Kreveti Beograd

Adresa: Partizanske avijacije bb
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 334
Beograd
Adresa: Autoput za Novi Sad 124-126, Shopping centar Zemun Park
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 219 b
Beograd
Adresa: Pavla Vujisica 94
Beograd
Adresa: Vojislava Ilića 45
Beograd
Adresa: Smederevski put 14a
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104
Beograd
Adresa: Smederevski put 5, Ugrinovacki put35v, Zrenjaninski put br.128b
Beograd

Kreveti Novi Sad

Adresa: Železnička 35
Novi Sad
Adresa: /
Novi Sad

Kreveti Pančevo

Adresa: Vojvode Petra Bojovića 4
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kreveti
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kreveti

Krevet često označava kraj i početak dana – to je deo nameštaja kome se uvek obradujemo, kada se završava naporni radni dan. Iz tog razloga, kupovini novog kreveta potrebno je posvetiti naročitu pažnju, da bi relaksiranje, odmor i opuštanje na njemu bili maksimalni a san zdrav i kvalitetan.
 

Kreveti za spavanje

Pored ostalih karakteristika, krevet bi trebalo da bude i dugovečan. Često u ponudi salona nameštaja možete pronaći krevete koji se izrađuju u svim dimenzijama i bojama po vašem zahtevu. 
Krevet mora da se uklopi u ukupni kućni ambijent, i na neki način da „gospodari“ tim prostorom. Tajna dobrog i udobnog kreveta podrazumeva nekoliko uslova koji moraju biti zadovoljeni: zdravlje, udobnost i stil. 

Kreveti od punog drveta

Slobodno možemo reći da su kreveti od punog drveta jedna od najboljih vrsta ležaja u ponudi. Obično se koristi parena bukva, dok se u procesu izrade svih oblika nameštaja, prirodnost drveta posebno čuva završnom obradom. Za ovu obradu se koriste najkvalitetniji prirodni premazi za toniranje i zaštitu.

Kreveti od paleta

Kreveti od paleta slobodno mogu poneti titulu najekonomičnijih kreveta. Zbog čvrstoće i postojanosti, palete često služe kao osnova za krevet. Kada se na to doda dobar madrac, udobno spavanje i miran san su osigurani.

Bračni kreveti

Ovo je zasigurno najpopularnija vrsta kreveta. A među njima, svakako francuski ležaj. Prostrani kreveti, velikih dimenzija, u spavaćim sobama, suvereno dominiraju, podsećajući koliko su zdrav san i odmor bitni, i to još u dvoje. 
 
 
Bračni kreveti su veoma popularni kada se izrađuju od punog drveta i to u dimenzijama koje vama odgovaraju. Ovi ležajevi su dužine od oko dva metra, a širine oko 180 centimetara. Naravno, potrebno je da svaki partner ima dovoljno prostora. Uvek je moguće poručiti bračni krevet koji je vanserijskih dimenzija.
Kada govorimo o visini bračnih kreveta, potrebno je da bude omogućeno lako ustajanje i leganje, pa je idealno da on bude visok između 45 i 60 cm. 

Krevet samac

Nasuprot bračnim krevetima, stoji krevet samac. Međutim, ovo je veoma praktičan deo nameštaja, koji ne zauzima puno prostora, a ipak pruža sav potreban komfor osobi koja u njemu spava. Kada govorimo o kvalitetnom krevetu, stabilnost i čvrstina su veoma važni parametri, jer je telu potrebno da zauzme prirodan položaj.

Kreveti po meri

Veličina kreveta se određuje prema visini osobe koja će spavati u njemu, a zlatno pravilo kaže da se na visinu osobe doda još 20 ili 30 centimetara. Kreveti se mogu proizvoditi u svim dimenzijama. 
Pored toga što je važno da krevet bude prostran, bitno je da dušek bude tvrd, ali i savitljiv tako da se prilagodi zakrivljenosti kičmenog stuba. Krevet mora da odgovara telesnoj težini, građi, ali i navikama spavanja.

