Vratite se na mobilnu verziju sajta
Ugaone kuhinje Ugaone kuhinje - ove firme nude veliki izbor ugaonih kuhinja. Saznajte od cega se prave ugaone kuhinje i kako da optimalno iskoristite prostor u domu ovakvim resenjem, kao i cene i akcije za kupovinu ugaone kuhinje. www.navidiku.rs Ugaone kuhinjeUGAONE KUHINjE Beograd cena, prodaja UGAONE KUHINjE Pančevo cena, prodaja UGAONE KUHINjE Novi Beograd cena, prodaja UGAONE KUHINjE Čukarica cena, prodaja UGAONE KUHINjE Rakovica cena, prodaja UGAONE KUHINjE Savski venac cena, prodaja UGAONE KUHINjE Stari grad cena, prodaja UGAONE KUHINjE Voždovac cena, prodaja UGAONE KUHINjE Vračar cena, prodaja UGAONE KUHINjE Zemun cena, prodaja UGAONE KUHINjE Zvezdara cena, prodaja UGAONE KUHINjE Barajevo cena, prodaja UGAONE KUHINjE Mladenovac cena, prodaja UGAONE KUHINjE cena, prodaja

Ugaone kuhinje

Možda živite u romantičnom potkrovlju ili malom stanu? Ukusno opremljena ugaona kuhinja biće pravo rešenje za vas. Osmišljavanje ovakve kuhinje je prava mala avantura i izazov, ali ćete rezultatom na kraju sasvim sigurno biti više nego zadovoljni.
 
 
Na primer, male kuhinje pod kosinom, uz malo truda i planiranja, mogu biti i te kako lepo uređene i moderne.

Opremanje ugaonih kuhinja

Postoje kuhinjski elementi koji se proizvode baš za kuhinje koje se nalaze u potkrovlju, ali vi takođe možete uraditi elemente po svojoj meri, za vašu malu kuhinju, koristeći pri tome svaki milimetar prostora. 
U zavisnosti od oblika prostorije, ugaone kuhinje koje imaju oblika latiničnog slova L, veoma su zgodan način da se uštedi prostor. 
Na sredini kuhinjskog prostora, umesto klasičnog stola, može se postaviti ugradni pult sa barskim stolicama. On će imati funkciju trpezarijskog stola. Sa druge strane, možete postaviti šank da bude na mestu koje kuhinju spaja sa dnevnim boravkom, pa će to postati omiljeno mesto na kome se okuplja porodica i prijatelji.
Ukoliko imate malu radnu ploču, spomenuti pult će vam dobro doći. 

Ugaone kuhinje od drveta

Drvo kao materijal nikada neće izaći iz mode. Ovakve kuhinje su lepe i deluju neutralno, pa će se uklopiti sa ostatkom stana, bez obzira kakav stil uređenja je zastupljen. Pošto je u pitanju manji prostor, naš savet je da odaberete svetlo drvo, a da izbegavate one sa tamnim premazima i lakovima. Svetla boja drveta dodatno će otvoriti vaš prostor i učiniti ga vizuelno većim.

Ugaone kuhinje od medijapana

Medijapan je veoma popularan, moderan i kvalitetan materijal, koga mnogi ljudi žele u svojoj kuhinji. On je zgodan za farbanje, pa se ovde možete igrati bojama. Kao što smo napomenuli, svetle i vesele boje će učiniti vašu kuhinju prostranijom i svetlijom. 

Dekoracija ugaone kuhinje

Najpre, potrebno je da izbacite sve ono što ne koristite i što više nema nikakvu svrhu. Nasuprot tome, uvek nađite mesta za saksiju sa začinskim biljem čime ćete značajno oplemeniti svoj prostor. 
 
 
Ogledala su jako važna, jer će učiniti prostor većim, a i umetnička slika koja poseduje vedru tematiku, takođe je poželjna u kuhinji. Ukoliko kuhinja nema prozore, obavezno je staviti ogledalo na jedan zid koje će prostoru dati na dubini.

Šta je još važno kod opremanja ugaonih kuhinja?

Napomenućemo tri stvari a to su: dobra ventilacija za otpuštanje mirisa, odlična osvetljenost i kvalitetna izolacija. Još jedno od pravila pri opremanju malih ugaonih kuhinja glasi da zidovi treba da budu hladnih i svetlih boja. 
Kuhinja pod uglom, čak i ako ima sasvim male dimenzije, biće sasvim dovoljna da se u nju smesti mali frižider, sudopera, šporet sa rernom i aspirator. Aspirator postavljen iznad šporeta neće oduzeti na prostoru. 
Frižider, šporet i sudopera, trebalo bi u ugaonoj kuhinji da obrazuju trougao, da bi korišćenje kuhinje bilo funkcionalno i praktično. 
Da bi se što više dobilo na prostoru, potrebno je postaviti viseće elemente koji idu u visinu koliko god je to moguće. Prednji delovi ovih elemenata, ili takozvani frontalni delovi, trebalo bi da budu od stakla, kako bi se stvorio utisak što većeg prostora. 
Mašta i praktičnost, dva su osnovna uslova kod opremanja malih ugaonih kuhinja, čime dobijate maksimalno iskorišćen prostor u kome ćete svakodnevno uživati sa svojom porodicom.

