Dodaj firmu

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Kavez za zeceve Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Kavez za zeceve Pet shop Atos i Maša

Pet shop ATOS I MAŠA Vam nudi veliki izbor kvalitetne konzervirane i suve hrane za ljubimce, kao i opremu, igračke, transportere, jastuke i krevete. U okviru našeg pet shopa se nalazi i veterinarska apoteka u kojoj ćete pored potrebnih terapija i suplemenata dobiti i potrebne informacije i savete.
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Pet shop Simba

Pet Shop Simba nalazi se na Voždovcu. U svojoj ponudi ima sve za kućne ljubimce; hranu, opremu, preparate, vitamine za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Braće Srnić 23a
Voždovac, Beograd

Kavez za zeceve je nesto sto je neophodno svakom vlasniku zeca. Zečevi su sasvim neodoljivi, ušati, mekani i luckasti! Pošto je veličina njihovog doma, to jest, kaveza, presudna za njihovu sreću, ukoliko kupite mali kavez, očekujte da vam zec poruči, u stilu Duška Dugouška: „Koji ti je vrag, šefe?“ Sledio bi nastavak: „Zar misliš da ću biti srećan, da ću moći da skakućem i ludujem u tom malom prostoru?“

Šalu na stranu, pravilo je da kavez bude bar četiri puta veći od zeca. To bi dalje značilo, da ako imate manjeg zeca, do 3, 5 kg, uzmite kavez najmanje od 60 x 90 cm, a ukoliko imate većeg zeca, kavez ne manji od 75 x 90 cm.

Zečevi se lako navikavaju na posip, pa ih većina vlasnika pušta da se igraju i van kaveza. Međutim, kavez bi trebalo da bude sigurno sklonište, gde se zečevi mogu sakriti ili odmarati. 

Što se tiče izbora dizajna kaveza, izaberite takav model koji ima čvrst pod. Zečevi se veoma lako naviknu da koriste posip, pa će vam kod ove vrste poda čišćenje biti veoma jednostavno. Neki proizvođači prave kaveze koji imaju žičani pod. Međutim, to može vašem zecu biti jako neudobno, i vremenom stvoriti ranice. Ovo se odnosi i na kaveze koji između žica na podu imaju veoma uske razmake. Ako ste se već odlučili za ovakvu vrstu kaveza, predlažemo da žičani pod obložite travom ili komadom drveta. 

Vrata kaveza su veoma važna stavka prilikom izbora doma za vašeg zeca. Najpre, ona moraju biti dovoljno velika da zec može slobodno i lako da prođe kroz njih. Isto tako, da i posuda sa posipom može lako proći. Nije svejedno ni na kojoj strani kaveza su vrata. Ako se, na primer, nalaze na krovu, zecu neće biti baš sasvim lako da uđe i izađe. Ako se nalaze sa strane, to je mnogo bolje rešenje, i još bolje ukoliko imaju nežne ivice, odnosno plastične zaštitne trake. 

Od opreme, kavez bi trebalo da ima pojilicu i hranilicu. 

Lepo je i neophodno da zec ima igračke u kavezu kojima će se zabavljati. One će vašeg zeca održati u formi i pružiti mu radost. U pet shop-ovima možete pronaći drvene lopte sa zvoncetom, tunele za zeke, klackalice od prirodnog drveta, a možda će se vaš zec posebno oduševiti drvenom šargarepom za grickanje!

Kavezi za zečeve cena

Od 2000 do 7200 dinara. Cena zavisi od veličine kaveza, i od materijala od kojih je izrađen.

*Cene su prikazane orijentaciono, za bliže i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane