Vratite se na mobilnu verziju sajta
Stolovi za dnevni boravak Stolovi za dnevni boravak - ovi saloni namestaja nude veliki izbor stolova za dnevni boravak. Saznajte kako da odaberete idealan sto za dnevnu sobu, kao i cene i akcije za kupovinu stola za dnevni boravak. www.navidiku.rs Stolovi za dnevni boravakSTOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK Beograd cena, prodaja STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK Pančevo cena, prodaja STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK Voždovac cena, prodaja STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK Vračar cena, prodaja STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK Zemun cena, prodaja STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK Zvezdara cena, prodaja

Stolovi za dnevni boravak

Kada kažemo sto za dnevni boravak, odmah pomislimo na klub sto koji je zatrpan raznim časopisima, grickalicama, tu je pepeljara i dnevne novine, a negde ispod svega toga nalazi se daljinski upravljač, vešto sakriven da niko ne može da ga nađe, a svima je potreban.
 
 
To je slika prosečnog domaćinstva i njihovog dnevnog boravka u večernjim časovima, kada su svi  na okupu. Naša priča će pratiti stolove za dnevni boravak, kako ih odabrati i uklopiti u celokupnu sliku enterijera.

Stolovi za dnevnu sobu

Slobodno se može reći da je dnevna soba najvažnija prostorija u celom domaćinstvu, jer porodica tu provodi najviše vremena. Dnevni boravak trebalo bi da predstavalja vas, odnosno vaš stil, ukus i afinitete. Na kraju, i goste primate upravo u ovom delu stana. Kada uređujete dnevnu sobu, morate voditi računa o funkcionalnosti prostora, kao i to da bi u njoj trebalo svi da se osećaju opušteno i prijatno.
Ljudi se opredeljuju za različite stilove: neko voli klasičan stil, neko moderan ili sofisticiran, a sto za dnevnu sobu će samo pratiti pravila koja određen stil nameće.

Kako odabrati sto za dnevnu sobu?

Stručnjaci za opremanje prostora savetuju da bez obzira na stil enterijera, u dnevnoj sobi uvek bude jedan sto na sredini i dva manja stola udaljena od glavnog. Kada govorimo o boji, sto mora pratiti ukupan ambijent, odnosno boju ostalih delova nameštaja, zidova i slično. Sa druge strane, sto možda može biti u sasvim različitoj boji od one koja dominira, čime ćete naglasiti upravo tu boju. 
Sto je potrebno postaviti tako da se nesmetano krećete kroz dnevni boravak, a mali sto je uvek pogodan za smeštanje sitnica, može biti praktičan a istovremeno služiti i kao ukras. Ipak, veličinu stola ćete odabrati u zavisnosti od veličine vašeg prostora, a pri tome se mora voditi računa i o visini ostalog nameštaja – dvoseda, troseda, fotelje, ugaone garniture... 
Kada je reč o materijalu izrade stola za dnevnu sobu, možete kombinovati materijale kao što je drvo, staklo, mermer... Vrlo su funkcionalni stolovi koji imaju sakrivenu donju policu. Uobičajeno je da se na njoj drže razni časopisi, sitnice itd. 

Stolovi za dnevni boravak – iskustva

Lep izgled i praktičnost, dva su uslova koja svakako mora da ispunjava vaš novi sto za dnevni boravak. Ukoliko se odlučite za sto zanimljivog dizajna, svakako ćete uneti lepu promenu u svoj prostor. 
 
 
Postoje stolovi koji imaju donju policu koja se može izvući, po potrebi, odnosno rotirati jer na sebi poseduje točkiće, pa vi tako dobijate dva stola umesto jednog, kada vam zatreba više mesta jer imate veće društvo na okupu.
Takođe, zanimljivi su set stolovi za dnevnu sobu. Ovde obično dobijamo kombinaciju tri stola, najvećeg, manjeg i najmanjeg koji su istog dizajna i baš zbog toga simpatični. Oni se mogu uklopiti u jedan, ali i predstavljati tri odvojene celine.
Pri izboru stola za dnevni boravak, vodite računa da će on davati važan šmek celoj prostoriji i na određen način, uticati na raspoloženje koje će vladati kada okupite vesele goste.

