Vratite se na mobilnu verziju sajta
Plakari za hodnik Plakari za hodnik - ovi saloni namestaja nude veliki izbor plakara za hodnik. Saznajte kako da na najbolji nacin iskoristite prostor u hodniku, kao i cene i akcije za kupovinu plakara za hodnik. www.navidiku.rs Plakari za hodnikPLAKARI ZA HODNIK Beograd cena, prodaja PLAKARI ZA HODNIK Pančevo cena, prodaja PLAKARI ZA HODNIK Savski venac cena, prodaja PLAKARI ZA HODNIK Vračar cena, prodaja PLAKARI ZA HODNIK Zvezdara cena, prodaja PLAKARI ZA HODNIK cena, prodaja PLAKARI ZA HODNIK Novi Sad cena, prodaja

Plakari za hodnik

Hodnik je mesto kroz koje najčešće samo prolazimo, kada ulazimo ili kada izlazimo iz svog doma ili poslovnog prostora. Veoma je važno da hodnik bude lepo opremljen i uređen, jer on ostavlja prvi utisak na naše goste ili poslovne partnere.
 
 
Jedan od komada nameštaja koji će krasiti vaš hodnik, ali istovremeno vršiti i praktičnu funkciju jeste plakar. Mogu se pronaći razne varijante, tako da i ako imate visoke kriterijume i istančan ukus, oni zasigurno mogu biti zadovoljeni.

Plakari u hodniku 

Koliko puta vam se dogodilo da krećete na posao, u školu ili na fakultet, možda izlazite uveče, a ne možete da nađete neki deo garderobe ili obuće? Zar lepo i uredno složena odeća nije san svih nas?
Ne postoji uzalud izreka „red u kući, red u glavi“. To su govorili stari ljudi, ali sa dobrim razlogom, jer kada nam je sve uredno raspoređeno i na dohvat ruke, svakako nećemo biti pod nepotrebnim stresom koji stvara haos od raznih stvari.
Plakare u hodniku možete birati od univera, odnosno oplemenjene iverice, medijapana ili punog drveta. Ni u kom slučaju nećete pogrešiti, estetski će se svi uklopiti u vaš enterijer i ambijent, harmonično ga prateći.
Iverica je zahvalan materijal, ekonomski najisplativija varijanta, dugotrajna i otporna na sve uticaje, dok je medijapan izuzetno vizuelno lep i zgodan za farbanje, pa se gotovo sve nijanse mogu dobiti; puno drvo je uvek najbolji izbor, ali i najskuplji, ako se odlučite za plakare od punog drveta dobijate izuzetno kvalitetan i dugovečan proizvod.

Kako odabrati plakare za hodnik?

Najpre, kao što smo napomenuli, plakar u hodniku mora da prati ostale delove vašeg nameštaja, ali i boju zidova, na primer. Sve mora činiti jednu lepo organizovanu i uklopljenu celinu.
Kada ste odabrali boju i materijal od koga će biti izrađen plakar, trebalo bi se pozabaviti njegovim dimenzijama. Ljudi često vole plakare koji im u potpunosti koriste prostor, ali se često odlučuju i za dvokrilne, trokrilne, četvorokrilne, pa i male, jednodelne plakare.
 
 
Sve dakle, zavisi od vaših potreba, koliko ukućana ima u domaćinstvu i slično. Sama unutrašnjost plakara za hodnik često može biti organizovana onako kako vi želite, dakle, kada je raspored fioka u pitanju, broj polica... Vi najbolje znate šta ćete stavljati u plakar u hodniku, koju će tačno svrhu on imati, pa u skladu s tim odlučite se kako on treba da izgleda iznutra.
Ogledala na plakarima su odlična varijanta, jer pored toga što daju estetiku prostoru, čineći ga vizuelno većim, produbljuju ga, ogledala imaju svoju praktičnu svrhu a to je da se pogledate svaki put kada ste pred izlaskom iz kuće.
Naručivanje plakara možete obaviti i online, tako što ćete posetiti web prezentacije salona nameštaja koji su oglašeni ispod našeg teksta, pročitati o karakteristikama, pogledati slike, uporediti cene, i kada se odlučite, posle par klikova i izvršene uplate, ovaj dragoceni organizator prostora u hodniku stiže na vašu adresu.

