Trpezarijski stolovi Beograd

Adresa: Pavla Vujisica 94
Beograd
Adresa: Partizanske avijacije bb
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 334
Beograd
Adresa: Tošin Bunar 116
Beograd
Adresa: Autoput za Novi Sad 124-126, Shopping centar Zemun Park
Beograd
Adresa: Marka Oreškovića 4
Beograd
Adresa: Cara Dušana 73
Beograd
Adresa: Smederevski put 14a
Beograd
Adresa: Smederevski put 5, Ugrinovacki put35v, Zrenjaninski put br.128b
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321, Beograd
Beograd
Adresa: Marsala Tita 225
Beograd

Trpezarijski stolovi Pančevo

Adresa: Vojvode Petra Bojovića 4
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Trpezarijski stolovi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Trpezarijski stolovi

Jedna od najidiličnijih slika iz života, svakako je velika porodica koja je okupljena za nedeljnim ručkom oko ogromnog trpezarijskog stola. Upravo iz razloga što je savremeno doba nametnulo brz tempo života, trenuci koje porodica provede na okupu posebno su dragoceni.
 
 
Iz svih tih razloga, trpezarijski sto je centralni deo nameštaja i jedan od najvažnijih delova kućnog enterijera. 

Stolovi za trpezariju

Ovakav sto, pored svoje krajnje praktične namene, ima i svoju emotivnu vrednost. Ona se ogleda u smislu što porodica za njim deli svoja iskustva o tome kako je kome protekao dan, smišljaju se planovi  i radni zadaci za sutra, čitaju se novine, pije se kafica, a mnoga deca rade i svoje domaće zadatke upravo za trpezarijskim stolom. 
Može se reći, na neki način da trpezarijski sto „čuva dušu svake porodice“, upravo iz razloga što se dele iskustva stečena tokom svakog dana. 
Zbog svega toga, ako ste u fazi kupovine novog trpezarijskog stola, potrebno je da tome pristupite sa posebnom pažnjom. Trebalo bi da to bude prostran sto, za kojim ćete udobno sedeti i osećati se maksimalno opušteno. 
Sa druge strane, trpezarijski sto mora da zadovoljava vaše estetske kriterujume, ukus i stil, ali isto tako da se uklapa u celokupan ambijent vašeg doma. Pod tim mislimo i na materijal od koga je sačinjen, na njegove boje, oblik...
U salonima nameštaja možete pronaći raznovrsnu ponudu, pa vas čekaju „slatke muke“ da se svi članovi porodice usaglase oko izabranog modela.

Trpezarijski stolovi – iskustva

Kupci se često odlučuju za trpezarijske stolove izrađene od bukve, hrasta ili jasena. Ovo su živi i topli materijali, koji će uneti toplinu u vaš dom. Takođe, dobar izbor će biti i stolovi izrađeni od metala, čelika i stakla, koji nude moderan i savremen dizajn.
 
 
Ponekad, potrebno je da naš trpezarijski sto postane veći nego što je inače. To se dešava kada slavimo slavu ili rođendan, Novu godinu na primer. Kako to postići? Postoje dodatna krila koja se umeću i to je veoma praktično i jednostavno da vaš trpezarijski sto postane skoro duplo veći.
Takođe, postoje stolovi koji se rasklapaju, pa od stola skromnih dimenzija začas dobijete sto za više gostiju. Ovakve stolove, ponekad, kada zatreba, možete prebaciti i u dnevnu sobu. Kao što smo pomenuli, u salonima nameštaja ima modela stolova koji imaju nastavke od 30 do 60 centimetara, što bi značilo da mogu da se povećaju od 30 do 120 cm. 
U stanove koji su moderno opremljeni idealno se uklapaju trpezarijski stolovi i stolice koji su napravljeni od kombinacije stakla, plastike i inoxa. Stolovi se sklapaju i rasklapaju bukvalno za jedan minut, a kao mali trpezarijski sto može da posluži stočić na izvlačenje. Njega možete postaviti u kuhinji, ispod radne površine, i na njemu možete obedovati, a takođe može poslužiti i kao dodatna radna površina.

Trpezarijski stolovi – cena:

Cene se kreću od 6000 dinara sve do 359.900 dinara za ekskluzivne modele, koji u svom sastavu imaju i stolice od eko kože. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Zorica Simic
Po meni trpezarijski stolovi su nesto sto treba da bude napravljeno od sto kvalitetnijeg drveta jer treba da traje dugo i da posluzi svrsi. Mi smo nas trpezarijski sto kupili u salonu namestaja Markovic i prezadovoljni smo.
Marina Zivkovic
Najvaznija stvar kod ovih stolova je da budu u potpunosti kvalitetni i da vas u potpuno posluze. Sve drugo bi onda moglo da bude samo jedno gubljenje vremena i nista vise sem toga. Sa cenaam su takodje ovi stolovi i vise nego povoljni.
Milen Jovanovic
Po svemu sudeci moraju oni lepo da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Jovana Milinkovic
Po pravilu, svi trpezarijski stolovi moraju da se lepo pate. Sve drugo je onda po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu nisu svi prozori ove vrste podjednako isti. Bitan je u celoj toj prici i kvalitet.
Lea Stankovic
Po pravilu su oni i vise nego dobro resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Mi imamo prelep trpezarijski sot i sa njim smo bas onako zadovoljni.
Simona Vucinic
Pre svega bi idealno bilo kada bi svaki trpezarijski sto bio bas onako kvalitetan.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta stolova. Ukoliko se za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Marta Dencevic
Mislim da samo u Beogradu i nemaju da se kupe bas nesto narocito kvalitetni ovi stolovi.
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovij stolova, odmah treba da se odlucite za kvalitet i da se onda u tom slucaju sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Mesto gde se nalazi trpezarijski sto, bi trebalo da bude srce kuce, gde ce porodica cesto da se okuplja.
Petar Jankovic
Licno mislim da je po pitanju trpezarijskih stolova, najbolje da posetite neko kvalitetno mesto koje je bas dobro snabdeveno.
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetne trpezarijske stolove mozete da pronadjete salonu nametsaja Arkus u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Po meni je trpezarisjki sto jedan od najprakticnijih stvari koje mogu da postoje u jednoj kuci. Takodje, neki veliki trpezarijski sto je bas pogodan po pitanju slava I proslava.
Ivan Stojanovic
Trpezarija je po mom misljenju srce svake kuce. Ukoliko se odlucite da kupite neki kvalitetan trpezarisjki sto onda je svakako potrebno da posetite neki salon namestaja kao sto je primera radi Steffes.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne trpezarijske stole, zaista nemate potrebe nesto previse da lutate. Trpezarijske stolove po veoma povoljnim cenama mozete da kupite u salonu namestaja Steffes.
Dusan Markovic
Ukoliko zelite da kupite kvalitetan trpezarijski sto, onda iz oprve ruke, mogu da vam preporucim Virgo salon namestaja. Cene po kojima mozete kupiti namestaj na ovom mestu su i vise nego povoljne.
Biljana Brankovic
Uvek sam zelela da imam jedan lep trpezarijski sto. Zbog toga smo odlucili da jedan kupimo u salonu masetaja Aredo. veoma smo srecni i zadovoljni. Dobro, suprug ne mozda bas cenom ali je zato kvalitet vrhunski.