Dodaj firmu

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Kreveti za pse i mačke Pet shop Atos i Maša

Pet shop ATOS I MAŠA Vam nudi veliki izbor kvalitetne konzervirane i suve hrane za ljubimce, kao i opremu, igračke, transportere, jastuke i krevete. U okviru našeg pet shopa se nalazi i veterinarska apoteka u kojoj ćete pored potrebnih terapija i suplemenata dobiti i potrebne informacije i savete.
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Kreveti za pse i mačke Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Kreveti za pse i mačke su potreba svakog odgovornog vlasnika ljubimaca, jer kao što i mi ljudi imamo udobni smeštaj za spavanje i odmaranje, tako je potrebno isto i našim krznenim ljubimcima. U nastavku našeg teksta saznajte više o ovoj temi, razne korisne i zanimljive informaciije. Nastavite da nas pratite.

Kreveti za pse

Krevete za pse možete da pronađete u pet šopovima i oni su tako opremljeni da su manjih ili većih dimenzija, što naravno zavisi od toga koje rase je vaš pas. Nije svejedno da li imate ogromnog psa, kao što je bob tejl, ili možda toj pudlu. Pošto je razlika u veličini ljubimca ovde drastična, jasno je da pet šopovi i centri za prodaju opreme za kućne ljubimce moraju da imaju bogatu ponudu kako bi zadovoljili sve vlasnike i potrebe njiihovih kuca i maca.

Kreveti za mačke

Mačke su po prirodi veliki komformisti, tako da žele da imaju veoma ugodan krevet, u kome će moći da predu i da se izležavaju po ceo dan. Životinje su poznate po tome da veći deo dana provode tako što se igraju ili jednostavno - izležavaju se, pa im je baš iz tog razloga potrebno obezbediti dobar krevet.

Kreveti za kučiće

Kod izbora kreveta za kućiće vrlo je bitno uzeti u obzir materijal od koga je taj krevet izrađen. Nije svejedno šta će to biti, jer će se vaša kuca drugačije osećati u toplom i mekanom, a sasvim različito ako je krevet neudoban i tvrd.

Na lepo osmišljenim web prezentacijama pet šopova i centara koji prodaju opremu za kućne ljubimce, možete da pronađete razne vrste i modele kreveta za kučiće i mačke. Ti kreveti su predstavljeni u slici i reči. Slika služi da imate vizuelni prizaz onoga što ćete možda kupiti, dok tekstualni opis garantuje da ćete biti upoznati sa svim karakteristikama proizvoda - materijala od koga je napravljen, u kojim bojama je dostupan, koje su dimenzije - širina, visina, dubina... Ovo sve može biti od važnosti, jer nije svejedno koje veličine je vaš stan koji delite sa svojim krznenim prijateljima.

Plišani krevet za pse

Plišani kreveti su jako zgodni, zbog toga što je pliš mekan, pa kao takav prija koži životinja, čineći odmor i san ugodnim. Plišani kreveti su nešto sa možda višom cenom, ali se ovo ulaganje i te kako isplati, dovoljno je samo da pogledate koliko kuce i mace uživaju u onome što ste im kupili.

Krevet za kućne ljubimce

Naručivanje kreveta za kućne ljubimce možete da završite u celosti online, dakle preko web šopa i tako da i platite, preko e bankinga. Dakle, nema potrebe da lutate gradom i da tražite krevet za kuce i mace, dovoljno je samo da pogledate ponudu koja se nalazi na internetu ili još bolje, na našem sajtu, na ovoj stranici, gde su oglašene firme koje prodaju takve krevete za spavanje kuca i maca.

Cene su veoma realne i pristupačne svakome.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane