Vratite se na mobilnu verziju sajta
Kreveti Kreveti - ovi saloni namestaja nude veliki izbor kreveta. Saznajte sve o krevetima po meri, kao i cene i akcije za kupovinu kreveta. www.navidiku.rs KrevetiKREVETI Beograd cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja KREVETI Pančevo cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja KREVETI Novi Beograd cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja KREVETI Voždovac cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja KREVETI Vračar cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja KREVETI Zemun cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja KREVETI Zvezdara cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja KREVETI cena, Bracni kreveti, Kreveti za spavanje, Kreveti po meri, Kreveti od punog drveta, Kreveti prodaja

Kreveti

Krevet često označava kraj i početak dana – to je deo nameštaja kome se uvek obradujemo, kada se završava naporni radni dan. Iz tog razloga, kupovini novog kreveta potrebno je posvetiti naročitu pažnju, da bi relaksiranje, odmor i opuštanje na njemu bili maksimalni a san zdrav i kvalitetan.
 

Kreveti za spavanje

Pored ostalih karakteristika, krevet bi trebalo da bude i dugovečan. Često u ponudi salona nameštaja možete pronaći krevete koji se izrađuju u svim dimenzijama i bojama po vašem zahtevu. 
Krevet mora da se uklopi u ukupni kućni ambijent, i na neki način da „gospodari“ tim prostorom. Tajna dobrog i udobnog kreveta podrazumeva nekoliko uslova koji moraju biti zadovoljeni: zdravlje, udobnost i stil. 

Kreveti od punog drveta

Slobodno možemo reći da su kreveti od punog drveta jedna od najboljih vrsta ležaja u ponudi. Obično se koristi parena bukva, dok se u procesu izrade svih oblika nameštaja, prirodnost drveta posebno čuva završnom obradom. Za ovu obradu se koriste najkvalitetniji prirodni premazi za toniranje i zaštitu.

Kreveti od paleta

Kreveti od paleta slobodno mogu poneti titulu najekonomičnijih kreveta. Zbog čvrstoće i postojanosti, palete često služe kao osnova za krevet. Kada se na to doda dobar madrac, udobno spavanje i miran san su osigurani.

Bračni kreveti

Ovo je zasigurno najpopularnija vrsta kreveta. A među njima, svakako francuski ležaj. Prostrani kreveti, velikih dimenzija, u spavaćim sobama, suvereno dominiraju, podsećajući koliko su zdrav san i odmor bitni, i to još u dvoje. 
 
 
Bračni kreveti su veoma popularni kada se izrađuju od punog drveta i to u dimenzijama koje vama odgovaraju. Ovi ležajevi su dužine od oko dva metra, a širine oko 180 centimetara. Naravno, potrebno je da svaki partner ima dovoljno prostora. Uvek je moguće poručiti bračni krevet koji je vanserijskih dimenzija.
Kada govorimo o visini bračnih kreveta, potrebno je da bude omogućeno lako ustajanje i leganje, pa je idealno da on bude visok između 45 i 60 cm. 

Krevet samac

Nasuprot bračnim krevetima, stoji krevet samac. Međutim, ovo je veoma praktičan deo nameštaja, koji ne zauzima puno prostora, a ipak pruža sav potreban komfor osobi koja u njemu spava. Kada govorimo o kvalitetnom krevetu, stabilnost i čvrstina su veoma važni parametri, jer je telu potrebno da zauzme prirodan položaj.

Kreveti po meri

Veličina kreveta se određuje prema visini osobe koja će spavati u njemu, a zlatno pravilo kaže da se na visinu osobe doda još 20 ili 30 centimetara. Kreveti se mogu proizvoditi u svim dimenzijama. 
Pored toga što je važno da krevet bude prostran, bitno je da dušek bude tvrd, ali i savitljiv tako da se prilagodi zakrivljenosti kičmenog stuba. Krevet mora da odgovara telesnoj težini, građi, ali i navikama spavanja.

Kreveti – cena:

Cene se kreću od 15999 dinara sve do 59999 dinara za pojedine modele francuskih ležajeva, sa memorijskom penom i sandukom za posteljinu.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od salona namestaja gde mozete kupiti KREVET

Kreveti :

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na kupovinu KREVETA

Krevet "King" 160 x 200 + Royal Memory dušek (bez fioke)

popust 7%

Krevet "King" 160 x 200 + Royal Memory dušek (bez fioke)

Krevet "King" 160 x 200 + Royal Memory dušek (bez fioke) - 42.000 din! Du...Pročitajte više

Cena kupona: 45.000din./42.000din.

Firma: Dušeci i kreveti Mirković
Valjevskog Odreda 29, Bratstva i Jedinstva 59,

84d:09h:03m

Krevet Monaco + Dušek Royal Memory 160x200

popust 16%

Krevet Monaco + Dušek Royal Memory 160x200

Krevet Monaco + Dušek Royal Memory 160x200 po ceni od 41.990 din samo u s...Pročitajte više

Cena kupona: 50.000din./41.990din.

Firma: Dušeci i kreveti ROYAL SWEET DREAM
Vojvode Stepe 68,

02d:09h:03m

Izaberite različite modele BRAČNIH KREVETA na kojima ćete spavati kao na oblaku!

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Kreveti
Napišite komentar:
Katarina Perisic

Petak, 03.08.2018. 11:37

Ukoliko vas interesuju kvalitetni kreveti, onda je u svakom slucaju najbolje resenja za vas da posetite salon namestaja Iverak. Zapravo to je robna kuca u kojoj mozete pronaci dobar komad namestaja a da ga pri tome ne platite puno.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 10.08.2017. 09:23

Najvaznija stvar kod kreveta je da imaju posebne cene bez kojih se u svakom slucaju ne moze. Te cene jednostavno moraju da budu dobrog kvaliteta ukoliko ih vec platite toliko debelo.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 10:12

Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto kreveti kako god da okrenete, nisu ni malo jeftini.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 13.04.2017. 12:59

Po pravilu, sto se kreveta tice, samo treba da budu udobni.

Simona Vucinic

Četvrtak, 30.03.2017. 07:26

Sto se njih tice, kvalitet je u svakom slucaju nesto sto vam pre ili kasnije ne gine.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 15.03.2017. 08:04

Sto se njhih tice, kvalitet pre ili kasnije uvek treba da dodje do izrazaja.

Marta Dencevic

Četvrtak, 23.02.2017. 09:18

Sto se mene licno tice, po ovom pitanju kvalitet treba da bude nesto posebno.

Todor Markovic

Utorak, 07.02.2017. 09:22

kreveti su veoma vazna stavka u zivotu svakog coveka.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 26.01.2017. 09:35

Koliko mi se samo cini, sto se oruzja tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

Janko Zivanovic

Utorak, 10.01.2017. 08:18

Sto se tice krevata, najvaznije od svega je dsa dusek bude udoban.

Nikolina Pantelic

Utorak, 20.12.2016. 08:54

Nije najbitnije da posetite neko provereno mesto, vec je najvaznije da vam krevet potpuno odgovara, odnosno da bude udoban.

Petar Jankovic

Petak, 02.12.2016. 09:39

Po pitanju kreveta, ubedljivo je najbolje resenje da po tom pitanju posetite neko strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 02:16

Po pitanju kreveta, samo pravac Evro Habor i nema sta da se posle toga brinete.

Biljana Brankovic

Sreda, 26.10.2016. 06:01

E, I ja sam cula za takav jedan salon namestaja I kazu da je I vise nego fantastican. Zapravo kazu mi ljudi da se defintvno u njemu isplati kupovati.

Ivan Stojanovic

Sreda, 31.08.2016. 08:30

Po pitanju kreveta, salon nemestaja Steffes je sigurno jedno od najboljih resnjee za vas. Ukoliko se odlucite da bas tom salonu namestaja ukazete svoje poverenje, sigurno se necete pokajati.

Dusan Markovic

Utorak, 26.07.2016. 12:27

Ukoliko zelite da kupite kvalitetan krevet, onda je u svakom slucaju najbolje resenja za vas da posetite salon namestaja Iverak. Zapravo to je robna kuca u kojoj mozete pronaci dobar komad namestaja.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 27.06.2016. 10:00

Ukoliko vec planirate da kupite krevet mogu samo da kazem da na njemu zaista ne treba da skrtarite. Kvalitetan krevet je veoma bitan za kvalitetan san i zdravlje vase kicme zbog toga. Kada kupujem krevet uvek vodim racuna da to bude iskljucivo kvalitetan dusek.