Vratite se na mobilnu verziju sajta
Trosedi Trosedi - ovi saloni namestaja nude veliki izbor troseda. Saznajte sve o trosedima sa razlicitim mehanizmima, kao i cene i akcije za kupovinu troseda. www.navidiku.rs TrosediTROSEDI Beograd cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Pančevo cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Novi Beograd cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Čukarica cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Savski venac cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Voždovac cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Vračar cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Zemun cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Zvezdara cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja TROSEDI Novi Sad cena, Trosedi na razvlacenje, Trosedi na rasklapanje, Trosedi prodaja

Trosedi

Trosed, dvosed i fotelja, nekako su nezaobilazni trio kada je opremanje dnevne sobe u pitanju. Oni uvek idu zajedno, upotpunjuju se, odnosno, sa njima je dobro društvo uvek na okupu, uz veselu večernju atmosferu. 
 
 
Mi ćemo u našem tekstu govoriti o trosedima, koje su njihove dobre karakteristike, i zašto da baš vi nabavite jedan dobar trosed za vašu dnevnu sobu.

Trosedi na razvlačenje

Evo jednog troseda, koji očas posla može postati pravi pravcati bračni krevet. Preko dana, on ukrašava sobu u kojoj borave svi ukućani, a noću vam praktično koristi prostor, tako što ćete ga jednostavno razvući i u njega se udobno smestiti sa svojom lepšom/jačom polovinom. 

Trosedi na rasklapanje

Sa druge strane, uvek se može dogoditi da vam dođu gosti, koji će prenoćiti u vašem domu, pa ih jednostavno možete smestiti na trosed koji ćete rasklopiti. Ujutru ga opet samo sklopite, najčešće u jednom potezu, i opet ste dobili slobodan prostor.
Praktičnost i udobnost, su prve karakteristike koje preporučuju trosed na rasklapanje i zašto bi trebalo da ga imate.

Trosedi sa mehanizmom

Kada govorimo o trosedima sa mehanizmom, priča nas opet vraća na noćno korišćenje ovog dela nameštaja, koga u položaj za spavanje možete rasklopiti u jednom potezu. Oni poseduju dušek, koji je namenjen za zdravo svakodnevno spavanje, a pored toga imaju i relax naslone za glavu i ruke, koji omogućavaju udobnije sedenje. 
Trosedi sa mehanizmom mogu se pohvaliti visokokvalitetnom finalnom izradom, kao i to da se mogu poručiti u širokom spektru boja, kao i u više vrsta koža.

Kožni trosedi

Kožni trosedi predstavljaju oličenje stila i ukusa, i savršeni su kako za dnevne sobe, tako i za poslovne prostore u kojima primate svoje klijente i poslovne partnere. Osećaj udobnosti i mekoće, koju pruža koža, preporučuju kožne trosede kao obavezne delove vašeg nameštaja. 
 
 
Oni poseduju visoke naslone za udobno sedenje, ram je čvrst i od punog drveta, dimenzija mogu biti, na primer od 220 cm širina x 98 cm dubina x 86 cm visina.

Trosedi sa žičanim jezgrom

U salonima i na web prezentacijama salona nameštaja, možete pronaći predstavljene osnovne modele, koje možete prilagoditi svojim željama i potrebama. To se čini u slučajevima kada želite po meri: sedeći, odnosno ležeći deo, zatim vrste mebl štofa, oblik i dimenziju stranica, visine za sedenje ili spavanje, potom vrste punjenja (može biti pomenuto žičano jezgro ili sunđer), oblik i tvrdoću jastuka, kao i vrste i oblik nogica (metalne, drvene, plastične...).
Ono što je vaš zadatak jeste da tačno znate sa kolikim prostorom raspolažete, a ostalo je na salonima nameštaja da vam ponude trosed po želji od modela koji su izloženi ili da se napravi varijanta specijalno za vas, koja će ispuniti sve vaše zahtevne kriterijume.

