Kauči

0.0 | 0 ocena
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kauči
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kauči

Kada govorimo o enterijeru, odnosno uređenju prostora, pa u sklopu toga o dnevnim sobama, kauči su deo nameštaja koji ne smemo preskočiti. Oni su bili i ostali popularni. Na njima se toliko fudbalskih utakmica odgledalo, filmova i serija, ispilo se bezbroj kafa i vođeno je nebrojeno zanimljivih razgovora ukućana i njihovih gostiju. Kauč jednostavno, morate imati u svojoj dnevnoj sobi.

 

Kauč

Kauče možete pronaći u različitim bojama i dezenima. Obično saloni nameštaja nude uslugu, da kada odaberete željeni model kauča, dalje birate u kojoj boji biste želeli da bude izrađena presvlaka. Centralni deo kauča može biti na primer, kraljevski plav, dok ivice, levo i desno, mogu biti recimo, u zagasito sivoj, koja smiruje plavu boju. Na taj način je moguće smisliti bezbroj kombinacija, a vi ćete se odlučiti za onu koja odgovara vašim afinitetima.

Kada govorimo o dimenzijama, one takođe variraju, ali obično kauče možete naći u varijantama, širina 225 cm, dužina 85 cm i visina 70 centimetara.

Klasični modeli kauča će se lako uklopiti u enterijer vaše dnevne sobe, odnosno u one prostorije stana koje služe za druženje, dok se noću veoma lako pretvaraju u spavaću sobu. 

Kauči mogu posedovati takozvanu val oprugu, uz pomoć koje se on lako pretvara u ležaj. Ovo je posebno zgodno kada vam zatreba dodatan krevet, a vi ga nemate. Ponekad gosti moraju prenoćiti  u našem domu, da ne bi plaćali skupe hotele, a sa druge strane, ne bi im bilo dovoljno udobno ako bi spavali na kauču koji nije razvučen.

Iz tog razloga, mogućnost kauča da se rasklopi, položi i postane bračni krevet, zaista je idealna. Ne samo za goste, veći i vi sami možete koristiti svoj kauč kao francuski ležaj, za dobar odmor i zdrav san.

Ljudi obično vole praktičnost u svakom smislu, prilikom odabira nameštaja, pa će tako voleti da čuju da većina modela kauča ima prostor za odlaganje posteljine. Kada se kauč, posle noći, ujutru ponovo pretvori u nameštaj za sedenje, trebalo bi brzo i jednostavno ukloniti posteljinu. Prostim izvlačenjem fioke, i njenim vraćanjem na mesto, ponovo štedite na prostoru ali i na vremenu – ne morate posteljinu odlagati u ormane namenjene za to.

Kauči – iskustva

Ponekada je baš lepo ali pomalo i zamorno obilaziti salone nameštaja po celom gradu i gledati sve modele kauča – jer njih zaista ima veoma mnogo. Današnji savremeni internet svet vam omogućava da pogledate katalošku ponudu salona nameštaja preko zvaničnih sajtova te da u par klikova naručite željeni deo nameštaja.

 

 

Naravno, pre toga možete pogledati mnogobrojne modele kauča, njihove slike iz više uglova, pročitati o karakteristikama, odnosno od čega je rađena presvlaka, od kakvog materijala je urađena ispuna, lako se mogu uporediti cene, i na kraju ćete svakako doneti ispravnu odluku o kupovini.

U zavisnosti da li je željeni model kauča trenutno na stanju, to jest, da li želite već gotove modele, ili je potrebno da se izradi kauč koji ima presvlaku drugačijih boja, možda će biti potrebno da sačekate nekoliko dana pre nego što prelep i udoban kauč bude krasio vašu dnevnu sobu.

Kauči – cena:

Cena kauča se kreće u proseku od 12990 din. sve do 65255 dinara za pojedine modele. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Ako vam trebaju kauci moja preporuka je da posetite salon namestaja Big i necete se pokajati jer su zaista najbolji sa ponudom kada su kauci u pitanju.
Milen Jovanovic
Kod kauca je ukoliko mene pitate veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Nije tu onda samo poenta u tome da jeftino prodjete vec da zaista dodjete do pravog kvaliteta na vreme.
Lea Stankovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, kauci moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu su oni nesto sto mora da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Sto se njih tice, kvalitet je nesto sto ce pre ili kasnije da sigurno dodje do izarazaja. Nista tu ne treba da vas cudi.
Mihajlo Nastasovic
Sto se kauca tice, kvalitet je i vise nego vazan. Bar smo mi to osetili na nasoj kozi.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, kauci su i vise nego potrebni i vazni. Sve drugo je mnogo gore resenje.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, sto se tiuce kauca, najvaznije od svega je da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Licno bas volim kada je kauc udoban. To je po meni ipak jedino nesto sto je normalno.
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da sto se ovoga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet.
Nikolina Pantelic
Ja ni u jedan salon nametsaja nema poverenje. Sve su to prevaranti, a o kvalitetu namestaja ne zelim ni da pricam.
Petar Jankovic
UKoliko mene pitate po pitanju kauca, ubedljivo je najbolje resenje da posetite neki provereni salon namestaja u koji prema tome mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Po pitanju kauca, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite salon namestaja Steffes.
Biljana Brankovic
Naravno da je bitna stavka, narocito kada se uzme u obzir da prosecan stanovnik Srbije koliko je vredan polovinu svog zivota provede na kaucu.
Ivan Stojanovic
Kauce je veoma bitna stavka u zivotu svakog modernog i savremenog coveka. Zbog toga, kauc trebad a bude izuzetno elegantan. Virgo namestaj je mesto u koje mozete da imate puno poverenje i koje slobodno mozete da posetite kada govorimo o kvalitetnom namestaju.
Dusan Markovic
Kada pricamo o kvalitetnim i pristupacnim kaucima, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite salon namestaja Masis Design. Cene po kojima mozete kupiti kauce u tom salonu namestaja su zaista i vise nego povoljne.
Marko Petrovic
Veoma kvalitetan kauc sam kupio u Salonu namestaja Djeram na Zvezdari. Nekako sam bas zadovoljna kvalitetom i uslogom. Opredelio sam se bas za ovaj salon zbog njegove blizine mom stanu. Ovaj salon koliko je meni poznato radi i besplatnu isporuku.