Stolovi za dnevni boravak – cena:

Da biste nabavili klub sto potrebno je izdvojiti od 1999 din. sve do 135.000 dinara za sto na razvlačenje, od drveta oraha, masivnog postolja i sa furniranom pločom stola.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od salona namestaja gde mozete kupiti STO ZA DNEVNI BORAVAK

Stolovi za dnevni boravak :

Proverite bogatu ponudu i saznajte koliko kostaju razliciti STOLOVI ZA DNEVNI BORAVAK

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Stolovi za dnevni boravak
Napišite komentar:
Jovana Stefanovic

Petak, 03.08.2018. 11:42

Ako vas interesuju kvalitetni stolovi za dnevni boravak ja vam savetujem da odete u salon namestaja Arredo jer cete kod njih pronaci najlepse stolove za dnevni boravak a pri tome da ne platite previse.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 10.08.2017. 09:54

Samo treba da znate da su ovi stolovi nesto sto je svima i vise nego potrebno. Sve drugo je koliko mi se samo cini, jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 10:15

U svakom slucaju stolovi za dnevni boravak nisu ni malo jeftini, kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 13.04.2017. 01:24

Po pravilu, ako nesto valja u celoj prici onda su svakako stolovi za dnevni boravak koji nisu ni malo jeftini.

Simona Vucinic

Četvrtak, 30.03.2017. 07:29

U Beogradu ima bas dosta mesta na kojima ovi stolovi mogu da se kupe po relativno povoljnim cenama.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 15.03.2017. 08:06

Sto se ovih stolova tice, kvalitet je pre ili kasnije uvek i vise nego ocigledan.

Marta Dencevic

Četvrtak, 23.02.2017. 09:24

Sto se tice ovih stolova, kvalitet treba da bude na prvom mestu. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.

Todor Markovic

Utorak, 07.02.2017. 10:32

Mogu samo slobodno da kazem da je ovo posebna vrsta krovova. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 26.01.2017. 09:39

Naravno da su ovo i vise nego kvalitetni stolovi. Ako mene licno pitate, ipak je vazno da ako to placate debelo da to onda bude i kvalitetno.

Janko Zivanovic

Utorak, 10.01.2017. 08:22

Samo je bitno da vam se sto za dnevni boravak uklopi sa ostatkom garniture.

Nikolina Pantelic

Utorak, 20.12.2016. 10:03

Ovo treba da bude sto koji je dovoljne velicine za dnevni boravak. Ne treba sad da bude nesto puno velik ali treba da bude dovoljna da na njega stane pice i neko manje posluzenje.

Petar Jankovic

Petak, 02.12.2016. 09:44

Licno mislim da su ipak stolovi za dnevni boravak uvek nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ce da pleni neki kvalitetnim ukusom i prostorom.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 02:20

Ukoliko trazite kvalitetne stolove za dnevni boravak onda u svakom slucaju traba da posetite salon namestaja Euroantis.

Biljana Brankovic

Sreda, 26.10.2016. 06:05

Steffes je zaista I vise nego fenomenalan salon namestaj koji ima veoma pristupacne cene I sirok izbor razlicitih komada veoma kvalitetnog namestaja.

Ivan Stojanovic

Sreda, 31.08.2016. 08:51

Ukoliko planirate da kupite kvalitetne stolove za dnevni boravak, onda je u svakom slucaju najbolje resnjee za vas da posetite salon namestaja koji se zove Steffes. To je salon nametsaja u koji mozete da imate puno poverenje.

Dusan Markovic

Utorak, 26.07.2016. 12:39

Voli kada su stolovi za dnevni boravak napravljeni od punog drveta. Medjutim, to su onda stolovima cija cena nije ni malo mala. U svakom slucaju na prvom mestu morate pre kupovine stola za dnevni boravak da znate sta zapravo zelite.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 27.06.2016. 10:09

U danasnje vreme mozete uvek pronaci sirok izbor stolova za dnevni boravak po veoma povoljnim cenama. naravno treba da obratiti paznju da to bude sto od punog drveta. jedino vam to garantuje kvalitet.