Trosedi – cena:

Za trosede je potrebno izdvojiti u proseku od 26990 din. sve do 64990 dinara za pojedine ekskluzivne modele.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

TROSEDI su idealni za dnevne boravke - pogledajte različite modele!

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Trosedi
Napišite komentar:
Matija Lukic

Petak, 03.08.2018. 11:13

Trosedi su namestaj koji se veoma puno koristi kako u stambenom tako i u poslovnom prostoru. Najbolju ponudu troseda po meni ima salon namestaja Dorijana.

Lea Stankovic

Četvrtak, 10.08.2017. 09:19

Kada pricamo o trosedima, veoma je vazno da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvaltiet. Druge stvari po meni onda zbog toga sigurno nisu bas toliko vazne kao sto bi za pojedine ljude mogle da budu.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 15.05.2017. 09:53

Sto se mene licno tice, nikada oni nisu bili nesto previse jeftini.

Simona Vucinic

Četvrtak, 13.04.2017. 12:56

Po pravilu su svi ovi trosedi nesot sto pre ili kasnije treba da se plati i bez cega se ne moze.

Marta Dencevic

Četvrtak, 30.03.2017. 07:23

Po pravilu su oni uvek bili nesot posebno. Ukoliko se bas za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.

Marta Dencevic

Sreda, 15.03.2017. 08:02

Mi smo sa trosedima uvek imali bas onako dobro iskustvo i retko smo pravili neke promasaje.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 23.02.2017. 09:15

Licno mislim da kod nas trosedi i nisu bas nekog narocitog kvaliteta. To u svakom slucaju i nije bas dobro.

Nikolina Pantelic

Utorak, 07.02.2017. 09:17

Licno mislim da kod nas trosedi i nisu bas nekog narocitog kvaliteta. To u svakom slucaju i nije bas dobro.

Petar Jankovic

Utorak, 10.01.2017. 08:15

Imaju sada i trenutno da se trosedi kupe u raznim radnjama i to po manje vise veoma povoljnim cenama.

Ivan Stojanovic

Utorak, 20.12.2016. 08:50

Licno mislim da u ovom trenutku ne postoji neki bas veliki broj salona namestaja a samim tim i ponude troseda. Sve se to koliko mogu da vidim svodi na isto.

Ivan Stojanovic

Petak, 02.12.2016. 09:35

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni trosedi, sva sreca pa u danasnje vreme postoji veoma veliki broj razlicith salona namestaja u kojima mozete da kupite samo proverene proizvode.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 02:13

Veoma kvalitetn trosede mozete da kupite u salonu namestaja Zims. To je samim tim salon namestaja u koji mozete da imate puno poverenje.

Biljana Brankovic

Sreda, 26.10.2016. 05:56

nekada je u moje vreme imalo svega nekoliko salona namestaja ali si zato brate mili imao veliki izbor pa biraj sta ti se svidja. Sada je sve drugacije.

Marko Petrovic

Sreda, 31.08.2016. 08:25

Ukoliko planirate da kupite kvalitetne trosede, onda je u svakom slucaju najbolje resnje za vas da posetite salon namestaja Steffes. To je samlon namestaja u koji mozete imati puno poverenje i koji slobodno mozete posetiti tokom radnog vremena.

Dusan Markovic

Utorak, 26.07.2016. 12:11

Ukoliko vam je potreban kvaltetan trosed, onda treba da budete spremni da izdvojite minimum 300 eura. To je neka standardna cena u kju se i sami mozete uveriti ukoliko posetite neke od mnogobrojnih salona namestaja.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 23.06.2016. 09:23

Veoma kvaliteni trosedi se mogu kupiti u salonu namestaja leokom. cene su i vise nego povoljne i pristupacne. Ipak cene nisu bas u potpnosti za potcenjivanje. Kazem to zbog toga sto se radi na provm mestu o stilskom namestaju.