Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije TV police
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

TV police

Svaki dom ima televizor, čak i u vremenima kada je internet postao ozbiljna konkurencija dobrom, starom TV programu. Međutim, neke navike se sporo ili nikada ne menjaju, pa tako i gledanje televizije, omiljenih serija, informativnog i sportskog programa, muzičkih emisija... Mnogi čitaoci će se složiti sa našom konstatacijom da je TV nešto kao kućni ljubimac ili automobil – to je još jedan pridruženi član porodice, bez koga je svakodnevni život teško zamisliv.

 

 

Televizor mora imati svoj kutak, svoje mesto a to je obično TV polica. Osim svoje praktične funkcije da nosi vaš aparat, ona mora da se estetski uklapa u enterijer i ambijent vaše dnevne sobe.

Kako odabrati TV policu?

U ponudi salona nameštaja možete pronaći zaista najrazličitije modele polica za TV. Na primer, postoje takozvane vitrine, koje sadrže kombinaciju otvorenih i zatvorenih polica. Dimenzije otvora za televizor su različite, u zavisnosti kakav aparat imate, dok širina same vitrine može biti 1785 mm, dubina 445 mm, i visina 1700 milimetara. 

Naravno da televizor nikada ne stoji sam, nekada mu je društvo pravio video rikorder ili video plejer, a danas je to DVD plejer, svakako sa muzičkom linijom. Tako da savremene police nude varijantu da na vrhu bude smešten TV aparat, a ispod njega ostali uređaji, što je sa jedne strane veoma funkcionalno, a sa druge strane estetski veoma dopadljivo kada sva potrebna tehnika stoji na jednom mestu.

TV police možete pronaći i od stakla. Za izradu se koristi čelik i kaljeno staklo, sa lakiranom obradom, a bojom metala. Ovakve police je potrebno pre upotrebe montirati, težine su obično oko 18 kg, a dimenzije nakon montaže mogu biti: širina 79 cm, visina 69 cm, dubina 49 centimetara. Naravno, možete ih pronaći u željenim veličinama.

Police za TV mogu imati i fioke, ali i dodatne prostore, na kojima možete odlagati časopise, novine, knjige... Fioka nikada dosta, jer u svakom domaćinstvu ili poslovnom prostoru postoji mali milion sitnica koje čekaju da budu uredno odložene. 

Među najsklupljim policama nalaze se one izrađene od bagremovog masiva. Izuzetno kvalitetne i dekorativne, možete ih pronaći u braon boji i lakirane visokim sjajem, mogu imati jedna vrata i jednu fioku, a dimenzija 120 cm širina, 55 cm visina i 47 centimetara dubina. 

TV police – iskustva

Medijapan, iverica ili puno drvo, kaljeno staklo – neki su od materijala do kojih su izrađene kvalitetne police za televizore. Medijapan je zahvalan materijal, koji pored svog kvaliteta, nudi mogućnost postizanja izuzetnih estetskih efekata time što se TV polica može prefarbati u zaista mnogo nijansi, pa će i najistančaniji ukusi biti zadovoljeni. Ovakva TV polica izrađena od medijapana lako će se uklopiti u celokupan enterijer vaše dnevne sobe.

 

 

Sa druge strane, police za TV izrađene od univera ili iverice, imaju kantovane ivice. Ovim se postiže da kant traka koja naleže duž ivica gde je univer sečen, daje utisak da je polica načinjena iz jednog dela, bez ikakve dorade i lep vizuelni utisak je zagarantovan. 

Staklo i puno drvo uvek su dobra varijanta, a konačan izbor zavisiće od celokupnog nameštaja koji vi već posedujete u svom domu ili radnom prostoru. Srećom, izbor u salonima nameštaja veoma je bogat, tako da će se i za najzahtevnije kupce lako pronaći funkcionalna i dopadljiva TV polica.

TV police – cena:

Cene TV polica se kreću u rasponu od 6530 din. sve do 52699 dinara za TV policu od bagremovog masiva.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

03.08.2018
Kristina Milojevic

Kada su u pitanju tv police danas ima dosta razlicitih modela a raspon cena je jako velik jer zavisi od toga kakva je tv polica koju zelite da kupite, kojih je dimenzija i sto je najbitnije od kojeg materijala je napravljena. Po meni najlepse i najkvalitetije police ima salon namestaja Enterijer Pavlovic.

10.08.2017
Filip Milutinovic

Definitivno od TV polica ne bi trebalo da postoji nesto sto je previse bolje. Sa cenama su ove stolice ipak nesto sto bi posebno trebalo da se plati i nesto sto bi iapk trebalo da ima svoju posebnu cenu.

15.05.2017
Lea Stankovic

Samo treba da znate da su ove police nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

13.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu su ovo polie koje treba i moraju da imaju svoju cenu koja u svakom slucaju treba da bude posebna.

30.03.2017
Simona Vucinic

Po mnogo cemu su bar one u pocetku i vise nego dobro resenje. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

15.03.2017
Todor Markovic

Moje je licno misljenje da sto se ovih pplica tice, kvalitet je nesto sto ce pre ili kasnije uvek da dodje do izrazaja.

23.02.2017
Marta Dencevic

Po meni je uvek bilo bitno da sve TV police adekvatno postave posto su one uvek bile poznate po tome sto su oduzimale dosta prostora.

07.02.2017
Janko Zivanovic

U svakom slucaju su TV police nesto sto moze da bude bas dobrog kvaliteta. Ako se za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.

26.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi je samo poznato, tv police su ipak nesto sto je posebno. Ako se za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.

10.01.2017
Petar Jankovic

Ako vec imate neki lep LCD televizor, onda treba da imate i bas neku lepu stolicu.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Meni je najbolja ona varijanta polica koja moze da se potpuno rotira. Sa jedne strane mozete da gledate tv, pa onda ga okrenete na skroz neku drugu stranu.

02.12.2016
Ivan Stojanovic

Licno smatram da je potuno bitno da kvalitetne tv police kupite kako biste mogli da na najbolji moguci nacin uzivate u svom televizoru.

16.11.2016
Jana Stankovic

Kada pricamo o kvalitetnim TV policama, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite salon namestaja Dekor AS u koji zaisat mozete da imate puno poverenje.

26.10.2016
Biljana Brankovic

ukoliko su vam potrebne kalitetne tv police onda je nabolje da posetite neki kvalitetan salon namestaja kao sto je primera radi Steffes.

31.08.2016
Marko Petrovic

Veoma je vazno da tv polcia bolje dovoljne velicen da bi na nju mogli da stanu ovi novi moderni i preveliki LCD televizori. Pri tome, cene su razlicite i drugacije od salona namestaja do salona namestaja.

26.07.2016
Dusan Markovic

Ukoliko trazite kalitetne TV police, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas Arredo namestaj. Cene po kojima mozete da kupiti namestaj u ovoj radnji su i vise nego povoljne.

28.06.2016
Ivana Petrovic

Uvek sam smatrala da TV police moraju biti dovoljno lepe da se uklope u dnevni boravak ili neki drugi prostor u kojem se nalaze. Zbog toga se prilikom kupovina TV polica na prvom mestu rukovodim estetikom.