Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečiji kreveti na sprat
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečiji kreveti na sprat

Uvek je lepo kada svako dete ima svoj kutak, svoju sobu, međutim često se dešava da porodica ima samo jednu prostoriju namenjenu deci. Kada imamo dva najmlađa člana, na primer, obično je zgodno kupiti krevete na sprat, čime se dodatno štedi prostor.

 

 

I ne samo to. Deca jednostavno vole ovaj deo nameštaja svoje sobe, često se takmičeći ko će da spava gore.

Kreveti na sprat

Ovakvi kreveti su pogodni za bilo koji dom, prostor čine interesantnijim, i kao što smo naveli, veoma su praktični za stanove sa nedovoljno prostora. 

Hajde da se pozabavimo pitanjem kako zapravo izgledaju kreveti na sprat, pošto pretpostavljamo da velika većina vas, naših čitalaca upravo ima u planu da kupi jedan, i zbog toga i čita naš tekst.

Dakle, dečiji kreveti na sprat imaju zaštitnu ogradicu, i to kada govorimo o gornjem ležaju. Pored toga, poseduju merdevine koje su demontažne. Posebno dobra karakteristika koja će vam se sigurno dopasti jeste da se dečiji kreveti na sprat naknadno mogu razdvojiti u dva zasebna kreveta. 

Karakteristike dečijih kreveta na sprat

Saloni nameštaja poseduju web prezentacije na kojima možete pronaći širok izbor dečijih kreveta na sprat. Pored detaljno opisanih karakteristika, i slika iz više uglova, tu su i cene, koje možete uporediti. Naručivanje je u svega par klikova, pa za najkraće vreme, vaša deca će u svojoj sobi imati ovaj zanimljiv komad nameštaja.

Dakle, možete se susresti sa krevetima koji imaju širinu 80 i 90 centimetara, dužinu 190 i 200 cm, a postoje i ekstra dužine, 210 i 220 cm. Kod ovakvih modela izvršićete manju doplatu na standardnu cenu ležajeva. 

Kada govorimo o visini, uzglavlje je 160 cm, dok je visina od sajtne donjeg kreveta do sajtne gornjeg, 68 centimetara.

Dizajn dečijih kreveta na sprat

Naravno, potrebno je da se kreveti na sprat lepo uklapaju u celokupan ambijent i enterijer dečije sobe. Iz tog razloga, proizvođači nude mogućnost bajcovanja, odnosno toniranja nekom od nijansi ekološki transparentnih premaza. Glavna osobina ovakvog nijansiranja jeste što se dozvoljava vidljivost teksture drveta.

 

 

Sa druge strane, dečiji kreveti na sprat se mogu farbati nekom od preko 1680 nijansi punih pokrivnih akrilnih boja, a sve po dogovoru, u skladu sa vašim željama i željama najmlađih članova porodice. 

Kada je reč o podlozi za dušek, letvice su obično izrađene od bukovog masiva. Raspitajte se da li su u cenu kreveta na sprat uključene i cene dušeka. 

Kada birate dušek, veoma je važno da on bude kvalitetan, jer je vaše dete u rastu i razvoju, pa je neophodno da dušek dobro podupire kičmu. Kada dete na njemu leži, potrebno je da bude više ulegnut na mestima na kojima je najveće opterećenje, kao što su ramena i kukovi,  a manje ulegnut na mestima gde je pritisak manji, kao što su stopala i ruke. Kada dete ustane sa dušeka, on mora biti ravan.

Nadamo se da smo ovim našim tekstom otklonili eventualne nedoumice, te vam pružili korisne informacije, ako ste se zaputili u obližnju prodavnicu nameštaja da obradujete vaše mališane novim krevetima na sprat. 

Dečiji kreveti na sprat – cena:

Cene se kreću od 21542 din. do 36599 dinara, u zavisnosti od modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Nikola Majstorovic
Po meni su deciji kreveti na sprat jako korisna i prakticna stvar. Najbolja odlika njihova je to sto stede prostor u decijoj sobi. Mi smo nasoj deci takav krevet kupili u salonu namestaja Virgo i prezadovoljni smo.
Milen Jovanovic
Deciji kreveti na sprat su ubedljivo najbolji kreveti koji postoje. Ukoliko se odlucite upravo za ove krevete, oni vas pre ili kasnije sigurno necete izneveriti. Sa cenama su takodje ovo veoma pozeljni kreveti.
Lea Stankovic
U svakom slucaju moraju oni da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Potreban je tu ipak jedan poseban kvalitet.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju su ovo i vise nego posebni kreveti koji moraju da se lepo plate. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego dobri kreveti u ciji kvalitet je najbolje po meni da se sami uverite.
Mihajlo Nastasovic
Mi smo po ovom pitanju zaistapronasli i vise nego kvalitetne krevete.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ne voli decije krevete na sprat posto uvek imam osecaj da bi deca sa njih mogla da padnu.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta kreveta. Ukoliko se vec z anjih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Ne znam samo ko jos ocekuje nieki veliki kvalitet to se tice decijih kreveta na sprat.
Janko Zivanovic
Sto se tice ovih kreveta, odmah treba da se odlucite za kvalitet. U suprotom slucaju se sigurno necete pokajati.
Nikolina Pantelic
I vise je nego suvisno da se kaze, koliko je samo potrebno da imate malu sobu da kupite deciji krevet na prat. Tako cete sigurno moci da dosta ustedite na prostoru.
Petar Jankovic
Svakako su ovi kreveti nesto sto je potrebno kada pricamo o kvalitetnoj ustedi prostora.
Jana Stankovic
Deciji kreveti na sprat mogu da popirlicno ustede na prostoru. Takodje, po tom pitanju onda trebad a se opredelite iskljucivo na kvalitet. Zato treba da posetite salon namestaja Dekor As.
Ivan Stojanovic
Deciji kreveti na sprat vam svakako mogu olaksati zivot. Ukoliko imate malu deciju sobu a dvoje ili vise dece, onda je svakako najbolje da to bude krevet na sprat. Mogu sada da se nadju po veoma povoljnim cenama i odlicnim kvalitetom.
Biljana Brankovic
ta usteda na prostoru je narocito nitna ukoliko imate vise dece a mali stan u kojem zivite.
Marko Petrovic
Deciji kreveti na sprat sigurno da mogu da budu od velikog znacaja kada govorimo o ustedi prostora. pri tome, moguce je cak sta vise na ovaj nacin ustediti i na novcu.
Dusan Markovic
Ukoliko imate dvoje dece i zelite da napravite ustedu na prostoru onda je u svakom slucaju potrebno da kupite deciji krevet na sprata. neka prosecna cena po kojima se ovo kreveti krecu se krece odnekih 30000 dinara pa na vise.