tu je kolevka, potom krevetac za odraslo dete i ormarić.
Sada ćemo raščlaniti deo po deo, pa ćemo opisati kolevku. Ona je unutrašnjih dimenzija 110 x 63 cm, i nudi se mogućnost njenog fiksiranja. Postoje tri položaja nosača dušeka.
Kada govorimo o praktičnom ormariću, reći ćemo da on ima tri fioke, kao i nosač za mekanu podlogu za prepovijanje. Dobra strana jeste što se ona može podesiti sa leve ili desne strane, kako vama više odgovara. 
Dalje, ovaj deo nameštaja za najmlađe, može se transformisati u krevet za odraslo dete. Unutrašnje dimenzije mogu biti 162 x 63 cm, sa mogućnošću podešavanja zadnje stranice kreveta. 
Postoje dve velike fioke, ali i pisaći sto. Ovo je posebno praktično, jer tu vaše dete može crtati, ili kasnije, kada krene u školu, može pisati domaće zadatke. Dimenzije pisaćeg stola su 114 x 68 x 70 centimetara. 
Tu je i ormarić koji ima plastične nogice, a njega ćete naći u veličini 44 x 70 x 62 cm. Ovakav ormar poseduje tri fioke. 

Dečiji krevetac – iskustva

Dušek se obično dobija uz dečiji krevetac, a potrebno je da obratite pažnju na njegove karakteristike. Obzirom da vaše dete raste i da se formira kičmeni stub, dušek ne sme biti ni previše mek, a ni previše tvrd. Potrebno je da se uleže na nekim mestima koja trpe najveće opterećenje dok dete na njemu spava, ali kada mališan ustane, dušek mora biti ravan. 
 
 
Da ste dobro odabrali, pokazaće vreme, protekom koga se dušek ne sme transformisati od upotrebe, već ostati jednake fleksibilnosti kao i prvog dana. 
Osim toga, kupovinom dečijeg kreveca, kao što vidite iz našeg primera, možete unapred da se osigurate i kada je u pitanju ležaj za starije dete, plus dobijate prostor u vidu ormana za odlaganje raznih potrepština; tu je i pisaći sto, tako vi praktično skoro sasvim opremate dečiju sobu, kupovinom samo jednog dela nameštaja.
Kada u startu izdvojite više novca, to svakako znači kvalitet, a obično i uštedu na neki duži vremenski period. Na kraju, složićemo se svi, da naši najmlađi zasigurno zaslužuju samo najbolje, a na nama je da im to i omogućimo.

Dečiji krevetac – cena:

Za ležaj za vaše dete potrebno je izdvojiti od 8260 din. do 35799 dinara za krevetac koji se sastoji iz tri dela, gde jedan deo čini kolevka, drugi deo krevetac za odraslo dete i treći deo oramarić.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Filipovic
Kada smo kupovali deciji krevetac obisli smo dosta salona namestaja i prodavnica koje imaju opremu i namestaj za bebe. Od svih njih najlepse krevece za bebe videli smo u salonu namestaja Djeram gde smo na kraju i kupili. sve pohvale i preporuke za ovaj salon namestaja.
Milen Jovanovic
Poenta je uvek u tome da svaki deciji krevetac ipak nije nesto na cemu biste trebali da stedite novac, bar ne u Beogradu. To je naravno nesto sto je i vise nego vazno i nesto sto bi posebno trebalo da se plati.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto ovakav jedan krevetac nije ni malo jeftin.
Filip Milutinovic
Pre svega je osnovna stvar u tome da svaki deciji krevetac mora da se lepo plati. Sve drugo je manje vise jedno veliko gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Po pravilu je sto se njega tice, kvalitet nesto sto je i vise nego vazno.
Mihajlo Nastasovic
Naravno da je sto se njega tice, kvalitet pre ili kasnije veoma bitan.
Marta Dencevic
Sto se mene tice, ne gledam prilikom kupivine samo na cene vec i na kvalitet i udobnost.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, ovo je i vise nego posebna vrsta krevetca. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Mislim samo da je ovde veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sved druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Janko Zivanovic
On pre svega treba da bude dovoljno siguran i bezbedan za vase dete.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se posavetujete sa nekim ko je vec kupovao krevetac, kako bi vam on na najbolji moguci nacin rekao sta da gledate i na sta da obratite paznju prilikom kupovine istog.
Petar Jankovic
Licno mislim da je po pitanju decijih krevetaca poprilicno sarolika situacija. Znata ipak kako se kaze koliko para toliko i muzike.
Jana Stankovic
Veoma je vazno da deciji krevetac bude kvaliteta. zato treba da posetite salon namestaja Drazan Nenadic i da se iskljucivo tamo uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Mislim da u danasnje vrem ljudi uglavnom kupuju jedan deciji krevetac (jednina) a ne vise njih. E sad, mozda vam u nekom salonu namestaja daju I neki poseban popust.
Ivan Stojanovic
Deciji krevetci se mogu kupiti u razlicitim salonima namestaja. Ukoliko se odlucite da kupite neke proverene decije krevetce, onda je u svakom slcuaju najbolje resenje za vas da se posetite neki provereni salon namestaja.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetan deciji krevetac onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite slon namestaja Djeram. Cene po kojima mozete kupiti na taj nacin krevetac su i vise nego povoljne.
Marko Petrovic
Deciji krevetac je po meni veoma bitna stvar. Roditelji, nikako ne bi trebali da stedite na ovome. takodje sam pristalica do po ovom pitanju uvek kupite nesto novo a ne vec pohabalo i korisceno.