Dodaj firmu

Veterinarska Apoteka Vetmax preparati i dodaci ishrani za pse

U našoj veterinarskoj apoteci u Zemunu možete dobiti prave savete prepiane lekove od doktore veterinarskee medicine, ali i kupiti svu opremu, hranu i suplemente.
Pročitaj više

Gornjogradska 7m
Zemun, Beograd

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

A-Z Vet veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka i pet shop na jednom mestu u našoj ordinaciji na Novom Beogradu. Svi potrebni vitamini, suplementi kao i korisni saveti u vezi sa ishranom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Preparati i dodaci ishrani za pse - Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

Izaberite samo najbolje kada je u pitanju hrana, kozmetika ili oprema za Vašeg ljubimca, posetite veterinarsku apoteku i pet shop Buvara. U našoj ponudi nalazi se preko 3.000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, papagaji, zečevi, ribice ili kornjače.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Preparati i dodaci ishrani za pse Pet Club

PetClub je online prodaja suplemenata za pse i mačke. Dostava na teritoriji Beograda ali i cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Preparati i dodaci ishrani za pse - Veterinarska apoteka Atos i Maša

Veterinarska apoteka ATOS I MAŠA se bavi prodajom veterinarskih lekova, suplemenata, ogrlica, tableta i ampula protiv buva i krpelja, sredstava protiv crevnih parazita, prebiotika Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete vezane za zdravlje i ishranu Vašeg ljubimca. U okviru naše veterinarske apoteke nalazi se i pet shop u kojem možete kupiti najkvalitetniju hranu i opremu za Vašeg ljubimca.
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Preparati i dodaci ishrani za pse Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Preparati i dodaci ishrani za pse Pet shop - Apoteka Anima plus

Veterinarska apoteka i pet shop „ Anima Plus“ nudi Vam kompletnu opremu, hranu i lekove za Vaseg kućnog ljubimca…
Pročitaj više

Husinskih rudara 5a, Beograd
Palilula, Beograd

Preparati i dodaci ishrani za pse - Veterinarska apoteka BEKA VET

Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd
Vračar, Beograd

Gotovo da nema čoveka koji ne koristi neki dodatak ishrani, tj. suplement. Preparati i dodaci ishrani za pse su nesto slicno. Obično su u pitanju razni vitamini i minerali, a takav slučaj je i sa našim kućnim ljubimcima, najboljim prijateljima – psima.

Iako ih hranimo pravilno, to jest, konzumiraju granule, tzv. super premium, koje su savršeno izbalansirana ishrana u smislu svih potrebnih hranljivih sastojaka, često želimo da dodamo još nešto čime bismo pospešili rast i razvoj. To možemo učiniti i ako je u pitanju štene ili sasvim mlad pas ili ako se radi o psu iznad godinu, godinu i po dana starosti, jer tada hoćemo da doprinesemo njegovom što dužem životnom veku.

U koju svrhu se mogu koristiti preparati za pse?

Postoje razni preparati koji deluju preventivno, u smislu da poboljšavaju i pospešuju rad nekog organa ili sistema organa. Međutim, potrebno je da znate, da ako pas ima neki medicinski problem, da to ne mogu rešiti suplementi i dodaci ishrani za pse, već isključivo veterinarski lekovi.

Ukoliko je pas zdrav, možete da se odlučite da jedno vreme koristite suplemente koji dodatno ishranjuju srce, ili za drugu vrstu koja štiti urogenitalni trakt, ili za varijantu gde suplementi pomažu kod boljeg rada gastrointestinalnog sistema i slično.

Preparati za pse

Osim pomenutih preparata, ne bi trebalo zaboraviti ni kozmetičke preparate, kao što su šamponi za kupanje, paste za zube, preparati protiv stvaranja zubnog plaka, naslaga i kamenca, kao i sredstva koja se koriste kada je do ovih pojava već došlo.

Dakle, svi preparati su usmereni da očuvaju zdravlje i pospeše negu vašeg psa, a osoblje veterinarske apoteke će ljubazno odgovoriti na sva pitanja vlasnika, i preporučiti određeni preparat a u skladu sa stanjem ljubimca, naravno, ukoliko nije u pitanju problem za koji je potreban pregled veterinara u ambulanti.

Čemu služe dodaci ishrani za pse?

Navešćemo primer delovanja jednog preparata koji ima za cilj da skine zubni kamenac bez odlaska kod veterinara i upotrebe ultrazvuka. Naime, vlasnici često izbegavaju ovu metodu, pošto ona može da se sprovede samo kada je pas uspavan, dakle pod anestezijom. Pas ne shvata zbog čega je došao kod veterinara, plaši se i ne sarađuje, tako da je nemoguće očistiti zube kao što bi trebalo.

Ukoliko kamenac i naslage na zubima nisu do te mere uznapredovali da samo ultrazvučno čišćenje može pomoći, postoje preparati koji se uzimaju uz hranu, i u pitanju su razne morske alge u kombinaciji sa jodom, dakle suplement je sasvim prirodan. Konzumiranje obično iznosi od četiri nedelje do tri meseca, nakon čega bi trebalo da se pokažu rezultati upotrebe. Ovaj preparat deluje tako što se izlučuje kroz pljuvačku psa, i na taj način se utiče na kamenac da on omekšava i sasvim se rastapa, pri čemu se još i uklanja neprijatan zadah iz usta psa.

Veterinarski dodaci ishrani za pse

Dodaci ishrani za pse se mogu pronaći u pet šopovima koji u svom sklopu imaju i veterinarsku apoteku. Na raspolaganju vam stoji stručno lice koje će vas pravilno usmeriti koji i kakav preparat da odaberete, a u odnosu na problem koji vaš ljubimac ima. Naravno, veterinar će pre toga objasniti stanje u kome se pas nalazi. Ako naručujete online, postoji iznos koji je naznačen, i nakon kojeg je isporuka besplatna.

Preparati i dodaci ishrani za pse – cena:

Cena zavisi od preparata do preparata, a mi ćemo navesti par primera:

Preparat koji služi suzbijanju zubnog kamenca može se kupiti po ceni od 1800 dinara, dok razni suplementi koji utiču na bolji rad određenih organa, koštaju od 750 – 950 dinara. Paste za zube mogu koštati oko 700 dinara, ali se radi o varijantama gde je pasta sa ukusom goveđeg mesa, što sve čini da pranje zuba psu bude znatno olakšano.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane