Komode

0.0 | 0 ocena
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Komode
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Komode

Svako od nas želi što lepše uređen i osmišljen životni i poslovni prostor, jer tu provodimo najveći deo svog vremena, pa želimo da se osećamo prijatno. Nameštaj, predstavlja naš ukus i stil, lični pečat, koji govori o nama više nego što možemo da pretpostavimo. 

 

 

Iz tog razloga, odabiru svih komada nameštaja, trebalo bi pristupiti maksimalno posvećeno, jer to nisu stvari koje se kupuju svakoga dana. U našem tekstu govorićemo o izboru komoda za vaš dom.

TV komode

Neki ljudi vole da plazma televizor montiraju direktno na zid, dok većina za TV ipak voli stare, dobre komode. One su uvek popularne i nikada neće izaći iz mode, samo se menjaju materijali izrade kao i modeli, prateći aktuelne svetske trendove dizajniranja nameštaja.

TV komode često možete pronaći izrađene od medijapana. To je veoma popularan materijal, koji je zahvalan zbog završne obrade iz razloga što je pogodan za farbanje. Mogu se dobiti najrazličitije nijanse, koje se mogu uklopiti u svaki enterijer. Pored toga, medijapan je veoma kvalitetan materijal.

Sa druge strane, TV komode od drveta, uvek su dobar izbor, jer će drvo dati toplinu vašoj dnevnoj sobi, bilo da je u svojoj prirodnoj boji ili je prefarbano. 

Komode za televizore nam dolaze u najrazličitijim oblicima, neki kupci vole elegantnu belu TV komodu ili crnu, dok će se drugi odlučiti za kombinacije svetlije i tamnije boje drveta i bež ili sivih detalja...

Komode za TV

U salonima nameštaja, uglavnom ćete pronaći komode za TV koje odgovaraju bilo kojoj veličini televizora. Neke komode imaju ugrađene točkove, što ih čini lako mobilnim, ukoliko je potrebno da ih prebacite u drugu prostoriju, na primer. 

 

 

Komode za TV mogu imati i fioke, što je jako praktično, jer sitnica u svakoj kući ima dosta. Ispod samog prostora za televizor, postoji mesto gde može biti postavljen DVD plejer, recimo, a do samog TV aparata ima mesta za zvučnike. Tu svoje mestašce može pronaći i neki dekorativan predmet, kao što je ukrasna vaza.

Postoje takvi modeli TV komoda koje će vas u prvi mah podsetiti na mini-regal. Ovo su obično nešto skuplje varijante, ali pomislite da vam pored tako luksuzne TV komode pravi regal nije ni potreban.

Neke komode mogu imati i svoje staklene delove, ili podsećati na mali stočić. Postoje i razne rustične varijante, ako volite duh prošlih vremena u svom domu. Razne fioke i otvoreni elementi koji se mogu naći u sklopu TV komode, mogu lepo poslužiti da se tu odlože knjige, pa taj deo može postati mini-bibilioteka. Ili se mogu poređati omiljeni časopisi, dnevne novine...

Na web prezentacijama firmi koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta, možete pronaći kataloške ponude komoda, gde su one detaljno opisane, sa priloženim slikama. Posle jednostavnog procesa poručivanja, u vrlo kratkom roku, odabrana komoda za TV upotpunjavaće prostor vaše dnevne sobe, čineći ga dodatno dopadljivim ali i funkcionalnim.

Komode – cena:

Cene se kreću u rasponu od 4352 din. sve do 50600 dinara za komode sa rasvetom, u belom i hrast dezenu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Komoda po meri

Komoda po meri

Cena na upit
Komode po meri

Komode po meri

Cena na upit
Komoda sa ogledalom

Komoda sa ogledalom

Cena na upit
Komoda - MARSHALL

Komoda - MARSHALL

Cena na upit
Komoda

Komoda

Cena na upit
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Filipovic
Prijatelj moj je komode za svoju kucu i to po veoma povoljnim cenema u salonu namestaja Djeram. Cene su bile i vise nego povoljne.
Lea Stankovic
Sve komode su nesto sto bi ipak trebalo da bude posebno zanimljivo i kvalitetno. Sto se cena tice, takve komode sigurno pre ili kasnije ne bi trebalo da budu nesto sto je posebno i nesto sto je mnogo manje kvalitetno.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko se bas za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Sto se komoda tice, kvalitet je nesto sto pre ili kasnije uvek treba i mora da dodje do izrazaja.
Todor Markovic
Najbolje bi bilo kada biste komodu napravili rucno po svakoj meri.
Marta Dencevic
Sto se komoda tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.
Janko Zivanovic
Sto se tice komoda, odmah treba da znate da je veoma bitno da naucite da cenite i postujete udobnost svoga doma. To je ipak nesto potpuno normalno.
Ljubinka Sreckovic
Ovde je najvaznije da sto se komoda tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je dalje manje vazno.
Petar Jankovic
Komode uvek mogu da budu bas onako prakticne, naravno sve zavisi od toga za sta su vam tacno potrebne.
Nikolina Pantelic
Po mom misljenju su komode uvek potrebne. Stvar je samo u tome da ih kvalitetno isplanirate kako bi se na najbolji moguci nacin iskoristile i na njih odlozile sve potrebne stvari.
Ivan Stojanovic
Sva sreca pa u dansnje vreme postoji mogucnot izbora zaista veoma velikog broja komoda i to po veoma povoljnim cenama.
Jana Stankovic
Samo po pitanju komoda treba da posetite salon namestaja Steffes i sigurno se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Posto zivim u neposrednoj blizini salona namestaja Djeram, cesto pord njega prolazim i uvek malo bacim oko. Bas mi se cini da su cesto i uglavnom poprilicno dobro snabdeveni.
Marko Petrovic
E, i ja sam cuo za salon namestaja Djeram i mogu slobodno da kazem da sam i vise nego zadovoljna sa komenarima prijatelja. Rekli su mi da je namestaj odlicnog kvaliteta a opet pristupacan sa cenama.
Dusan Markovic
Prijatelj moj je komode za svoju kucu i to po veoma povoljnim cenema u salonu namestaja Djeram. Cene su bile i vise nego povoljne. U svakom slucaju je uvek najbolje da kada zelite nesto da kupitet da to mesto licno posetite.
Ivana Petrovic
Postoje razliciti tipovi komoda. Naravno prilikom izbora nekog tipa treba da vodite racuna da se uklope na sto pravilni nacin u ambijent. naravno, morate da vodite i racuna o tome da to budu komode uradjene iskljucivo od kvalitetnog materijala.