Kreveti – cena:

Cene se kreću od 15999 dinara sve do 59999 dinara za pojedine modele francuskih ležajeva, sa memorijskom penom i sandukom za posteljinu.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.
Singl krevet IX
Nedostupno

Singl krevet IX

Cena na upit
Francuski Lezaj X Cester
Nedostupno

Francuski Lezaj X Cester

Cena na upit
Francuski Lezaj VIII Cester
Nedostupno

Francuski Lezaj VIII Cester

Cena na upit
Francuski Ležaj IX
Nedostupno

Francuski Ležaj IX

Cena na upit
Francuski Ležaj II
Nedostupno

Francuski Ležaj II

Cena na upit
Francuski Ležaj I
Nedostupno

Francuski Ležaj I

Cena na upit
Francuski Ležaj VI
Nedostupno

Francuski Ležaj VI

Cena na upit
Francuski Ležaj V
Nedostupno

Francuski Ležaj V

Cena na upit
Francuski Ležaj IV
Nedostupno

Francuski Ležaj IV

Cena na upit
Francuski Ležaj III
Nedostupno

Francuski Ležaj III

Cena na upit
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Katarina Perisic
Ukoliko vas interesuju kvalitetni kreveti, onda je u svakom slucaju najbolje resenja za vas da posetite salon namestaja Iverak. Zapravo to je robna kuca u kojoj mozete pronaci dobar komad namestaja a da ga pri tome ne platite puno.
Milen Jovanovic
Najvaznija stvar kod kreveta je da imaju posebne cene bez kojih se u svakom slucaju ne moze. Te cene jednostavno moraju da budu dobrog kvaliteta ukoliko ih vec platite toliko debelo.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto kreveti kako god da okrenete, nisu ni malo jeftini.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se kreveta tice, samo treba da budu udobni.
Simona Vucinic
Sto se njih tice, kvalitet je u svakom slucaju nesto sto vam pre ili kasnije ne gine.
Mihajlo Nastasovic
Sto se njhih tice, kvalitet pre ili kasnije uvek treba da dodje do izrazaja.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, po ovom pitanju kvalitet treba da bude nesto posebno.
Todor Markovic
kreveti su veoma vazna stavka u zivotu svakog coveka.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se oruzja tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Janko Zivanovic
Sto se tice krevata, najvaznije od svega je dsa dusek bude udoban.
Nikolina Pantelic
Nije najbitnije da posetite neko provereno mesto, vec je najvaznije da vam krevet potpuno odgovara, odnosno da bude udoban.
Petar Jankovic
Po pitanju kreveta, ubedljivo je najbolje resenje da po tom pitanju posetite neko strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Po pitanju kreveta, samo pravac Evro Habor i nema sta da se posle toga brinete.
Biljana Brankovic
E, I ja sam cula za takav jedan salon namestaja I kazu da je I vise nego fantastican. Zapravo kazu mi ljudi da se defintvno u njemu isplati kupovati.
Ivan Stojanovic
Po pitanju kreveta, salon nemestaja Steffes je sigurno jedno od najboljih resnjee za vas. Ukoliko se odlucite da bas tom salonu namestaja ukazete svoje poverenje, sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
Ukoliko zelite da kupite kvalitetan krevet, onda je u svakom slucaju najbolje resenja za vas da posetite salon namestaja Iverak. Zapravo to je robna kuca u kojoj mozete pronaci dobar komad namestaja.
Marko Petrovic
Ukoliko vec planirate da kupite krevet mogu samo da kazem da na njemu zaista ne treba da skrtarite. Kvalitetan krevet je veoma bitan za kvalitetan san i zdravlje vase kicme zbog toga. Kada kupujem krevet uvek vodim racuna da to bude iskljucivo kvalitetan dusek.