Plakari za hodnik – cena:

Cene se kreću od 22064 din. sve do 68649 dinara za eskluzivne modele šestokrilnih plakara, sa krilima od medijapana, sa visokim sjajem.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od salona namestaja gde mozete kupiti PLAKAR ZA HODNIK

Plakari za hodnik :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Plakari za hodnik
Napišite komentar:
Miodrag Kostic

Petak, 03.08.2018. 12:04

Cesto nam hodnici u kuci ili stanu ostanu neskorisceni. Idealan nacin da se oni popune jesu upravo plakari za hodnike. Plakar za hodnike ima svoju prednost time sto moze da se napravi po meri i na taj nacin potpuno iskoristi prostor u vasem hodniku.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 10.08.2017. 12:12

Kod plakara za hodnik je najvaznije da pronadjete pravi kvalitet. Ako se vec za njega odlucite, sigurno onda necete da pogresite. Po pitanju cena takodje necete nesto previse da pogresite i nema potrebe da se toliko brinete. Jednostavno, nigde ne mozete da prodjete sa cenama pristupacno.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 10:25

Vazno je samo da je ovde kvalitet dovoljno bitan i vazan. Druge stvar nisu bas toliko vazne.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 13.04.2017. 01:32

Moraju ovi plakari da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Simona Vucinic

Četvrtak, 30.03.2017. 07:46

Po pravilu je samo veoma bitno da budu bas onako dobrog i ozbiljnog kvaliteta.

Todor Markovic

Sreda, 15.03.2017. 08:15

Mi u hodniku imamo jedan plakar i mogu slobodno da kazem da smo sa jim bas onako zadovoljni.

Marta Dencevic

Četvrtak, 23.02.2017. 10:22

Moje licno misljenje je da su ovo plakari izuzetno bitni za svaki dan i prakticni u puno smislu te reci.

Janko Zivanovic

Utorak, 07.02.2017. 10:42

Najvaznije od svega je to da ovo budu bas onako kvalitetni plakari. Ako se vec za njih opredelite sigurno je samo to da se necete pokajati.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 26.01.2017. 09:59

Naravno da su ovi plakari veoma bitni. Ako se za njih opredelite veoma je vazno da od samog pocetka znate sta je kvalitet.

Petar Jankovic

Utorak, 10.01.2017. 08:35

Ovo je ipak posebna vrsta plakara koja u svakom slucaju ne bi treba da vam zauzme suvise prostora.

Nikolina Pantelic

Utorak, 20.12.2016. 10:15

Ja bih licno eliminisala plakar iz hodnika. Po meni je to nesto sto mi samo zauzima dosta prostora i tera me da brisem.

Ivan Stojanovic

Petak, 02.12.2016. 12:28

Ako mene pitate, plakari za hodnik su ipak nesto na sta u velikoj meri mozete da se oslonite da ce vam uvek biti od koristi i funkcionalnosti.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 02:35

Definitivno sam ustanovila da po pitanju cena plakara za hodnik, najpovoljniji je salon namestaja Rival.

Biljana Brankovic

Sreda, 26.10.2016. 06:17

To u oom trenutku moze da uradi iskljucivo neko ko tek treba da pravi kuci I ko prema tome ima tu mogucnost da sve od pocetka planira.

Marko Petrovic

Sreda, 31.08.2016. 09:04

Po meni je ubedljivo najbolje resenje da ostavite jednu posebnu prostoriju sa plakarima i nekom ostavom a da sa druge strane, izbacite plakare iz hodnika kako vam ne bi previse zauzimali mesta.

Dusan Markovic

Utorak, 26.07.2016. 01:05

Generalno nisam pristalica toga da se plakari stavljaju u hodnik. Smatram da hodnici treba da zauzimaju sto manje prostora i da se oko toga zaista ne treba previse opterecivati.

Ivana Petrovic

Utorak, 28.06.2016. 09:38

Ja licno u svojoj kuci nemam plakar za hodnik. Razlog je pre svega u tome sto prilikom zidanja kuce nismo predvideli mogucnost ugradnih plakara a hodnici nisu sami po sebi ipak dovoljne sirine da mogu da podrze neke druge.