Dodaj firmu

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Transporter za pse Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Arčijev Svet Pet shop

Pet vet Arčijev svet Pet shop nalazi se na Novom Beogradu. Kutak za ljubimce u kome ćete pronaći sve za vaše kuce i mace, od hrane preko opreme za pravilan rast i razonodu.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Transporter za pse Pet shop Zoo Lane

Pet Shop u Beogradu na Dušanovcu, gde možete pronaći sve za vaše kućne ljubimce. Pet Shop - Šumice.
Pročitaj više

Tomazeova 32
Voždovac, Beograd

Ukoliko imate psa, potreban vam je transporter za pse. Vaseg psa svakako smatrate članom svoje porodice, koji vas i bukvalno prati u stopu – kada idete do prodavnice, dok šetate, ali i kada odlučite da provedete petnaestak dana na nekoj udaljenoj destinaciji, radi odmora. Svim vlasnicima je poznato da se psi ne mogu tek tako voziti javnim prevozom ili leteti sa vama avionom, na primer


U svim ovim i sličnim slučajevima, pored svega ostalog, biće vam neophodan i transporter za pse.

Transporter za psa

Često se događa da psa moramo da odvedemo kod veterinara, i tu se ponovo javlja potreba da se on prebaci na adekvatan način. Nekada je životinja bolesna i ne može da hoda, tako da će i u toj situaciji transporter za psa dobro doći.

U ponudi se nalazi bogat izbor različitih vrsta transportera, pa ćete odabrati model koji odgovara potrebama vašeg najboljeg četvoronožnog prijatelja.

Transporter za lovačke pse

Postoje takve rase pasa koje ljudi koriste za lov, pa ukoliko je baš to vaš hobi, onda je neophodno da imate transporter da biste u njemu prevezli svog drugara do lovišta.

U tu svrhu ćete odabrati posebno dizajnirane transportere za lovačke pse.

Transporter za pse na kuku

Ovo je posebna vrsta transportera koji može kukom da se zakači na vozilo kojim upravljate. Obično se izrađuje od metala i većih je dimenzija, pošto je namenjen uglavnom većim rasama pasa.

Prodaja transportera za pse

Na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave prodajom opreme za kućne ljubimce, možete pronaći različite vrste transportera za pse u ponudi. To znači da su artikli predstavljeni u slici i reči, dakle dat je detaljan tekstualni opis o karakteristikama. Pored toga, jasno su prikazane cene koje se mogu uporediti.

Transportere za pse možete da naručite i online, dakle putem interneta, i proizvod će putem pošte stići na vašu adresu.

Prilikom odabira vodite računa najpre o dimenzijama transportera za pse, kao i o materijalu od koga je izrađen. Naravno, želite da se vaš ljubimac oseća koliko je god moguće prijatnije, a to dosta zavisi od izbora ovog njegovog privremenog boravišta dok traje prevoz na neku destinaciju.

Na primer, možete da odaberete žičani transporter – kavez, i on je zapravo pocinkovan i ima dvoje vrata. Na dnu postoji plastična posuda za vodu. Bitno je da znate da se transporter može otvarati od napred i sa strane.

Kada nemate nameru da koristite transporter, veoma ga je lako odložiti, odnosno rasklopiti, tako da ne zauzima previše mesta.

Dimenzije ovakvog transportera mogu biti od 64 x 54 x 48 cm, što je najmanja varijanta, pa sve do 116 x 86 x 77 centimetara, što je najveći transporter u ovom slučaju.

Spomenimo i plastične transportere za pse. To su transporteri koji su prihvaćeni od strane svih avio kompanija. Kod ovog modela su vrata izrađena od metala, i na njima se nalazi činija koja je predviđena za hranu.

Postoji mogućnost da se montiraju i točkići.

Transporter za pse – cena:

Cene transportera za pse kreću se od 1500 din. pa sve do 50 000 dinara za modele većih dimenzija namenjene za avio transport.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane