Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

4.8 | 18 ocena
Član od 2017.
Cena:
250 eur.

Otkup Samsung galaxy S9 plus mobilnih telefona

Ukoliko posedujete Samsung Galaxy S9 plus i zainteresovani ste za njegovu prodaju, firma Maconi telefonu Vam nudi otkup po najpovoljnijim uslovima u gradu.

- Bavimo se otkupom i prodajom svih vrsta mobilnih telefona, a dostupni smo Vam 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Samsung Galaxy S9 plus

Samsung Galaxy S9 plus najavljen je u februaru 2018. godine a na trzistu je dostupan od marta iste godine.

- Telefon ima dimenzije od 6.2" i rezoluciju od 1440x2960 piksela, tezaki je 189 grama i njegova debljina iznosi 8, 5 mm.

- Samsung Galaxy S9 Plus pokrece mocni osmojezgarni procesor, Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (10 nm), uparen sa grafickim procesorom Mali-G72 MP18.

- Kako bi korisnik imao neometano iskustvo u radu, telefon je opremlejn sa 6gb ram memorije i 128 gb smestajnog prostora.

Samsung Galaxy S9 Plus kamera

- Samsung Galaxy S9 plus poseduje revolucionarnu kameru koja funkcnise poput ljudskog oka.

- Ova revolucionarna kamera poseduje dvostruku blendu, tako da bez obzira da li je noc ili dan, u svakom trenutku mozete praviti vrhunske fotografije, visokog kvaliteta.

- Pored pomenutih, kamera modela Samsung Galax S9 plus poseduje brojne napredne funkcije.

Samsung Galaxy S9 Plus baterija

Samsung Galax S9 Plus opremljen je nevadecom Li-Ion 3500 mAh baterijom, koja ce se postarati da Vas telefon izgura ceo dan pri aktivnom i zahtevnom koriscenju.

- Bateriju dopunjava druga generacija brzih punjaca sa cak 15W a u zavisnosti od trzista dostupna je i opcija bezicnog punjenja.

Samsung Galaxy S9 Plus boje

Model Samsung Galaxy S9 Plus dostupan je u sirokom spektru boja, a mozete birati izmedju Midnight Black, Coral Blue, Titanium Gray, Lilac Purple, Burgundy Red, Sunrise Gold, Ice Blue, Polaris Blue, u zavisnosti od Vasih zelja i ukusa.

- Naravno, na raspolaganju Vam je i soroka paleta zastitnih maski.

Samsung Galaxy S9 Plus otkup

Macani telefoni Vam nude otkup Samsung Galaxy S9 Plus modela po odlicnim uslovima, a sve sto je potrebno jeste da nas kontaktirate.

- Dostupni smo Vam u svakom trenutku, sedam dana u nedelji.

- Pozovite.

Idi na vrh strane