Ugaone kuhinje – cena:

Za ugaone kuhinje potrebno je izdvojiti od 243 do 270 evra po metru dužnom, dok je cena za medijapan od 342 do 380 evra po dužnom metru. Cena se odnosi na gornje i donje elemente zajedno. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontkaktirate firme ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

UGAONE KUHINJE su veoma praktične i moderne. Pogledajte različite modele!

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Ugaone kuhinje
Napišite komentar:
Milana Aleksic

Ponedeljak, 30.07.2018. 11:51

Po meni ugaone kuhinje ne mozu adekvatno da se uklope u sve prostore, Za njih definitivno morate da imate odgovarajuci prostor. takodje, cuo sam da su i veoma skupe pa se definitivno moze postaviti pitanje koliko se one mogu isplatiti.

Ivana Petrovic

Četvrtak, 10.08.2017. 08:54

Ugaone kuhinje jesu veoma prakticne ali i pored toga ne treba to nesto posebno da vas zavara. Cesto su cene nesto jace i onda se uvek moze postaviti pitanje koliko zapravo to moze da se uklopi u neku stvarnu cenu.

Petar Jankulovski

Sreda, 09.08.2017. 01:13

Jesu ugaone kuhinje nesto sto je posebno dobro ali je isto tako veoma bitno i da se one na jedan samo savrsen nacin uklope u prostor koji je u pitanju. Sa cenama takodje ne treba nesto previse da brinete, one su ipak koliko - toliko kvalitetne.

Marina Zivkovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 09:35

Po pravilu, samo treba da znate da su ovo zaista i vise nego dobre kuhinje, kako god da okrenete.

Stojance Ristovski

Ponedeljak, 15.05.2017. 08:45

Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to u svakom slucaju moderne kuhinje bez kojih se u svakom slucaju ne moze.

Jovana Milinkovic

Sreda, 26.04.2017. 04:22

Ukoliko bi nesto trebalo da valj u celoj prici, onda su to ugaone kuhinje. Sve drugo je samo gubljeje vremena.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 13.04.2017. 11:36

Po pravilu su ovo kuhinje koje trebaju i moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Lea Stankovic

Četvrtak, 30.03.2017. 07:12

Sto se ovih kuhinja tice, kvalitet je sigurno nesto sto vam pre ili kasnije ne gine. Sve ostalo je po meni samo jedno prosto gubljenje vremena.

Filip Milutinovic

Sreda, 29.03.2017. 01:10

Sto se tice ovih kuhinja, kvalitet je sigurno nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je mnog losije resenje.

Simona Vucinic

Sreda, 15.03.2017. 07:19

Sto se ovih kuhinja tice, pre ili kasnije cete se sigurno odluciti za kvalitet.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 23.02.2017. 08:36

Pre svega, mogu samo slobodno da kazem da su ovo kuhinje zaista i vise nego dobrog kvaliteta.

Marta Dencevic

Utorak, 07.02.2017. 08:28

pre svega, sto se ovih kuhinja tice, odmah treba da znate da se sa njima i nije bas previse igrati. Njihove cene nisu ni malo jeftine.

Todor Markovic

Četvrtak, 26.01.2017. 08:54

Nisu bas nesto ugaone kuhinje. Mislim da i nisu bas nesot narocito dobrog kvaliteta.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 10.01.2017. 07:20

Kada vec pricamo o ovim kuhinjama odmah treba da znate da je veoma vazna stvar da se od samog pocetka jasno odlucite za kvalitet.

Janko Zivanovic

Utorak, 20.12.2016. 08:07

Samo po ovom pitanju treba da se odlucite za kvalitet i verujte mi sigurno se kasnije necete pokajati.

Nikolina Pantelic

Petak, 02.12.2016. 09:25

Ukoliko imate vec kuhinju koja na neki nacin ima neki ne toliko kvalitetan prostor, ipak, tu pre svega mislim na prostor koji nije geometrijski isprava, u tom smislu je ubedljivo najbolje resenje da posetite nekog provereno stolara koji vam moze napraviti kvlaitetnu ugaonu kuhinju.

Petar Jankovic

Četvrtak, 01.12.2016. 02:04

Ako su vam potrebne vec kvalitetne ugaone kuhinje, idealno resenje je da posetite neko mesto gde mozete da imate mogucnost izbora.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 01:37

Kada vec pricamo o ugaonim kuhinjama, verovaton je onda najbolje resenje da posetite salon Drvoprof - Plus i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

Biljana Brankovic

Sreda, 26.10.2016. 02:25

Bas sam nesto relativno skoro razgledala ugaone kuhinje i mogu slobodno da kazem koliko sam samo bila frapirana sa cenama.

Ivan Stojanovic

Sreda, 31.08.2016. 07:24

Ugaone kuhinje moga da se na poprilicno dobar i kvalitetan nacin usklade sa odredjnim tipom prostora.

Dusan Markovic

Utorak, 26.07.2016. 09:43

Kada pricamo o kvalitetnim ugaonim kuhinjama, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite namestaj po meri Sezam Plus. Ovo je sigurno jedno pouzdano mesto u okje mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 27.06.2016. 09:36

Ovaj tip kuhinje ne moze adekvatno da se uklopi u sve prostore, Za njga definitivno morate da imate odgovarajuci prostor. takodje, cuo sam da su i veoma skupe pa se definitivno moze postaviti pitanje koliko se one mogu isplatiti.