Police

5.0 | 1 ocena
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Police
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Police

Jedno je sigurno: bez polica se nijedan lepo i funkcionalno opremljen dom ne može zamisliti. Police na sebi zaista sve i svašta mogu poneti: od knjiga, preko raznih ukrasa, skulptura, uramljenih fotografija... I svega onoga što želite da vam uvek bude pred očima.

 

Police za dnevnu sobu

Najčešće ćemo ih pronaći u dnevnim sobama, mada to nije isključivo pravilo. Slobodno možemo reći, da koliko god prostora da imamo, uvek nam fali još jedna polica! 

Ljudi obično vole kreativno urađene police, koje će ne samo vršiti svoju praktičnu funkciju, već će i na oko biti lepe, odnosno pleniti svojom estetikom, te se savršeno uklapati u ostatak ambijenta i enterijera vašeg prostora.

Police mogu biti najrazličitijih oblika, na takav način ofarbane i prelakirane da imaju visok sjaj. Jer, kao što smo naveli, ovi delovi nameštaja imaju funkciju da nam ulepšaju prostor, kako životni, tako i radni.

Police za kancelarije

U poslovnim prostorima, uvek se javlja potreba za policama. Postoji mnogo kancelarijskog pribora, koji često mora biti na dohvat ruke, pred očima, pa su police idealno rešenje za to. Na lep način dekorisane, ostavljaće prijatan utisak na vaše poslovne partnere i klijente, saradnike...

Kako odabrati police?

Police koje imaju prave linije, najviše se koriste u enterijerima, upravo zbog lake montaže i manipulacije, ali i brze i jednostavne izrade. Mogu biti izrađene od medijapana ili iverice čije su ivice kantovane, čime se dobija utisak da je polica napravljena iz jednog komada. 

Ukoliko se police izvode bez leđa, mora se povesti računa o njihovom postavljanju i fiksiranju za zid i pod. 

Od polica je moguće napraviti različite forme, sa bočnim stranicama ili bez njih, i police uvek mogu delovati maštovitije i drugačije. Inspiracija za lepe oblike uvek postoji, i u salonima nameštaja pronaći ćete lep izbor polica koje će sigurno zadovoljiti vaše visoke i zahtevne kriterujume opremanja životnog i radnog prostora.

Police u zaobljenoj formi

Ovo je vrsta polica koje su u poslednje vreme postale veoma popularne. Posebno ih voli mlađa populacija, i mogu se izvesti u različitim dimenzijama, po dužini i širini. Materijal koji se najčešće koristi za njihovu izradu je medijapan, upravo zbog zakrivljenih formi i preciznije izrade. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da sa ovakvim policama možete načiniti neki svoj raspored na zidu, bez nekih posebnih pravila. 

 

Police – iskustva

Ideja za izradu polica ima zaista mnogo, a jedna od najoriginalnijih je polica koja je u obliku drveta, pa na njoj načinjena biblioteka. Već vam se dopada, zar ne? Ovako nešto sigurno nema svako, stoga bi trebalo da znate da je ta varijanta nešto skuplja zbog složenosti izrade. 

Takva polica je izrađena od medijapana, i to posebno obojenog, pri čemu će se grane drveta posebno uklapati i pričvršćavati na zid. Kada ovakva polica u obliku drveta bude gotova, knjige možete složiti u najrazličitijim položajima, čime dobijate najoriginalniji dekor u svojoj dnevnoj ili radnoj sobi.

Pustite mašti na volju, kombinujte sa modelima koji se nalaze u ponudi salona nameštaja, i na kraju, slika vašeg enterijera koju budete dobili, svakako će pleniti originalnošću i lepotom. 

Police – cena:

Cena zidnih polica je u rasponu od 1499 dinara sve do 5799 din;

TV police, od 6530 din. sve do 52699 dinara za TV policu od bagremovog masiva;

Staklene police, od 1401 din. do 2420 dinara za neke modele staklenih etažera:

Drvene police, od 2620 dinara, sve do 19390 dinara, za polični element sa pet polica, antikne obrade.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Izrada polica po meri

Izrada polica po meri

Cena na upit
Drvena polica sa rezbarijom
Nedostupno

Drvena polica sa rezbarijom

Cena: 70 eur.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Milen Jovanovic
Kod polica je najvaznija stvar u tome da nisu nesto previse skupe. Mada, naravno sve zavisi od toga od kog se materijala tacno izradjuju. Ove stolice su zbog toga nesto sto bi u svakom slucaju trebalo da se posebno plati.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, police su ipak nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sve police moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljnje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Sto se polica tice, sigurno je samo to da se trebate odluciti za kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje pre ili kasnije.
Mihajlo Nastasovic
Moje licno misljenje je takvo da su ove police nesto sto treba da se debelo plati.
Marta Dencevic
Po meni je samo vazno kada govorimo o postavljanju polica, buedte bas onako kreativni.
Todor Markovic
Najvaznija stvar sto se tice polica je ta da se uradi da sve bude kvalitetno. Samo tako mozete da budete sigurni da necete lose proci.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice polica, licno morate da znate da je veoma bitno da se opredelite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.
Janko Zivanovic
One se mogu bez problema kupite u razlicitim salonima namestaja i to po uvek nesto povoljnim cenama.
Nikolina Pantelic
Ja iskreno i nisam neki veliki ljubitelj polica iz jednog prostog razloga sto se na njima skuplja prasina i onda ja to uvek moram cesto da brisem i da cistim.
Petar Jankovic
Licno mislim da je idealno resenje po pitanju stolica da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnim policama, samo treba da posetite salon namestaja Euroantik i da se tamo uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
I ja sam cula da Steffes ima veoma kvalitetne police koje su zaista I vise nego dobrog kvaliteta.
Ivan Stojanovic
Po pitanju kvalitetnih polica, najbolje je da posetite salon namestaja Steffes i da se licno uverite u njegov kvalitet.
Dusan Markovic
I ja sam cuo, od nekoliko prijatelja, da je Dekor As veoma korisna radnja koja sve svoje usluge pruza izuzetno kvalitetno u Beogradu. Cene po kojima mozete kupiti police u toj prodavnici su bas povoljne.
Marko Petrovic
Veoma kvalitetne police sam kupovao u Dekor AS u Beogradu. Veoma sam zadovoljan estetski sa njim. Odlicno su se uklopile u dnevni boravak. takodje, cene je bila negde oko 4000 dinara sto nije ni previse a ni premalo.