Adresa: TEHNOKRATIJA®
Beograd
Adresa: Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Balkanska 14
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 368
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Samsung telefona
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup Samsung telefona

Možda imate dobar Samsung mobilni telefon, ali ste kupili nov, a stari ne želite da zadržite. Telefoni stari do dve godine, imaju svoju vrednost, tako da možete lepo i zaraditi. 
 
 
Ponekad je teško odreći se prijatelja koji nas je verno služio par godina, i svakog trenutka bio uz nas, da li na radnom stolu, u džepu ili u rancu ili tašni... On nam je omogućio da obavimo važne pozive, pomoću njega smo primali bitne poruke, surfovali internetom, slikali lepe ljude i lepe predele...

Polovni Samsung telefoni

Sa druge strane, zašto biste zadržali vaš telefon samo kao uspomenu? Verujte, iskustva mnogih korisnika govore, da stari telefon samo skuplja prašinu, a novi model, sa daleko boljim performansama (jer tehnika vrtoglavo napreduje) lako ga zamenjuje i mi stari zaboravljamo.
Pravo pitanje glasi – da li želite da vam i pare skupljaju prašinu? Ako je odgovor ne, onda je pravi put za vas da stari telefon date da se otkupi, a vi da na tome zaradite.

Šta je važno pri otkupu Samsung telefona?

Specijalizovane prodavnice koje se bave ovom vrstom posla, ipak postavljaju određene uslove pred vas. Neki od njih mogli bi biti:
- da je Samsung telefon star do dve godine
- da poseduje originalan punjač. 
Sa druge strane, prodavnice će rado otkupiti i nove i polovne Samsung telefone, bez obzira na to da li su ispravni ili neispravni. 

Od čega zavisi otkupna cena Samsung telefona?

Ovo pitanje zanima mnoge potencijalne prodavce polovnih telefona.  
 
 
Na cenu najviše utiče to kolika je trenutna potražnja za modelom koji vi nudite. Uglavnom možete planirati da ćete zaraditi do osamdeset posto od tržišne cene. 
Modeli Samsung telefona koji se najviše traže su: Samsung Galaxy J1, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge +, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 Neo, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy Grand Prime VE, Samsung Galaxy Core Prime VE...

Kada se vrši isplata otkupa polovnih Samsung telefona?

Važno je znati, da ćete odmah biti isplaćeni čim donesete svoj telefon u specijalizovanu prodavnicu koja vrši otkup. Možete računati na realnu cenu koja će vam biti ponuđena. 
Prodavnice koje se bave ovom vrstom posla, obično imaju svoje lokacije na više mesta u gradu, pa ćete vi izabrati onu koja je vama najbliža.

Otkup Samsung telefona – cena:

Za vaš Samsung mobilni telefon, u zavisnosti od karakteristika navedenih u tekstu iznad, možete dobiti od 80 do 400 evra.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Goran Tomić
Zanima me ako radite otkup mobilnih telefona , koja je cena za Samsung S10 + plus ima 128gb ?
Goran Tomić
Koja je cena za otkup Samsunga S10 e ?
Zeljana Jeremic
Kada je otkup samsung telefona u pitanju moja preporuka je Maconi koji se nalazi na buvljaku. Ekstra lik koji daje jako dobre otkupne cene.
Milan Grujic
Zdravo imam skrsen ekran za samsung J5 2016.Zelim da prodam maticnu plocu za njega.Koja je cena.pozz
Milen Jovanovic
Koliko se samo meni cini, tesko da od ovih telefona moze da postoji nesto bolje.
Jovana Milinkovic
Samo treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Filip Milutinovic
Po pravilu, ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to samsung telefoni.
Lea Stankovic
U svakom slucaju ovaj otkup pre ili kasnije sigurno da treba da se plati.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih telefona tice, kvalitet je sigurno nesto sto vam ne gine.
Simona Vucinic
Po pravilu je ovo otkup u koji nikako ne biste trebali da sumnjate kako pre tako ni kasnije.
Todor Markovic
Po meni je sigurno ovaj otkup nesto sto treba da se debelo plati. Sve drugo je po meni daleko manje vazno.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, u svako slucaju je ovo nesto sto dosta kosta.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, sigurno je samo to da Samsung stalno izbacuje mobilne telefone koji su novi i onda prethodnim modelima obara cenu.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, osnovna je stvar u tome da se svim Samsung telefoni mogu kupiti po relativno povoljim cenama u Beogradu.Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Ivan Stojanovic
Kako god da okrenete, samsung telefoni uvek ajko pno kostaju. To je verovatno zbog toga sto su uvek nekako dobrog kvaliteta.
Nikolina Pantelic
Samsung jesu vrhunski mobilni telefoni, ali ja zaista ne bih nikada kupila polovan.
Marko Petrovic
Sva sreca pa se u danasnje vreme samsung polovni telefoni mogu i dalj protadi po poprilicno pristojnim cenama.
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitetnih Samsung polovnih telefona, samo treba da posetite radnju Maconi i sigurna sam da se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Top Zona je mesto kako mi ljudi sami kazu, kao sinonim za otkup po najpovoljnim cenama u Beogradu kakve tesko da mozete pronaci na jos nekom mestu.
Dusan Markovic
Ukoliko vam je potreban kvalitan otkup samsung telefona, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Top Zonu. To je prodavnica koja se nalazi na Banovom Brdu i ona daje veoma korektne cene.
Petar Jankovic
Uglavnom u danasnje vreme postoje servisi koji se bave otkupom mobilnih telefona. Medjutim, najbolje cene ubedljivo daju privatna lica koja uglavnom svoje privatne brojeve ostavljaju na razlicitim portalima.