Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Vitrine
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Vitrine

Stilska, retro ili moderna vitrina? Koju god da imate ili tek planirate da je kupite, svakako se slažete sa nama da je to deo nameštaja koji deluje izuzetno otmeno i na specifičan način oplemenjuje životni ili radni prostor.

 

 

U domaćinstvima, vitrine ćemo najčešće pronaći u dnevnim sobama ili trpezarijama. Mogu se pronaći u različitim modelima, kao i veličinama, pa je potrebno samo da odaberete takvu vitrinu koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor, njegov već postojeći enterijer ali i sveukupni ambijent.

Vitrine od punog drveta

Iverica ili univer i medijapan, veoma su popularni materijali, što zbog svoje estetike, što zbog privlačne cene. Međutim, puno drvo ili masiv, ipak ništa ne može zameniti. Za nešto skuplju cenu, dobija se prvoklasni kvalitet, jer puno drvo je materijal koji nikada neće izaći iz mode. 

Drvo je materijal koji je topao, i na sebi specifičan način oplemenjuje prostor u kome se nalazi. Tako da će vitrina od punog drveta biti pravi izbor. 

Vitrine mogu imati staklena vrata ili biti bez njih, imati visoki sjaj ili biti jednostavne, te u rustičnom ili modernom dizajnu – u ponudi salona nameštaja možete pronaći najrazličitije modele koji će zadovoljiti najistančanije ukuse i najzahtevnije kupce.

Kako odabrati vitrinu za dnevnu sobu?

Naravno, ako vitrinu kupujete zasebno u odnosu na ostali nameštaj, ona mora pratiti postojeće celokupno uređenje prostora. 

 

 

Na primer, možete odabrati vitrinu koja ima kombinaciju otvorenih i zatvorenih polica, što je čini izuzetno modernom i funkcionalnom. Kada govorimo o bojama, kupci često biraju boju hrasta i sivu boju, što daje mogućnost uklapanja u različite ambijente. Ovakve vitrine mogu imati prostor za TV aparat, koji može biti svih dimenzija, a dodatna prednost pomenutih modela vitrina jeste što one imaju dosta prostora za odlaganje sitnica ali i drugih uređaja. Na primer, svoje mesto tu može pronaći i mini linija, ali i knjige i razni suveniri...

Interesantne su i dvokrilne i trokrilne vitrine, otvorene kose virtine, ali i ugaoni modeli. Od vaših želja može zavisiti konačan izgled vitrine kakvu želite, dakle, kada je u pitanju završna obrada, dimenzije, raspored vrata i fioka – svemu tome možete dati svoj lični pečat, jer će biti urađeno po zahtevima naručioca.

Vitrine – iskustva

Kao što vidite iz našeg teksta, postoji mnogo modela i možda je zapravo, najteže izabrati. Ukoliko navratite u salone nameštaja, ljubazno osoblje će vam dati prave savete što se tiče uređenja vašeg prostora, i kakav model vitrine da odaberete. Sa druge strane, uvek možete “iz fotelje“, pretraživati katalošku ponudu na sajtovima salona nameštaja. 

Sve vitrine su prikazane sa pratećim slikama, koje je moguće uvećati, zatim sa opisanim karakteristikama, kao što su materijal izrade, boja, završna obrada i sl, te istaknute su cene koje je moguće uporediti.

Naručivanje se obavlja u par klikova, i željena vitrina će uskoro ukrašavati vaš dnevni boravak ili trpezariju. Takve web prezentacije možete pogledati ispod našeg teksta, gde se nalaze oglašeni saloni nameštaja. 

Naš savet je da osmislite šta želite, jer je izbor toliko raznovrstan, da se lako možete izgubiti u čudesnom carstvu modela vitrina; ipak, uz prave savete stručnog osoblja salona nameštaja, vitrina koju odaberete u dugom nizu godina predstavljaće oličenje vašeg ukusa i stila, ukrašavajući dom.

Vitrine – cena:

Za vašu novu vitrinu potrebno je izdvojiti od 3498 din. sve do 325.000 dinara za ekskluzivne modele, velikih dimenzija, sa peskiranim staklom, u beloj i patina boji. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
Salon namestaja Steffes ima najbolje vitrine od svih salona koje zanam u gradu. Sve pohvale i preporuke.
Lea Stankovic
Nikada koliko samo mogu da vidim, vitrine nisu bile nesto posebno. Kada vec pricamo o kvalitetu, odmah treba da znate da sve vitrine treba da imaju nesto svoje i nesto sto je posebno.
Mihajlo Nastasovic
Problem je pre svega u tome sto one u svakom slucaju treba da se dobro plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Uvek vitrene mogu da budu korisne, posebno zbog toga sto u kuci uvek ima sitnica koje negde trebaju da se odlazu.
Todor Markovic
Bar vitrine u danasnje vreme mogu da se kupe po relatvino mali cenama.
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je takvo da su sve vitrine nesot sto treba posebno da se plati i sto je cinjenica nesto sto dosta kosta.
Janko Zivanovic
Koliko mi se cini, vitrine su u svakom slucaju nesto bez cega se u danasnje vreme ne moze. U svakom slucaju su vitrine nesto bez cega se ipak ne moze u danasnje vreme.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da kod nas i ne mogu bas nesot da se pokajete posot kod nas i ne postoji bas neki kvalitet.
Petar Jankovic
Mozda u pocetku ne izgleda kao nesot posebno velik trosak ali na kraju moze u svakom slucaju to da ispadne.
Nikolina Pantelic
Po pitanju vitrina, samo treba da znate da je veoma bitno da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po mom misljenju mozete da imate puno poverenje. Mada, ko moze bolje od vas da zna sta je za njega najbolje.
Ivan Stojanovic
Naravno da su vitrine veoma bitan detalj. Kazem to posto uvek treba da se vodi racuna o tome gde se sta ostavlja. Ako zivite u kuci onda to najbolje razumete posto u njoj zaista ima puno stvari.
Jana Stankovic
Vitrine su veoma znacajne za odlaganje stvari i zto slobodno treba da posetite salon namestaja Rival.
Biljana Brankovic
Iz licnog iskustva takodje mogu da potvrdim da je Virgo namestaj zaista i vise nego odlicna solucija u stuciji kada sa malo budzeta planirate da napravite neku ozbiljnu pricu.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite neke kvalitetne vitrine za kuhinju ili vec neku drugu prostoriju, onda je u svakom salucaju najbolje resnje za vas da posetite mesto Virgo namestaj. To je mesto koje definitivon ima najbolji odnos cene i kvaliteta u Beogradu.
Dusan Markovic
Vitrina jeste jedan lep i koristan komad namestaja. Medjutim, ukoliko vam je kuca vec i onako prenatrpana razlicitm namestajm, onda je u svakom slucaju najbolje da dobro razmislite pre njene kupovine.
Ivana Petrovic
Nekako mi se vitrine bas uklapaju u odredjeni tip kuhinje. Primera radi, kuhinje uradjene u rusticnom stilu podrazavaju vitrine. To je po meni i neki retro stil. Cena je koliko je meni poznato oko 3000 - 4000 dinara.